Yeni bırakanlar, bırakacak olanlar

kızlarr benide aranıza alırmısınız:):)gerçekten burda birbirimize destek olabiliriz benimde denemediğim kalmadı nerdeyse ama yinede olmuyor daha önce 20 gün ve 1 hafta kadar bıraktım herşey ne kadar güzeldi ama maalesef tekrar başladım desteğe ihtiyacım var eşim hep destek oldu bugüne kadar ama artık yoruldum seni kendi haline bırakıyorum dedihaksızda sayılmaz çokk ugraştı fındıklar fıstıklar terapiler neler neler ama şimdi artık ilgilenmemeye karar verdi... şuan paketim var yarından itibaren bende sizinleyim yaşadıklarımızı paylaşalım kı rahatlayalım hadi hayırlısı

Zyban kullanmaya mı karar verdin?

Vermedim ama az önce sinir krizine girdim ve yine içtim ya stressi ve ağlak modunu engelleyemiyorum, yani off, birşey almadan bırakmıycam o kesin sadece yönetm ne mola biorezidans araştırdım 250 tl acaba etkilimi, ilk günlerdeki stressi açamıycam ben asla

Bende pek başarılı değilim ama ümidini kırma devamlı dene herkes ilk denemede bırakamaz, çoğu bırakanlar bir kaç denemeden sonra halledermiş bu olayı, benim ilk denemem pek hayır olmadı, ama hergün sıkıntılarını paylaşırsan bizlerde yardımcı olmaya çalışırız BinBir bu konuda oldukça azimli gidiyor :)

Binbir sana birşey daha sorucam şimdi bir çok kez bıraktınya sen, her bıraktığında aynı sorunlarımı yaşadın yoksa irade azaldımı ? ve en etkili yöntem hangisi oldu bırakırken sinir stressi azaltan... ben bu sefer cidden halledemedim ama savaşmaya denemeye devam edicem ..

Sanki beni anlatıyorsun hülyakaydirigubbakcemile3 Benim eşim de artık bıktı benden ne halin varsa gör dedi.:umursamaz:
Şimdi biz damdan düşenler birbirimizi anlarız artık.
Burada sıkıntılarımızı paylaşalım. Destekle başarırız umarım.kaydirigubbakcemile5

-Şimdiye kadar bıraktıklarında senin tekrar başlamanda sence en önemli etken neydi?

-Bir de herhangibir destek veya ürün düşünüyor musun yoksa bu sefer kendiliğimden bırakırım mı diyorsun?

Olsun canım bir kere içtin diye vazgeçmeyi düşünme bence.:1no2:
biorezonans la bırakanlar var. üstelik 2 destek hakkın da var ama ben 2. desteği almadan sigaraya başlamıştım. 20 gün dayanabildim. Bende pek etkili olmadı.
Hiç destek almamaktan biraz daha hallice diyebilirim.:hulya:

Ben her bırakmamdan sonraki başlama sürem daha kısaldı. Yani ilkinde 3 ay, sonra 1 ay, 20 gün, 1 hafta....
Bizim başlamak için bahanemiz ne olursa olsun asıl neden bağımlılık.
Üç haftaya kadar başladıysak kimyasal bağımlılığı yenememişizdir. Ondan sonra da psikolojik bağımlılığı yenememişizdir. Bunun başka izahı yok ama biz hep bir şeyler buluruz.
Her seferinde neden kısaldı? Bence gittikçe bağımlılık artış gösterdi ve zorlaştı.kaydirigubbakcemile

Ben desteklerden en çok zyban dan yarar gördüm. Çok rahat bırakmıştım ama 1 taneden bir şey olmaz diye başlayan deneme pakete kadar gitti.:mymeka:
Geçen eczaneye sordum champix onun daha geliştirilmişi dediler. Ben ikisini de güvenip alamadım. Gerçi önceki kullanımda bir şey hissetmedim de basında çıkan bazı haberler caydırdı beni. Nikotin sakızı aldım çıktım.
Kullanmaya karar verdiğin ürünü yine de paylaş derim burada kullananlar fikirlerini söylerler.

