bebeğim için yeni doğan hangi bebek bezini almalıyım? hangisi ile başlarsam onunlamı devam etmeliyim? huggies 8 li iki paket göndermiş yeni doğan onu hastaneye götürmeyi düşünüyorum ama sonrasında gene huggies mi almalıyım? farklı markalarla devam etmem bir sorun yaratırmı? ne kadar zaman bilindik, kaliteli markalar kullanmalıyım?
bende o bahsettiğin huggies ten 3 paket vardı, bir ondan bir prima premium care kullanarak ardaki farkı anlamaya çalıştım ve son kararım kesinlikle prima
1- yapışkan bantı daha güzel
2- ped gibi düşün ıslaklığı hemen alt tabakaya geçiriyor, kakası poposuna minimum temas ediyor
3- daha ince eminimki daha rahat ediyordur
4- doktorlar hep prima tavsiye ediyor kalça çıkıklığı be bel problemlerine karşı en doğru dizayn edilmiş bez primaymış
primanın sadece premium care ini kullandım diğerlerini bilemicem
lagrima bebeğim yok hatta hamile bile kalamıyorum
ama fikrimi yazamk istedim
benim yiğenim olduğunda en iyisi diye gittik prima aldık
o zaman hugges falan yoktu tabi(bildiğim kadarıyla 7 yıl öce :) )
primaya kötü demiyorum tabi
ama bizim cadının cildi hiç sevmedi çok kızarıklık oldu
sonra canbebe aldık o iyi geldi onunla devam ettik
istersen ilk başta bunu dene iyi gelirse devam edersin
olmadı daha değişik bi markayı
zaten bide ıslak mendil kullkanmassan ilk zamanlar bebişiniz cildine hiç bişeycik olmaz inşallah......
sakın huggies kullanma!!!!!hemen prima al.pişik problemin olmaz,bebeğin ne kadar çiş yaparsa yapsın altı kupkuru olur.sonradan da bezini değiştirme prima çok iyi kullanınca anlayacaksın.
prima premium care mi alayım? beyaz olan?
kesinlikle prima öneriyorum.kızım doğduğundan beri prima kullanıyorum hiç pişik sorunumuz olmadı ve geceleri özellikle uzun süre daha kuru kalmasını sağlıyor.prima premium care kullanabilirsin ilk aylarında.daha sonra prima aktif bebeğe geçtim ben.
ya bebeğin cildi ilealakalı olabilirmi? arkadaşımı 28 günlük bebeği doğdugundan beri premium care kullanıyor ama çocugun poposu pişik olmuş
cnm o pişik bnce tamamiyle cilt ve bebeğin altının ne kdr sıklıkla değiştirildiğiyle alakalı..bezle ilgili olduğunu düşünmüyorum..eğer sık sık değiştirirsen altı kuru kalcağı için pişik olcanı sanmıyorum..kuru bişi pişik yapmaz diye düşünüyorum..bide pişik kremleri çok önemli..zeytinyağıda kullananlar var..çünkü yağlı tabaka cildin idrar asitiyle temas etmesini önlüyo hani yağ nasıl suyun üstüne çıkar..bu yüzden eğer altını sık sık kontrol eder o çişli bezi ne kdr tenle temasını kısa süreli tutarsan o kdr az pişik sorunu yaşarsın..tabi kalite farkı sızdırma açısından önemli olabilir onu bilmiyorum..genelde herkes primadan memnun ama sonuçta her ürünün bi şikayetçisi var..bnm görümcem bim de satılan jenny willy mi ne o marka bezi kullanıyo...ve hiç pişik sorunu olmadı..yani bezle alakalı olsaydı ondada olurdu diye düşünüyorum..neyse çok uzun oldu ama çözüm bebeğin popişini kuru tutmak..öyle saatlerce bezden tasarruf için çişli bezle dolaşırsa yavrucak tabiki pişik olur
zeytin ygı mantıklı aslında poposunu açınca yağlayayım cocugu :) hani bebe yagları vary aonaları sürsek bişi olmaz sanırım değil mi? gerçi daha doğmadı bile
yani bişi olmaz ama hani vücut emermi o yağı pişik açısından işlevselliğini bilmiyorum..sonuçta orasının yağlı kalması gerekiyo çişle temas etmemesi için..en iyisi güzel bi pişik kremi al yada zeytinyağı sür..desitini çok öneriyolar..bn niveanınkini aldım ama desitinden çok memnun olanları hep okuyorum..
freedom06 mustela ürünlri çok pahalı. ben herşeyimi chicco dan aldım. bebek bezinide dedikleri gibi premium care alcam inşallah.. sonrası Allah kerim stoklamıcam
Yeni doğan bezi aldığınızda 1 paket alın sakın stok yapmayın.bebişler çok çabuk büyüyor bez küçük kalıyor hemen.
ne bileyim Mustelayı netten en ucuz bulunca alayım dedim. bide ilk önce onu tavsiye ediyorlar. İnşallah memnun kalırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?