ya onu bende yapıyorum. yapılıyor yani. elde değil. ama işte olmuyor ama. daha önce yazdıklarım yüzünden. ama bir ceza olsa bende tutarım. ve konuyu mahvetmeye vesile olmam diğer arkadaşlarla beraber.Onerimi yazmıştım her şeyin ayrı cezası olmalı diye. Sanırım çoğunluk ayni fikirde. Ben de kurallar kalktığından beri bi konu disina çıkiyorum bi geyik yapıyorum valla elimde değil. Kusuruna bakmayınız. :26:
süper yazmışsınız. keşke herkes sizin gibi düşünse
Bana da 3 uyari yeter dediler dun .
Çoğul konuşma pilizz ben dedim onu.
Şu olur olmadık yerde dini tartışma çıkararak konuyu saçma sapan yerlere getirenler sonsuza dek banlı kalsın mümkünse.
Aslında bence din de bir konu. Neden yasaklı muamelesi yapıyoruz ki. Herkes konuşma şeklini ve karşındaki düşünebildikten sonra neden tartışılmasın ki?
Eski sistem cok sert geliyor bana. Yeni sistem de cok yumusak. Konu disindan konular kayniyor. Ne onersem bilemedim. :26:
Konu disi icin: 5 uyari bir ban olabilir. Ornek bir kisi bir konuda bes kez konu disina cikmissa 5 uyari alip banlanabilir.
Banlar bir arkadasin onerdigi ve Mune'nin yazdigi gibi puanli degil de sureli olabilir. Boylece kimse eski baninin cezasini cekmez.
office,
editörlerin uyarı yapmasını istemiyoruz, sebep: Editörler yıpratılıyor, sen kimsin ki deniyor, bırak editörü, bir üye başka bir üyeyi yazım kurallarında kibarca uyardı diye işitmediği laf kalmıyor.
Yani editörlerin üstüne böyle bir misyon yükleyemeyiz, tersliyorlar, editörlere özelden sizi tersleyenler olursa hemen bana paslayın diyorum, ben yazışıyorum üyelerle, birşeyde diyecekse bana desin diye, işin tuhafı bu siteye üye olurken kurallar geliyor karşınıza, yani belli bu sitenin kuralları, ayrıca bazı kritik noktalarda uyarı topikleri de açtık ama hiçbiri okunmuyor, okunmadığı gibi de sitenin düzenini korumaya çalışanlar azarlanıyor.
Yani o dediğin olmaz.
bence de her konuda herkes düşüncesini paylaşabilmeli ve tartışabilmeli
tabi hakaret vs olmadan
simoncum hakaret kategorisini neler kapliyor???
mesela betersiniz utanc tablosusunuz gibi sözlerde hakaret olmuyor mu???
simoncum hakaret kategorisini neler kapliyor???
mesela betersiniz utanc tablosusunuz gibi sözlerde hakaret olmuyor mu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?