- Konu Sahibi BinbirRenk
-
Vücudunuz kendini onarmaya başlayacak ama bir süre için kendinizi daha kötü hissedeceksiniz.
İyileşmenin bir süreç olduğunu unutmayın: hemen başlar ama zaman alır. Bu “çekilme sancıları” iyileşme
sürecinin belirtileridir.
Pek çok eski-içici, vücutta su tutulmasına bağlı geçici kilo alımı, damak ve dilde ağrı, bağırsak
düzensizliği gibi “iyileştirme belirtileri”yaşayabilirler. Kendinizi huzursuz, aç, yorgun ve normalde
olduğunuzdan daha öfkeli hissedebilirsiniz. Bu bulgular vücudunuzun kendisini bağımlılık yapıcı etki güçlü bir
madde olan nikotinden temizlemesinin bir sonucudur. Vücudunuzdaki nikotinin büyük bir kısmı 2-3 gün
içinde atılacaktır.
(Alıntı)
Evet gittim yaptırdım biorezonans ancak geçen seneki etkiyi göstermedi sanki bakalım bekliyorum :)
Benim de senden bir farkım yok sumru. Sigarasız 5.günüm ama henüz nikotinsiz günlere başlayamadım.
Yani sakız bitsin diye erteleyip duruyorum.alsanaalsanasmile
Dışarı çıkıyorum sigara satılan yerlere hep gözüm takılıyor.
Evde canım bir şey yapmak istemiyor. İlk günlerin sersemliği yok.
Uykularım düzeldi ve sabah erkenden çok rahat kalkıyorum.
Yürüyüşte rampa yerlerde yorgunluk hissim azaldı.kaydirigubbakcemile2
Olumlu gelişmeleri gördükçe insan değer bu sıkıntılara diyor.
Gittikçe de daha iyi olacaktır.kaydirigubbakcemile5
Direk depresyon modu gibi kimi şeyler bendede var, antidepresan alınmadan olmuycak gibi ama diğer türlüde bıraksan nolcak yine başlıyor insan....
Antidepresan beni daha çok sersemletiyor bir türlü kendime gelemiyorum.:bbo:
En hafifi bile öyle şimdi ismi aklıma gelmedi kullanmıştım daha önce.
Zybanda antidepresan özellikleri taşıyor, evet önce biraz sersemletiyor ama sonra zamanla iyi geliyor zaten 6 ay kullanmak lazım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?