şimdi ben anlayamadım sen ilaç kullandın mı canım

canımm demek ki önce kendimiz için sonrada eşlerimizi utandırmamız için bırakmalıyız:):):)
beni en çok etkileyen iş çevrem kimse bana illa iç demiyor aksine destek olmaya çalışıyorlar ama sigara odamız var onların oraya doğru gittiğini gördügüm anda hemen kendimi teslim ediyorum sanki illa benimde orda olmam gerekiyormuş gibi çünkü sigarayla kahve molalarında güzel bir sohbet eee ben napıcam diyorum offf ama bu sefer başarmalıyım diyorum daha önceden bıraktığımda inanki kızlar cildim o kadar değişmişti ki bi güzellik parlaklık tertemiz herkesin bunu fark edip sorması beni daha da mutlu ediyordu şimdiyse aynalara küstümmm;(;((neysee yarın başlıyorum zaten izinliyim de iyi olucakk

zyban kullanan var mı
bu ilaç doktor tvsiyesiylemi kullanılıyor kullanmadan önce tetkik yaptırmak gerekiyormu
yan etkileri varmı
yardımcı olursanız sevinirim

heeee bide kimseye bıraktım demiycemm yalancı çobana döndüm:bbo: aksine bıraktım diyince daha bi sigarayı istiyorum ara verdim yada artık kullanmıycam tarzında yaklaşıcam düşünce şeklide bence yön veriyor hadi bakalım sağlıklı günler diliyorummm hepimizeee hihoyyyt

efsal bildiğim kadarıyla zybanın yan etkileri var ama bünyeye bağlı geçen hafta eczacı bi abimle konuştum da kullanabileceğimi rahatlıkla bıraktırdığın söylemişti sanırım sağlık bakanlığı fiyatınıda düşürmüş 130 civarındayken nerdeyse yarıya indirilmiş bilmiyorum istersen yinede doktor yardımı almaya çalış..ben kendim için almak istedim fakat cesaret edemedim hap sonuçta...

bu ilaç için gögüs hastalıkları uzmanına görünmemiz gerekiyorda yan etkileri nedir onu bilmiyorum.ben daha önce bioresidans yöntemiyle bırakmıştım.halt yedim yeniden başladım ama yoksunluktan dolayı başlamadım cok rahat geçirmiştim o dönemi.ben arkadaş ortamında yeniden başladım.bu yöntemi herkese tavsiye ederim

zyban kullanan var mı
bu ilaç doktor tvsiyesiylemi kullanılıyor kullanmadan önce tetkik yaptırmak gerekiyormu
yan etkileri varmı
yardımcı olursanız sevinirim

Yok dr. vermiyor kendin eczaneden alabiliyorsun. Ben tetkik filan yaptırmadım. Sonuçta yardımcı ürün. Yan etkileri bana olmamıştı ama sonuçta kimyasal bir ilaç olabilir de.fisfisfis

Aynen ben de artık kimseye söyleyecek halim kalmadı. Şimdilik canım istemiyor diyorum sorarlarsa. Bıraktım diyemiyorum.:sinifsinif:

İnşallah ben de kolaylıklar diliyorum herkese.kaydirigubbakcemile5

olsun umudumuzu kaybetmeyelim belki bu sefer başarırız :)::) bildiğim kadarıyla bioresidans yöntemi etkili ama onların 2.seanslarıda oluyor yani ihtiyacına göre ek destek veriyorlar keşke tekrar gitseydin olsun bu sefer irademizle bitirelim arkadaşlar bırakanlara çok özeniyorum birgün bende artık kullanmıyorum bıraktım şu kadar oldu böyle bıraktım diye paylaşmak istiyorummbilmiyorumkismile

yoksunluk yaşadın mı kusura bakma travma yaşadın mı gibi sordum ama

Yukarda da anlattığım gibi en rahat zybanla bırakmıştım. Yoksunluk pek yaşamadım.
Yani dediğin doğru bir bakıma bağımlılar için bir bakıma travma oluyor.kaydirigubbakcemile3
Sıfır yoksunluk olmaz da az yaşadım diyelim.

Bunu ilk kez duydum. Göğüs hst.dr.una görünmeyi bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…