• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni ceza düzenlemesiyle ilgilii anket

Yeni ceza düzenlemesiyle ilgiliı anket

• bu ceza düzenlemesi devam mı etsin?

OY: 21 28,8%
  • eskisi gibi ,ama daha yumuşatılarak mı devam etsin?

OY: 52 71,2%

• Ankete Katılan
    73
bilmiyorum ki muneye sor bence
ben yeni sistemde neyin hakarete girdiğini pek anlamadım

siz kibleyin, hakaretse zaten gereken yapılır.

tamm arkadaslar tsk ederim
tam bir aciklik getirilse iyi olur ki ben bunu ciddi bir hakaret olarak görüyorum nedemek yani betersiniz utanc tablosusunuz lütfen mune bununla ilgilen

tamm arkadaslar tsk ederim
tam bir aciklik getirilse iyi olur ki ben bunu ciddi bir hakaret olarak görüyorum nedemek yani betersiniz utanc tablosusunuz lütfen mune bununla ilgilen

kib butonunu kullanmzsan mune görmeyebilir
renginanın dediği gibi hakaretse banlar zaten

kib butonunu kullanmzsan mune görmeyebilir
renginanın dediği gibi hakaretse banlar zaten

canim hatda iki kere kib ledim yani ilkinde hakaret yazdim diger kib ledimde sorudum hakaret olarak sayilmiyormu diye :)
bence apacik bir hakaret burda hic kimsenin hosuna gitmez yani topluca siz betersiniz utanc tablosusunuz denmesi öyle degilmi senin hosuna gidermiydi simon yada rengina???
ayni görüslerden olmaya biliriz ama sonucta insaniz ve haa birbirimize saka niyeti ile takiliriz ama resmen hakaret etmek olmaz ki...

canim hatda iki kere kib ledim yani ilkinde hakaret yazdim diger kib ledimde sorudum hakaret olarak sayilmiyormu diye :)
bence apacik bir hakaret burda hic kimsenin hosuna gitmez yani topluca siz betersiniz utanc tablosusunuz denmesi öyle degilmi senin hosuna gidermiydi simon yada rengina???
ayni görüslerden olmaya biliriz ama sonucta insaniz ve haa birbirimize saka niyeti ile takiliriz ama resmen hakaret etmek olmaz ki...

mune görmemiş olabilir.. görünce döner zaten biraz bekleyin

Son düzenleme:
Bence fark etmez.
Bir önceki ceza sisteminde cezaların katlanarak artması bozuyordu beni birtek.
Ceza puanım 70 olmuştu ve bir hafta banlı kalmak sıkıcıydı.
Bu uygulamanın kalkması süper.
Polemik, konu dışı mesajların serbest olması farketmez.
Nasılsa ceza alsakta 1 gün sürecekmiş.:21:
Şimdiden site enteresan bir hal aldı.
Herkesi çok daha net anlayabiliyoruz kullandıkları kelimelerden.

ya hani birde su 5 dk süre ile mesaj atabiliyoruz ya onuda bir ele alsaniz iyi olurdu 5 dk cok uzun sürüyor :))

Bence fark etmez.
Bir önceki ceza sisteminde cezaların katlanarak artması bozuyordu beni birtek.
Ceza puanım 70 olmuştu ve bir hafta banlı kalmak sıkıcıydı.
Bu uygulamanın kalkması süper.
Polemik, konu dışı mesajların serbest olması farketmez.
Nasılsa ceza alsakta 1 gün sürecekmiş.:21:
Şimdiden site enteresan bir hal aldı.
Herkesi çok daha net anlayabiliyoruz kullandıkları kelimelerden.

aynen, site bir süre daha böyle kalsın, en azından kiminle muhatap olup kiminle olmayacağımızı anlayalım.. :51:

İnsanların içinde ne cevherler varmış :1:
Parkona katılıyorum cezalar katlanarak gitmesin ama anlaşılan otokontrol diye durum yok, olamayacakta
Özellikle ağzına geleni sayanların , iki laf duydumu yöneticimiz uyuyor muuuu diye feryat figan etmesine çok güldüm:1:
İlla Mune yi Bayan Rotenmayer çizgisine çekecez:10:

Son düzenleme:
merhaba ...
6.7. senelik k.k üyesiyim . neredeyse her gün ugrarım (buralara olmasada )....

son olaylarla siyaset bölümü gözüme takıldı .. bir kaç haftadır izliyorum vede yazıyorum ...... ama burası bir haber ve yorum linklerinden çok . sen haklısın , ben haklıyım olayına dönmüş . gördügüm kadarıyla buraya sürekli yazan hatta kanka olan arkadaşlar var ...:9: yani anlayacagınız bu linkler yorum siyasetten çok (temsilde hatam olmasın :16:) körler sağırlar birbirini ağırlar olmuş :9:
vede öyle ortamlar olyor ki polemik çıkarmak için bazan extra çaba gösteren arkadaşlar oluyor .. ilk geldigimde henüz yasaklar kalkmamıştı . en azından azda olsa kontrol vardı ,ama şimdi hiç yok .. bazan diyorumki içimizde bir canavarmı var :9: karşısındakine saygısı olmayan . sırf haklı benim diye var gücüyle saldıran :ssz:..............
neyse uzattım .. bence eski düzene dönülmeli ! yoksa insanlar buraya içindeki kini dökmeye geliyor . yorum yapmaya değil :19:

