Yeni doğan bebek için ısıtıcı tercihi

pnrcng

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2016
1.247
476
44
Arkadaşlar bebeğim kış bebeği olacak. Tecrübeli anneler bebeği yatiracaginiz odayi nasıl istiyorsunuz ya da isittiniz ? Antalya'da yaşıyorum ben. Klima, elektrik sobası ya da yağlı radyatör. Bunlardan hangisi daha iyi ve sağlıklı bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

Elektrikli ısıtıcı kullanıyorum. Ama hava kurumasın diye bide buhar makinem var onu çalıştırıyorum Can'ım. Doğalgazlı evim çok soğuk günlerde odam baya büyük elektirikli ısıtıcı iyi ısıtıyor

Siz doğalgaza ek olarak onu kullanıyorsunuz sanırım. Bizde doğalgaz yok henuz. Buhar makinesinin faydası vardır değil mi?

Can'ım olmaz mı. Havayı nemlendiriyor bebeğin burnu tıkanmıyor rahat nefes alıyo. Kış çok soğuk geçerse sadece elektirikli kullanıyo gibiyim Can'ım odam kuzey cephe ön taraflar sıcak ama odam buz gibi malesef

Çok tesekkur ederim bende kararsizim bakalım :)

Yağlı radyatör bence aralarında en masumu canım. Klima havayı kurutur elektrikli ısıtıcı bir yere çok fazla ısı verir tam denge kurması zor ama yağlı radyatör kalorifer mantığıyla çalışıyor hem daha az enerji harcıyor. Ben de eski evimde doğal gaz gelmediği için baya araştırıp almıştım. Soğuk olduğunda yatarken çalıştırıyorduk.

Tesekkur ederim bana da o mantıklı geliyor ama emin değilim . Peki onu yatarken çalıştırıp sabaha kadar birakiyormuydunuz ?

Tesekkur ederim bana da o mantıklı geliyor ama emin değilim . Peki onu yatarken çalıştırıp sabaha kadar birakiyormuydunuz ?
Evet sabaha kadar çalışıyordu canım. Herhangi bir tehlikesi olmuyor. Ve kapandığında bile içindeki yağ soğuyana kadar sıcacık duruyor.

Evet sabaha kadar çalışıyordu canım. Herhangi bir tehlikesi olmuyor. Ve kapandığında bile içindeki yağ soğuyana kadar sıcacık duruyor.
Tamam, oda iyiymis yağ soguyana kadar sıcak olması :) yazın o sıcakta doğması da kötü, kışın doğması da kötü. En iyisi bahar galiba :)

Tamam, oda iyiymis yağ soguyana kadar sıcak olması :) yazın o sıcakta doğması da kötü, kışın doğması da kötü. En iyisi bahar galiba :)
Yazın doğmasından iyidir aslında kışın doğması kışın en azından daha kalın giydirerek denge korunabilir ama yazın klima açsan bir türlü açmasan bir türlü. Olsun arkadaşım biz yine güzel tarihte yapıyoruz doğumumuzu. Bu yaz cehennem gibi geçti bana. Sıcağı çok seven bir egeli olarak nefret ettim bu yaz sıcaktan. Hala havalar iyice soğusa şöyle biraz üşüyebilsem diyorum

Bende çok severim sıcağı ama bu sene sanki 110 derece falan hissettim ben :) 2-3 ay zorlugumuz gerçi sonra ısınır havalar yine

Bende çok severim sıcağı ama bu sene sanki 110 derece falan hissettim ben :) 2-3 ay zorlugumuz gerçi sonra ısınır havalar yine
Aynen evden çıkamadım resmen ben de. bebeklerin pişik olmasından iyidir bir kat fazla giyinmeleri bir de lohusalık var ki o yaralar sıcakta hiç hiç çekilmezdi herhalde.

Aynen evden çıkamadım resmen ben de. bebeklerin pişik olmasından iyidir bir kat fazla giyinmeleri bir de lohusalık var ki o yaralar sıcakta hiç hiç çekilmezdi herhalde.
çıkılacak gibi değil mi zaten. Klimasız hayatta durulmaz. Ama alıştık artık biz sıkıntı olmuyor :) Doğru daha fena olur lohusalıkta

çıkılacak gibi değil mi zaten. Klimasız hayatta durulmaz. Ama alıştık artık biz sıkıntı olmuyor :) Doğru daha fena olur lohusalıkta
Ben de alışkınımdır sıcağa da hamilelikte sıcak hiiiiç çekilmiyormuş bir de kusmam çoktu vücudum kuruluktan isyan etmişti:) en güzel dönemde doğurucaz biz inşallah

Ben de alışkınımdır sıcağa da hamilelikte sıcak hiiiiç çekilmiyormuş bir de kusmam çoktu vücudum kuruluktan isyan etmişti:) en güzel dönemde doğurucaz biz inşallah
Aynen :) benim hiç kusmam olmadı çok şükür . Evet inşallah heyecan basıyor artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…