- 4 Şubat 2009
- 3.972
- 943
- 363
- Konu Sahibi BinbirRenk
-
bende kesin karar vermiştim bırakmaya ama olmadı başaramadım patlayacak gibi oldum ve içtim üzgünüm umarım sen bırakırsın ama şu an çok az içiyorum böyle devam edersem sorun yok.
Bence az içiyorum, içime çekmiyorum, istediğimde bırakırım bunlar çoğunlukla bahane,
Bende bugün yarın bırakmayı deniycem bugün 1.5 tane içtim
nikotinsizlik sersem gibi yapıyor yaaa bilmiyorumkismile
sinirli hissetmiyorum ama cidden sersem gibiyim... uyudum spor yaptım aerobik filan leblebi çekirdek geçiştiriyorum karabaş otunu kaynattım onla gargara deniycem bakalım ne fayda edecek ama şu sersemlik gitse benim için yeterli olur kaç gün sürüyor bilen varmı ?-tatlicadiarzu-
Canım hayırlı olsun topiğin:lepi:
bu sefer inanmış görünüyorsun .İnşallah kolay bırakırsın
burada günlük tutma fikri de iyi olmuş diğer topikte nasıl başarılı olup kilo verdiysen
bu topikte de sigarayı bırakırsın inşallah sağlığın için.
Kolaylıklar diliyorum...
Hayırlı olsun canım
inşallah kolay atlatırsın bu süreci
ama beyninde bitirenler hiç zorlanmıyor
benim gibi kararsızlık sürecinde bırakanlarda her gün tehlike altında
inan siğarasız hayat daha güzel,
seni canı gönülden kutluyorum
bende bırakmayı düşünüyorum 2 gündür bu son paket diyorum ama cesaretimi toplayamıyorum eğer kafamdan silmeden bırakırsam yeniden başlayacağım boşuna umudumu kırmak istemiyorum ama bırakacağım benim kilo problemim yok aksine çok stresli günler geçirdim ve en az 3 -4 kilo almam lazım ondan kafam rahat bu gece elimden geldiğince kendimi motive edip yarın sigarasız güne uyanacağım inşallah elimdeki paket bitsin ki aklımda kalmasın istiyorum daha önceki bıraktığıumda tam 1 hafta içmedim herşey daha lezzetli olmaya başlamıştı gün geçtikçe daha rahat uyanıyordum sabahları yorulmuyordum da öyle silmişim ki beynimden yanımda sigara içildiğinde bile sigara muhabbeti olduğunda bile canım istemiyordu dayanamamızlıktan değil stres yüzünden başladım yeniden sözde bikaç gün içinde tekrar bırakacaktım olmadı tabi ama bu sefer kararım kesin BAŞLAMAYACAĞIM
bıraktım bırakıcam bırakıyorum günde bir taneye düşürdüm ve 4 gündür böyle ama bide bana bakın barut gibiyim sinirli agrasif asabi kızgın deliriyorum sanki herkese bağırıp çağırıyorum kendimi frenleyemiyorum nolucak böyle bilemedim iyilik yapıyım derken kendime kötülükmü yaptım ve şuan canım sigara istiyo isteği bastırmaya çalışıyorum kafamçokkarıştı
kızlar ben bıraktım 5 ay oldu çooook rahatım hiç içmemiş gibiyim arada aklıma geliyor ama kokusunu duyar duymaz iğreniyorum
laf aramızda bende kendiliğimden bırakamadım ağlaya ağlaya yeniden başlamıştım
sonra zyban kullanarak bıraktım
14 yıldır çocuğum olmuyordu anında hamile de kalmışım
kızlar ben bıraktım 5 ay oldu çooook rahatım hiç içmemiş gibiyim arada aklıma geliyor ama kokusunu duyar duymaz iğreniyorum
laf aramızda bende kendiliğimden bırakamadım ağlaya ağlaya yeniden başlamıştım
sonra zyban kullanarak bıraktım
14 yıldır çocuğum olmuyordu anında hamile de kalmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?