- 9 Nisan 2016
- 3.948
- 3.612
Sürekli bir şeyler geliyor insanın aklına tam olarak bitmiyor hazırlanma:) ben 33.haftamda başlamıştım hala aklıma gelen şeyleri valize atıyorum:):) :) evet. Yeni yeni başladık bizde bakalım. hazır olunca sadece bebişimizi bekleyeceğiz
bitmez, bitmez hiç eksik. Daha ben o safhaya gelemedim ama illa ki birşey unutulur :)Sürekli bir şeyler geliyor insanın aklına tam olarak bitmiyor hazırlanma:) ben 33.haftamda başlamıştım hala aklıma gelen şeyleri valize atıyorum:)
Yıkanacak ya da sterilize edilecek olanları unutmayalım da geri kalanlar nasılsa etraftan alınır :)bitmez, bitmez hiç eksik. Daha ben o safhaya gelemedim ama illa ki birşey unutulur :)
ayy uykuda sıkıntı yok çok şükür ama uyanıyorum tabi geceleri :) Ama sabah kalkmak sıkıntı birazYıkanacak ya da sterilize edilecek olanları unutmayalım da geri kalanlar nasılsa etraftan alınır :)
agrılar sızılar başladı mı uyumak da zorlaşıyor şimdi bol bol uyumaya çalış tam güzel zamanlardasın
ayy inşallah böyle devam eder çünkü uyuyamamak ve tam dalmışken işe gitmek için uyanmak çok sinir bozucu bir şey. 32de bırakacak misin ?ayy uykuda sıkıntı yok çok şükür ama uyanıyorum tabi geceleri :) Ama sabah kalkmak sıkıntı biraz
açıkcası bırakmayı düşünmüyorum bir sıkıntı olmadığı sürece tabi. 5 hafta 5 hafta. Bebiş doğduktan sonra kullanmak daha mantıklı geliyorayy inşallah böyle devam eder çünkü uyuyamamak ve tam dalmışken işe gitmek için uyanmak çok sinir bozucu bir şey. 32de bırakacak misin ?
Kesinlikle haklısın ama yorulursan hiç zorlama ben 4 haftayı atabildim doğum sonrasına. Nefesimi artık kontrol edememeye başladığım için 1 hafta daha idare edemedim ama yine de iyi oldu.açıkcası bırakmayı düşünmüyorum bir sıkıntı olmadığı sürece tabi. 5 hafta 5 hafta. Bebiş doğduktan sonra kullanmak daha mantıklı geliyor
belki bende de o durum olacak bilmiyorum ki. Şuan bir sıkıntı yok ama bakalım göreceğiz :) olsun 1 hafta bişey değilKesinlikle haklısın ama yorulursan hiç zorlama ben 4 haftayı atabildim doğum sonrasına. Nefesimi artık kontrol edememeye başladığım için 1 hafta daha idare edemedim ama yine de iyi oldu.
Gittiği yere kadar götürürsün yine de 2 gün bile yanımıza kardır aslında. Oturarak çalışıyorsan daha rahat idare edersin ben öğretmenim ve oturmak pek mümkün olmuyordu.belki bende de o durum olacak bilmiyorum ki. Şuan bir sıkıntı yok ama bakalım göreceğiz :) olsun 1 hafta bişey değil
Benim işim masa başı çok yoğun da değil şuan da sansimdan ama bakalımGittiği yere kadar götürürsün yine de 2 gün bile yanımıza kardır aslında. Oturarak çalışıyorsan daha rahat idare edersin ben öğretmenim ve oturmak pek mümkün olmuyordu.
Aa süper valla çok sevindim canım sen doğuma kadar bile gidebilirsin aslında yorulmuyorsan :)Benim işim masa başı çok yoğun da değil şuan da sansimdan ama bakalım
Tesekkurler :) sanırım 37 ye kadar çalışırim . Tabi ki paşanın keyfine de bağlıAa süper valla çok sevindim canım sen doğuma kadar bile gidebilirsin aslında yorulmuyorsan :)
Ay inşallah çalışabilirsin. Doğum şekli için tercihin var mı? Yoksa beklicek misin?Tesekkurler :) sanırım 37 ye kadar çalışırim . Tabi ki paşanın keyfine de bağlı
Sezeryan dedi doktorum. Şeker var bende ondan birde 37 Yasina girdim yaş itibariyle riske girmeyelim dedi bakalım kısmet :) senin var mı tercihinAy inşallah çalışabilirsin. Doğum şekli için tercihin var mı? Yoksa beklicek misin?
Riske gerek yok haklısın. Geçen gün muayene oldum Çatım müsait değilmiş bu yüzden sezaryen olacak. Epidural tercih edicem büyük ihtimalle ama yine de hanımefendinin keyfi olana kadar bekleme taraftarıyımSezeryan dedi doktorum. Şeker var bende ondan birde 37 Yasina girdim yaş itibariyle riske girmeyelim dedi bakalım kısmet :) senin var mı tercihin
Pek fark yok galiba epidural ve spinal arasinda. peki bekleyince sancı gelince sıkıntı olmayacak mı?Riske gerek yok haklısın. Geçen gün muayene oldum Çatım müsait değilmiş bu yüzden sezaryen olacak. Epidural tercih edicem büyük ihtimalle ama yine de hanımefendinin keyfi olana kadar bekleme taraftarıyım
Epiduralde baş ağrısının olmadığını ve epiduralın daha konforlu bir uyuşturma şekli olduğunu söylüyorlar. Tecrübe edip görücem bakalım:)Pek fark yok galiba epidural ve spinal arasinda. peki bekleyince sancı gelince sıkıntı olmayacak mı?
O zaman bende senin tecrübeden yararlanirim :) bende bilmiyorum çünkü. Evet en msntiklisi beklemek tabi ki ama bakalımEpiduralde baş ağrısının olmadığını ve epiduralın daha konforlu bir uyuşturma şekli olduğunu söylüyorlar. Tecrübe edip görücem bakalım:)
Su ve sancıdan hemen sonra bebek gelmez diye biliyorum ben 12-13 saatte doğum yapanlar var. Zaten o radde bebeğin gelişimi tamamlandı artık doğabilir çağrısı oluyormuş.
Tabiki olur ben senden az daha önce doğum yapıcam inşallah :) yöntemlerin hepsini öyle bir araştırdım ki etrafımdaki kısa zaman önce doğum yapan tüm arkadaşlarımla konuştum resmen :) hakkımızda hayırlı olsun inşallah. Gelirse beklicez bakalım ama rahatım iyi beni ellemeyin derse hamımefendinin keyfini bozucaz.O zaman br
O zaman bende senin tecrübeden yararlanirim :) bende bilmiyorum çünkü. Evet en msntiklisi beklemek tabi ki ama bakalım