Yeni bırakanlar, bırakacak olanlar

Sigarayı tamamen hayatımdan çıkardım diye iddialı bir laf etmek istemiyorum ama her gün bugün içmeyeceğim diyebiliyorum. Nikotin esaretinden her gün biraz daha kurtulduğumu, beni saran zincirleri tek tek kırdığımı hissediyorum. ÖZGÜRLÜĞE adım adım yürümek mutlu ediyorhihoyyyt.

Bundan sonra günlük yazıları bırakıyorum. En zor dönemi atlattım sayılır Allahın izniyle. Haftadan haftaya değişimleri yazmaya devam edeceğim. Sigarayı unuttum hiç aramıyorum diyene kadar.kaydirigubbakcemile2

Bu zor dönemde bana destek olan tüm arkadaşlara tekrar teşekkür ediyorum.
Özellikle sürekli fikir alışverişi yaptığım her gün yanımda desteğini hissettiğim sumru sen bıraktığın zaman ister buradan ister başka konu açarak burada paylaşırsan ben de sana destek olmaya çalışacağım mutlaka.vereliniortak
Doktor kontrolünü çok iyi düşünmüşsün canım.alkisalkisalkis Çoğumuz sağlık konularında titiz davranmıyoruz. Ama gerekli bu yaptıkların hiç üşenmeye gelmez.

kızlarr günaydınnnn dün izinliydim nete giremedim hiç:):)):):dün hiç içmedim desem yalan olur ama akşam üstü tamamen kestim ve bu saate kadar içmedim bu bile benim için güzel çünkü ilk defa yemekten sonra içmedim , gece yatmadan önce mutlaka sigara içip yatan ben içmedim duşumu aldım ve yattım sabah uyanır uyanmaz sigara içen ben özellikle son günlerde çok sık yaptığım bi durumdu aç karnına ama bu sabah içmedim vee iş yerine geldim arkadaşlarım türk kahvesi içtiler turk kahvemi içtim ama sigarasızz ve şuan çok iyiyimm kızlarr

bol bol su iç
istek duyduğunda derin nefesler al
bileğine paket lastiği tak yoksunluk hissinde cek bırak canın birazcık yansın böylece dikkatin dağılır
allah kolaylık versin darısı başıma

bol bol su iç
istek duyduğunda derin nefesler al
bileğine paket lastiği tak yoksunluk hissinde cek bırak canın birazcık yansın böylece dikkatin dağılır
allah kolaylık versin darısı başıma

efsaal hadi sende başla birlikte atlatalım bak binbir renk atlattı sayılır sumru yine çabalıyor hadi sendeee katıl):):):

bahane mi bilmiyorum ama bugunler biraz zorlu geçiyor
birde yaz tatiline girmem gerek o zaman ortamdan biraz uzaklaşıyorum
zybaan almayı düşünüyorum ama önce doktora gitmem gerek tarh belli 1 temmuz inşallah

Aramızda tam bir hafta var. Çok iyi karar almışsın canım. Tam hazırsın demek ki çok rahatsın. Umarım hep böyle gider.
Zaten ilk 5 günü atlatırsan gerisi o kadar zorlamıyor.
Ben her gün yazdım. Bundan sonra haftalık yazacağım ama bence yazmak iyi geliyor sen de günlük yaşadıklarını yaz. Bizden soracakların veya sıkıntıların olursa paylaş.
Elimden geldiğince ben de yardımcı olmaya çalışırım.
Kolaylıklar diliyorum.a.s.

zybaan almayı düşünüyorum ama önce doktora gitmem gerek tarh belli 1 temmuz inşallah

Canım tarih belirlediysen daha rahat olursun kafaca.
Hem kendini o zamana kadar hazırlamış olursun.
Pat diye bıraktığımızda hazır değildim diye bir bahanemiz hazır oluyor.
Kolaylıklar diliyorumvereliniortak

evett cnmm aralarda yokluyor öyle aman aman zorluyor dersem yalan olur ama bi boşluktayım sanki yapmam gereken bişey varda unutuyormuşum gibi bu duruma sinir oluyorum ama bu sefer kararlıyımmm 2 deneme sonucum başarısızdı umarım bu sefer başarırırmm desteğin için teşekkür ederim cnmm :icecream:

canım tarih belirlemen iyi olmuş en azından kendini şartlarsın aslında bizim en büyük hatamız sigarayı çok fazla önemsemek.. bu arada temmuz 1 de bende izne çıkıyorum o zaman daha rahat oluruz :teselli::teselli:

slmm yazıların hepsini tam okuyamadım ama siz kati olarak elinizden bırakmışsınız ben bu aralar sinir sistemi olarak biraz daha iyiyim direk yasak dediğim an hiç aklımdan çıkmıyodu beni mutsuz ediyodu şimdi öyle yapmıyorum canıma çok tak dediği yerde bi tane içiyorum bu beni hala sigara tiryakisi yapmaz öteki türlü piskolojimi duygularımı zorlıycağına böyle daha iyiim ve içtiğim sigarayıda inanın sonuna kadar içemiyorum uzaklaştım artık eski zevki ve tadı vermiyo bunu deneyerek görebiliyorum denemesem hala aklımda mükemmel gibi kalıcaktı

