• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni ceza düzenlemesiyle ilgilii anket

Yeni ceza düzenlemesiyle ilgiliı anket

• bu ceza düzenlemesi devam mı etsin?

OY: 21 28,8%
  • eskisi gibi ,ama daha yumuşatılarak mı devam etsin?

OY: 52 71,2%

• Ankete Katılan
    73
Müdür teşekkür ederim beni kırmayıp banladığın için, banlamasaydın neler yazacağımı kestiremiyordum:ssz:
Bazı kendini bilirlere de selam olsun burdan, kendimi kibledim şekerim kendimi:ssz:

Canım asalet denen şey de bu işte. Nasılsa ceza yok diye sen de ağzına geleni söyleyebilirdin ama yapmadın bunun yerine seni frenlemesi için ban istedin. Bende zor tutuyorum kendimi ama tutuyorum şu ana kadar kimseye hakaret etmedim kendi düşüncelerimi söyledim ama söylemediğm şeyler bile söylemişim gibi gösterilerek hakaretlere uğradım yazdığımız şeylere cevap yazan yok zaten hep başka yere çekme bambaşka şeyler yazma, konuları gelip sabote etme. Her neyse yeni sistem güzel olacak.

sabırla izliyorum ....

Sabrınıza hayranım gerçekten çünkü şahsen benim sabrım taştı. Bu kadar kullanılabilirdi yasakların her kuralın kalkması işitmediğimiz söz, hakaret kalmadı. Kendi adıma sadece polemiğe girmişimdir o da kendi düşüncelerimi ifade etmek ve karşımda bana hakaret insanı uyarmak o kadar.. İnanamadım son günlerde söylenenlere ne zaman böyle bir millet olduk biz. :19:

ama mune adaletsizdi !

kimine göre yandaş kimine göre muhalifti ?

bana yollanan e-postaları burada paylaşayım mı ? en ufak cezada edilen hakaretleri ?

ne yandaşlığımız kaldı ne de muhalifliğimiz, paralı satın alınmış uşaklar bile yazdınız... ne oldu da biz rahat bırakınca rahatsız oldunuz ?

siyasi düşüncelerimi yazamaz oldum hem nıhına hem mıhına yazan biriyim ama her yazımda beni bir kalıba sokan siz değil miydiniz ?

ama mune adaletsizdi !

bana yollanan e-postaları burada paylaşayım mı ? en ufak cezada edilen hakaretleri ?

ne yandaşlığımız kaldı ne de muhalifliğimiz, paralı satın alınmış uşaklar bile yazdınız... ne oldu da biz rahat bırakınca rahatsız oldunuz ?

siyasi düşüncelerimi yazamaz oldum hem nıhına hem mıhına yazan biriyim ama her yazımda beni bir kalıba sokan siz değil miydiniz ?

Paaayylaşş paayylaaşş.İşin şakası da bu. Ben üşenirim mail atmaya ya millete helal olsun üşenmeden şikayet mailleri döşeyip yolluyorlar bir de hakaret edip :31:

Ceza puanlarının profilde birikmemesi ve eski sistemin yumuşatılması ile ilgili önerilere ne diyorsunuz?:31:
Eski sistem çok katıydı bir çoğumuza göre.

Değişen ceza sisteminden gayet memmunum valla bir ban yedimi 1 ay gelemiyordum ceza puanım yüksekti..

ama mune adaletsizdi !

Eğer bulursan gözünü seveyim benimkini paylaş Kazen nolur.Cezaya itiraz etmeden sevgi gönderen tek üyeyimdir.:1:

ama mune adaletsizdi !

Bunlar yazılabildiyse yine burada rahatça hakaret edebilen insanlar yazmıştır sanırım. Bu zamana kadar çok ban aldım son bir senede patladı hatta ama hiçbir zaman ne size ne de muneye bana neden ban verdin demedim bazılarını haksız bulduğum oldu kışkırtma sonucu polemiğe girdim kişiler yüzünden çok ban aldım mesela ama asla özel mesaj atıp hakaret etmedim neden bile demedim. En küçük polemikten polemikte değil kendimi savunmaktan ban almış biriyim bu da çok ağırdı gerçekten. Ama hiç hesap sormadım. Bunu size diyen insanların şimdi şikayet etmeye gerçekten hakkı yok ama benim var..

