- Emoji Skoru
- 12.403
- Puanlar
- 298
<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="" data-quote="okypete" data-source="post: 34684376"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/goto/post?id=34684376"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-34684376">okypete .!.:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
olay sadece siyaset bölümü değilki. aynı dediklerim bdv için yada diğer bölümler içinde geçerli.ben sadece siyaset için açmadım bu konuyu. bütün forum için açtım. cezalar zaten her bir bölüm için kaldırıldı.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
Ya bir de ilk başta bir hevesle herkes ben de dahil içimizden geldiği gibi konuşmanın rahatlığıyla geyiğin dibine vurduk. Bu değişir elbet hevesimizi aldık mı azalır. Ama hafif şiddette de olsa bir kontrol gerekiyor. Çünkü forumun geneline böyle bir tarz yayılırsa tüm konular içinden çıkılmaz hale gelebilir. <br />
<br />
Konu dışı cezası gelmeli ama eskisi kadar katı olmamalı bence. Konuyla ilgili yan dallara kayılabilmeli. Konu dahilinde polemik de serbest olmalı. Zaten polemik kavgaya dönüşür de bir yerden sonra hakaret içerirse müdahale ediliyor. Mesela bir örnek vereyim rte ile ilgili bir uygulamadan bahsederken. Biri dese ki aynısını menderes de yapmıştı. Ordan menderesin uygulamalarına kaysa konu bence buna müdahale edilmemeli. ama rte den bahsederken birden orda yüz kremi makyaj malzemesi konuşulmamalı.</div>