- 28 Temmuz 2011
- 19.706
- 7.485
- 448
O henüz düzenlenmedi:)
Tamamdır, teşekkürler :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O henüz düzenlenmedi:)
O eşşek sıpası:).Biz çocukları severken sık sık eşek sıpası deriz:)Elif avatarına da bittim![]()
Biz de oyle derizO eşşek sıpası:).Biz çocukları severken sık sık eşek sıpası deriz:)
konunuzu nasıl buldunuz peki bende bulamıyorum
tek tek konuları indim profilimde bulamadım
kk uygulamasından mı giriyosun nasıl yani? benimki de gm ama chrome tarayıcıdan girmek orunda kalıyrm o da çok yavaaşşGwneral mobile den giriyorum. Valla bu güne kadarki en iyi uygulama oldu.
kk uygulamasından mı giriyosun nasıl yani? benimki de gm ama chrome tarayıcıdan girmek orunda kalıyrm o da çok yavaaşşGwneral mobile den giriyorum. Valla bu güne kadarki en iyi uygulama oldu.
telefonda uygulama çalışıyo mu ya benim kafam karıştı ben niye giremiyorumMobil site süper olmuş :) emeğinize sağlık.
Bende mobil siteden giriş yapamıyorummmm anlamadım sorunutelefonda uygulama çalışıyo mu ya benim kafam karıştı ben niye giremiyorum![]()
telefonda uygulama çalışıyo mu ya benim kafam karıştı ben niye giremiyorum![]()
benim chrome da yavaş ya tek eğlencem kk ydı ama bi süre kullanamıycam bilgisayarı açmak ölüm gibi geliyorrBende mobil siteden giriş yapamıyorummmm anlamadım sorunu![]()
ay ağlıycam çabuk düzelir inşallahKK tlf uygulaması şimdilik kullanılmayacak. İnternetten gireceksin KKya![]()
Merhaba
Mobile trafiğin artması ve forum yapısının eski kalması sebebi ile uzun süredir planladığımız çalışmaları bu hafta sonu hayata geçireceğiz. İlk planda oldukça sıkıntılı bir geçiş süreci olacaktır. Tüm editörlerin yetkileri alınıp yeni sistemde yeniden tanımlanacaktır. Bu süreçte göstereceğiniz anlayıştan dolayı hepinize teşekkür ederiz.
öyle yapıyorum bakalımm.. umarım kısa zaman içinde halledilirKK tlf uygulaması şimdilik kullanılmayacak. İnternetten gireceksin KKya![]()