Bence siyaset bölümü toptan kaldırılsın:52:
Siyasi bir kızışma olunca buraya uğruyorum ve yorumlar beni çileden çıkarıyor.
Ateş püsküren her şeye parlayan bir insanım kaç gündür sebebi de siyaset topikleri:52:
Okusan olmaz okumasan olmaz napiciim:27:

Müdür teşekkür ederim beni kırmayıp banladığın için, banlamasaydın neler yazacağımı kestiremiyordum:ssz:
Bazı kendini bilirlere de selam olsun burdan, kendimi kibledim şekerim kendimi:ssz:

Müdür teşekkür ederim beni kırmayıp banladığın için, banlamasaydın neler yazacağımı kestiremiyordum:ssz:
Bazı kendini bilirlere de selam olsun burdan, kendimi kibledim şekerim kendimi:ssz:

Dun yazdiklarini gorunce bunu tahmin etmistim ya ben :1::1::1:

bence mevcut düzen kalsın, üyeler kendilerini çok rahatsız eden kişileri engellesinler. forumda gezerken de bu kişilerin mesajlarını, gizleyen kişi, gizlenmiş veya gizlenmemiş olarak hiçbir şekilde görmesin.

yani olay kişiselse bu herkesin durumunu engellemesin. özellikle rahatsız olanların kendi çözebileceği bir şey olsun.

Bence siyaset bölümü toptan kaldırılsın:52:
Siyasi bir kızışma olunca buraya uğruyorum ve yorumlar beni çileden çıkarıyor.
Ateş püsküren her şeye parlayan bir insanım kaç gündür sebebi de siyaset topikleri:52:
Okusan olmaz okumasan olmaz napiciim:27:

siyaset tartışmasız nasıl olur ki zaten. :27: tartışma istenmiyorsa siyaset kapatılmalı. :27:

---

ben üslup konusuna da takığım mesela. hakaret etmeden çok çok ağır mesaj yazanlar varken benim nacizane bir yorumumdan ban aldım. hiç ağır bir yorum olduğunu düşünmüyorum. tamamen işine gelme veya gelmeme meselesi. :19: birilerinin işine gelmeyen yorumlar ban yememeli. mesela 'çapulcu' veya 'koyun' yakıştırmaları ban sebebi olmamalı. veya 'dinsiz' 'şakirt' gibi kelimeler içeren bir üslup da. ha illa banlayacaksanız 'pis dinsizler, günahkarlar' veya 'örümcek kafalılar' tarzında laflar ban almalı. beddualar veya oh olsunlar ban almalı. ama 'yarın bir gün sizin de başınıza gelir ona göre konuşun' ile 'inşallah sizin de başınıza gelir' tamamen farklı üsluplar. ama algıya göre farklı farklı yorumlanabiliyor bunlar.

mesela ben bence bu yorumumda banı haketmedim. ama ban mantığının nasıl işlediğini bildiğimden ban alacağımı biliyordum. ama ben olsam bu mesajı yazan birini banlamazdım. :p
"Babasının hatrına mı yaptı. Baktı hangi kesimi kolayca taraftarımız yaparız, mağdur olduğuna iyice inandırıp radikalleştirip ayrıştırıp oylarımızı garantileriz. Piyango size vurdu. Sizi aldılar avuca. siz de mağduriyetimizi giderdi diye avunun. Kadın olarak üniversite okuyoruz. Hadi artık başımızı açmadan girebiliyoruZ diyorsunuz da açın îstatistiklere bakın. Kadın istihdamında kaçıncı sıradayız. Hangi kıytırık ülkelerden bile sonra geliyoruz. Başörtüyle eğitim tamam da kadına istihdam mı var. Kadını sürekli ikinci plana atan kadını ikinci sınıf vatandaş yapmaya çalışan bi hükümet var savunduğunuz. Yani okusanıZ ne okumasanız ne. Başörtünüzle uğraşan lideriniz onunla uğraştığı kadar iş yaratmakla uğraşmıyor ki bu daha çok görevidir. Daha genel bir sorundur. Ama onunla uğraşmaz tabi, sahalarda dillendirmez çünkü oy potansiyeli olan Anadolu insanı ne yapsın kadın istihdamını değil mi. Oy nerdeyse, ayrıştırma nerdeyse oraya çalışılır. Siz de sazan avı gibi hayran hayran oy verirsiniz. Sinek kadar değer vermiyor pek sevgili lideriniz. O cebine bakar siz de ona kulluk yapıp ego tatmin etmeye. Futbol gibi. Yok benimki kazandı yok seninki kaybetti. Bu kadar."

İsmini hatırlayamadığım için özür dilerim ama bir üyemiz bana şöyle bir çözüm önermişti, ceza puanları birikmesin, polemik hakaret gibi cezalar sabit süreli olsun, atıyorum x ve y üye polemiğe girdiğinde ikisi de 2 gün banlı kalsın, hakaret küfür gibi durumlarda herkes kaç gün banlı kalacağını bilsin, misal hakaret 1 hafta banlı kalma sebebi olsun hepimiz kaç gün banlı kalacağımızı bilelim, böylece ben polemikten 5 gün ceza alırken sıfır ceza puanlı bir üye 1 gün banlı kalmaz, hepimiz eşit süre banlı kalırız.

bu iyi, ceza puanı birikme olayını ben de hiç sevmiyorum :40:

Back