bu haliyle forumun tat vermediği aşikar.hangi görüşte olursa olsun seviyenin diplere inebildiğine şahit olduk burada.eski sistemde fazla katıydı evet,a desen banlanabiliyordun polemik diye.

bana göre ;

konuyla hiç alakası olmayan konu dışı mesajlar ceza alsın.

apaçık edilen hakaret-küfür ceza alsın.

dolaylı yoldan edilen hakaret ceza alsın ( örneğin aşağılayıcı bi atasözünü yarım yamalak paylaşıp sözüm ona hakaret etmemek gibi)

yine karşılıklı tartışmanın ortasında biyerlerden alıntı yazı paylaşıp,sonrada ama ben yazmadım alıntı yaptım deyip "çaktırmadan hakaret etmek" ceza alsın.

birinin hakaret mesajını alıntılayıp şakşaklayanlarda ceza alsın :9:

kısacası hertürlü hakaret,küfür,aşağılama,küçümseme ve tamamen alakasız konu dışı mesajlar ceza alsın, ama bir konuyu saygı çerçevesi içinde tartışırken,sırf yazılanlar birilerinin hoşuna gitmiyor diye polemik adı altında ceza almak çok saçma.sanırım herkesin yakındığı bir durum bu.

ben ceza puanlarının aynen devam etmesi taraftarıyım.kendini tutmuş hiç ceza almamış biriyle,kendini tutmamış elli kere ceza almış biri aynı olmamalı,bunu ayıran ekstra bir yaptırım olmalı.Türk ceza kanununda bile sabıka denen birşey var :1:

bu haliyle forumun tat vermediği aşikar.hangi görüşte olursa olsun seviyenin diplere inebildiğine şahit olduk burada.eski sistemde fazla katıydı evet,a desen banlanabiliyordun polemik diye.

bana göre ;

dolaylı yoldan edilen hakaret ceza alsın ( örneğin aşağılayıcı bi atasözünü yarım yamalak paylaşıp sözüm ona hakaret etmemek gibi)

yine karşılıklı tartışmanın ortasında biyerlerden alıntı yazı paylaşıp,sonrada ama ben yazmadım alıntı yaptım deyip "çaktırmadan hakaret etmek" ceza alsın.

kısacası hertürlü hakaret,küfür,aşağılama,küçümseme ve tamamen alakasız konu dışı mesajlar ceza alsın, ama bir konuyu saygı çerçevesi içinde tartışırken,sırf yazılanlar birilerinin hoşuna gitmiyor diye polemik adı altında ceza almak çok saçma.sanırım herkesin yakındığı bir durum bu.

ben ceza puanlarının aynen devam etmesi taraftarıyım.kendini tutmuş hiç ceza almamış biriyle,kendini tutmamış elli kere ceza almış biri aynı olmamalı,bunu ayıran ekstra bir yaptırım olmalı.Türk ceza kanununda bile sabıka denen birşey var :1:

Doğru söze ne hacet :60:

Ama zaten hakaret, küfür ve yasa dışı mesajlar yazanların puanının kalıcı olması gerektiği söylendi bir çoğumuz tarafından.
Cezamız bittikten sonra puanımızın da silinmesini istediğimiz konular, polemik, konu dışı gibi hafif suçlar :1:

bana göre ;

cezalar sabit kalsın silinmesin de bir sonraki ceza suresi ceza puanına gore mi verilsin?
sabıka kaydının gorunmesi ile islenen suca gore ceza verilmesi bir seyler degil ki...
ayrıca agır hakaret kudur vb durumlarda sistem uzun sure olarak banlıyor hatta kalıcı olarak sisteden de atabiliyor bildigim kadarıyla.

Doğru söze ne hacet :60:

Ama zaten hakaret, küfür ve yasa dışı mesajlar yazanların puanının kalıcı olması gerektiği söylendi bir çoğumuz tarafından.
Cezamız bittikten sonra puanımızın da silinmesini istediğimiz konular, polemik, konu dışı gibi hafif suçlar :1:

Üstüne bide kriminal inceleme yapılsın med nasıl olur :1:

keşke oylamayı açık yapsaydın okypete, merak ettim şimdi:1::1: 21 e 51

Kesinlikle eskiye dönülmeli.
Midemi bulandırdı bu durum artık.

Back