Canım senin adına çok seviniyorum, müthiş bir iraden var sakın bozma, zor dönemin geçmesine ise ayrıca sevindim bence bu kilo vermekden daha zor bir süreçti bunu yapabiliyorsan herşeyi atlatabilirsin, yola devam...
Bende inşallah bir gün yazıcam bıraktım diye şimdilik araştırmaya devam bakalım...
Şunada çok inanıyorum en geç 1-2 ay içinde unutacaksın kaldıki eşinde kullanmıyor, misler gibi kokacaksın hepsinden önce sağlığın süper olacak spor daha kolay olacak.. iyi haberlerini okumaya devam edicem tatlım... zemuszemus

Sonuçta başarısızlıklarının nedenlerini biliyorsun, hangi bahaneler ürettiğinide onlardan ders aldın, bence bu sefer başarma oranın daha yüksek kesinlikle, çoğu kişi ilkte bırakamıyor zaten, benimkininde ilki başarısızdı, pekde yıldırmadı azıcık kendime kızdım :))
Gerildikçe aralarda yaz destek olalım canım :)

Hepinizi tebrik ediyorum arkadaşlar ben de biozerans yöntemini kullandım ama bir hafta dayanabildim hatta daha az kişiden kişiye değişir tabiki ama ben kesinlikle ama kesinlikle bir etkisini görmedim hatta gittiğim 2.seansda merkezdeki ilgisizlik ve tutum beni dahada kızdırdı.Çok pişmanım bu yöntemi denediğime parama değilde giden güvenime çok üzüldüm.Hamile kaldığımda bırakabilirm ben bunu ancak dedim o da olmadı 2 gün içmedim sonra tek tük devam ettim yine zaten hamileliğim sonlandırıldığı için daha da fazla bir şekilde içmeye devam ettim.Resmen ağlaya ağlaya içiyorum sigarayı ama bırakamıyorum. hipnoz,tekumut,nicdur,allen carr bu yöntemleri kullanan birilerinden bilgi almaya çalışıyorum bunlarla denemek için ama kimseyide bulamadım.ıçinizde kullanan varmı bunlardan birini....

Allen Carr in kitabı ve dvdsini denedinmi? Bende Allen Carre yazarak bilgi aldım rakamı biorezidans kadar birşey çok uçuk değil birazda mantıklı geldi artı garantili hemde istanbuldasın bence merkezle bir konuş internette bakarak,
tekumut bir toz olayı ne kadar yararlı bilemiyorum,
Akapunktur bilimsel yanı olsada tamamen yine iradeyle orantılı bence ve inanmakla, kilo için bayanlarda gözlemlediğim kadarıyla tabiki, yinede denenebilir bir yöntem bu arada bazı hastanelerde var artık akapunktur ve 10 tl ücretle seansları devlet hastanelerinde,
Birde psikiyatriste git neticede bağımlılık ruhsal bir sendrom, zyban bunun gibi haplar var bırakırken yardımcı olacak ama ancak doktor kontrolünde olması şartıyla bence, çünkü yan etkileri hayli fazla,
Bende ancak 2-3 gün bırakabildim halen araştırıyorum...

canım önce beynimizde bitirmemiz lazım seni çok iyi anlıyorum defalarca kendime eşime dostlarıma söz vermeme rağmen yinede ısrarlı bi şekilde içmeye devam ettim hatta bu konuda çok ağır sözler bile duydum hepsi beni dahda sigaraya itti resmen inatlaşıyordum çevremle ama kendi kendime kaldığımda sinirden ağladığım oldu lütfen sende kendini bırakma bahsettiğin yöntemi kullanıpta başarılı olanlar var nedeni ise %50 yöntem % 50 irade psikolojikti kendi fikrim tabi bu ama allen carrın internette videosu var etkili en azından neden içtiğini anlıyorsun sakin bir ortamda bide bunu dene ve kitabıda var eğer alabilecek biryerin yoksa internetten siparişini ver yada indir oku lütfenn birlikte başaralımm kimseye söyleme bıraktım diye sende benim gibiysen sakın söyleme aksine dahada içiyorsun soranlara ara verdim şuan içmek istemiyorum tarzında yaklaş hadi canım lütfennn kendin için sağlığın için veeee bebeğin için tekrar deneee:CüvCüv:

tamam cnmm sıkıldıkça yazmaya devam edicem a.s.

Ben hipnoz yöntemini denemiştim canım pek etkili olmadı. Allen carr seminerlerine katılmadım ama kitabı okudum. Şimdi karar verdiğimde tekrar okudum. Rahatlama için yararı oluyor eğer kesin karar verdiysen tabi.:hulya:

Evet bir süre içmeyince tek tük başladığında '' artık zevk almıyorum, madem böyle ben devam ederim ara sıra'' diyorsun.
Bu nikotinin tuzaklarından biri. Emin ol zamanla eskiden ne kadar içiyorsan yine ona döneceksin ve zevk almaya başlayacaksın. Tamamen bitirmekten başka bir çözümü yok.
Bunu denedim ve sadece kendimi kandırdım.:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…