- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.659
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Küfürü biliyoruz da ; ben anladım ki hakaretle , polemik arasındaki o çizgiyi pek bilmiyoruz
Adaletin kestiği parmak acımaz evet cadum .
Aus cum küfürün ne olduğunu hepimiz biliyoruz. Dün bir bayan alenen yazdı. Bunun sana bana göresi mi var .?Tamam hepimiz iyi aile çocuğuyuz ama küfrü nedir biliriz de : ) haşa ağzımıza yakışmaz o ayrı
Hakeret ise rencideden ziyade, alenen bir kişiyi yada zümreyi çirkin vasıflarla nitelendirmek. Bence ikisinin de kime göre neye göre sorusu sorulmayacak net çizgileri var. Polemikte ise karşındakine konuşarak derdini anlatma çabası var ki onlardan tamamen ayrı tutulmalı. özellikle siyaset bölümünde tarrtışmamak imkansız. bizler envai çeşit kanalda tartışma programı izleyen seviyeli insanlarız yahu 37:), görmez miyiz tartışacağız diye ne hallere girmektedirler. Moderatörler ne zorluklarla programlarını devam ettirmektedirler.
Cezalarda artık site yönetcilierimizin kararlarına kalmıştır. adaletin kestiği parmak acımaz.
artık konu dışı mesaja ceza yok. sayfalarca geyiğe ceza yok. bunu siyasette çoğu konnuda görmek mümkün. daha dün konımu kapatmak zorunda kaldım bu sebeptenSistemin öncekinden çok ta farkıda yok, şimdide
küfür eden ,hakaret eden cezasını alıyor.
Önceden de seviyeli şekilde alıntı yapıp cevap veren ceza almıyordu, şimdide.
Ben bir fark göremedim henüz ceza sisteminde.
süper yazmışsınız. keşke herkes sizin gibi düşünseKonuyu açan arkadaşa teşekkür ederim
Kesinlikle yeni sistem hoşuma gitmedi, konu dışı polemik özellikle çok rahatsız etti beni, bir haftadır siyaset bölümüne bakıyorum sinirlerim bozuldu bakmaz olsaydım, gebelik bölümü, bir derdim var çok daha iyiymiş
Ben muhafazakarım ve akp yi destekliyorum ama bugüne kadar akp li değil diye kimseye antipati duymadım ya da başı açık diye ki çok arkadaşım var, özellikle din konularını girildi dün, çok yanlış herkesin inancı kendine kimsenin kimseyi yargılamaya hakkı yok, ne başı kapalının açığı yargılamaya ne de başı açığın kapalıyı yargılamaya, hoş görü nerde kaldı, Mevlananın ne olursan ol yine gel öğretisi nerde kaldı, kaç gündür yapılan polemikleri üslubu gördükçe çok üzülüyorum.
Sen o'sun sen bu'sunu bırakıp birlik olmak lazım bu ülkeyi bölmeye çalılşanlara karşı, üstümüzden oyun oynayanlara karşı, alevisi, sünnisi, kürdü, Türkü, lazı hepimiz birlik olmalıyız bu vatan hepimizin, kimsenin kimseyi ötekileştirmeye ayrıştırmaya hakkı yok.
Bu yazımdan memnun olmayanlar olabilir kimsenin tarafını tutarak yazmadım, ben insan seviyorum insanlığı seviyorum, zaten kimseyle polemiğe giremem, tartışamam yapım böyle.
polemikten bahsetmek istiyorum.
sen gel bir konuda konu dışına girererek başka şeylerin tartışmasına girip polemik yap,resmen konuyu sabote et, tabii ordakilerde gaza gelip ona cevap versinler,sayfalarca polemik yapılsın,konu unutulsun.
yada gir konuya geyik yap. sayfalarca kakakiri yap, ,gül eğlen. yine konu yokolsun.
atmıyorum. 2 3 gündür okuduklarımdan örnektir bunlar.
kimse kusura bakmasın ama ben bu tarz polemiğin ceza alması taraftarıyım.
canım kalkıp bir konuda bana eksi rep verildi gibi konu dışına çıkılması ve cevap hakkı doğurması bir konu dışı mesajdır. ve bu karşılıklı mesajlaşmalara götürür. yada konuyu kesip kendinden bahsetmek çocuğundan bahsetmek ve sohbete girmekte öyle.peki bunun ayrımı nasıl yapılacak Oykpete? neye göre konu dışı sayılacak. siyaset çok girift bir mesele. daldan dala atlanıyor. bi bakıyosun iki kişi ile başka siyasi bir olguyu tartışıyorsun ve konudan uzaklaşmışsın. ama hala siyaset bahçesindesin. demek istediğini anlıyorum , saldırganca sabotajlardan bahsediyorsun, bi nevi intihar bombacısı : ))) ancak "konu dışı" mesaj dediğimizde benim bahsettiğim de konu dışı mesaja giriyor senin bahsettiğinde. o zaman ceza konu dışı mesaj üzerinden yada polemik adıyla verilmemli, başka bir ad bulunmalı.
peki bunun ayrımı nasıl yapılacak Oykpete? neye göre konu dışı sayılacak. siyaset çok girift bir mesele. daldan dala atlanıyor. bi bakıyosun iki kişi ile başka siyasi bir olguyu tartışıyorsun ve konudan uzaklaşmışsın. ama hala siyaset bahçesindesin. demek istediğini anlıyorum , saldırganca sabotajlardan bahsediyorsun, bi nevi intihar bombacısı : ))) ancak "konu dışı" mesaj dediğimizde benim bahsettiğim de konu dışı mesaja giriyor senin bahsettiğinde. o zaman ceza konu dışı mesaj üzerinden yada polemik adıyla verilmemli, başka bir ad bulunmalı.
fena olmamış.......Konu disi geyik/polemik... Nasil isim ama..
anladımcanım kalkıp bir konuda bana eksi rep verildi gibi konu dışına çıkılması ve cevap hakkı doğurması bir konu dışı mesajdır. ve bu karşılıklı mesajlaşmalara götürür. yada konuyu kesip kendinden bahsetmek çocuğundan bahsetmek ve sohbete girmekte öyle.
dün yaşadım bunu.
Konu disi geyik/polemik... Nasil isim ama..
artık konu dışı mesaja ceza yok. sayfalarca geyiğe ceza yok. bunu siyasette çoğu konnuda görmek mümkün. daha dün konımu kapatmak zorunda kaldım bu sebepten
evet konu o kadar farklı yerlere çekildi ki sırf nasılsa ceza yok diye gelip tartışma çıkardılar söylenen kelimeleri hiç demiyorum. Resmen konu sabote edildi bunun için gelindi aynı şeyler defalarca tekrar edildi. Yani karşı düşüncede olan biri gelip sayfana toplanıp konuya değil kişiye yazarak özellikle sinirlendirmek için yapıyor engel olamıyorsun. Dediğim gibi konu dışına çıkmak, Israrla polemik yaratmak bakın kendi düşünceni anlatmak başka polemik yaratmak başka kavgaya mahal verecek yazışmalar, aşağılamalar mutlaka ceza almalı ya neler neler yazıldı siyaset topiğinde aklım almadı.
olay sadece siyaset bölümü değilki. aynı dediklerim bdv için yada diğer bölümler içinde geçerli.ben sadece siyaset için açmadım bu konuyu. bütün forum için açtım. cezalar zaten her bir bölüm için kaldırıldı.hala seçim ateşi ile hareket edildiğinden. yakında seçim unutulur , herkes olağan hayatına döner ve buralar yine belirli bir seviyede siyaset konuşma alışkanlığı edilmiş arkadaşların uğrak yeri olur. burada hızını alamayan sabotajcılar da bdv ye akar. hoş burası Türkiye bizde atraksiyon eksik olmaz ama o zaman kadarda yönetim bir hal ve çaresini düşünür.
sende gördün değilmi. sonunda kapandı konu.resmen dediğini yaşadık konuda.evet konu o kadar farklı yerlere çekildi ki sırf nasılsa ceza yok diye gelip tartışma çıkardılar söylenen kelimeleri hiç demiyorum. Resmen konu sabote edildi bunun için gelindi aynı şeyler defalarca tekrar edildi. Yani karşı düşüncede olan biri gelip sayfana toplanıp konuya değil kişiye yazarak özellikle sinirlendirmek için yapıyor engel olamıyorsun. Dediğim gibi konu dışına çıkmak, Israrla polemik yaratmak bakın kendi düşünceni anlatmak başka polemik yaratmak başka kavgaya mahal verecek yazışmalar, aşağılamalar mutlaka ceza almalı ya neler neler yazıldı siyaset topiğinde aklım almadı.
işte bende ne bu şekilde olsun nede eskisi gibi diyorum. bir orta yol bulmakEski sistemin de sorunları vardı, yeni sistemin de var bence.
Kuralsız yaşam kaosa yol açar mekan neresi olursa olsun ama aşırı kuralcılık da aynı şekilde.
Ben ceza puanı sistemini beğenmiyordum misal, yani şu kadar ceza puanı olan şu kadar ceza alır biraz mimlemek gibi oluyor, aylarca siteye giremeyenler oluyor. Bunun yerine belirli hatalara belirli ve sabit cezalar vermek daha ılımlı olabilir...