• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni bir uygulamaya geçiş ...

ama 1sene içinde ne kadar çok değişiklik yapıldı sitede, bizde canız ama...
bu kadar sık değişim içinde hangi birine adapte olalım, köklü değişimler arada olursa tad verir galiba.
yine de teşekkür ederiz, bizide dikkate alıcağınız için yazdım bu düşüncelerimide.

Meyra cim az once haber geldi, sana inat yapmislar .:)

Son düzenleme:
şöööyle düşündümde nelere alışmıyoruz bunamı alışamıycazzo_O
ama şu smileyler az daha fazla olaydı bari..:confused:
kendimi ifade etmekte zorluk çekiyoruz:rolleyes:

Sağol canım sende iyi ki varsın
smilie_girl_231.gif
smilie_girl_231.gif
smilie_girl_231.gif
smilie_girl_231.gif
smilie_girl_231.gif
smilie_girl_231.gif
smilie_girl_231.gif
smilie_girl_231.gif

bende hiç sevmedim yeni halini,k,m var kim yok göremiyoruz,kk çok kullanıcı kaybeder bu haliyle.....:(:(:(

kizlar ben siteye her geldigimde takip ettigim konu ilk mesajdan basliyor onu acar acmaz son yazilan mesaji gormek icin ne yapmamiz gerek yardim edinn :(

kizlar ben siteye her geldigimde takip ettigim konu ilk mesajdan basliyor onu acar acmaz son yazilan mesaji gormek icin ne yapmamiz gerek yardim edinn :(

canım konunun üstüne git fareyle ama tıklama o zaman altta sayfa sayısı çıkıyor oradan tıklayabilirsin ama mesajlarımı ve açtığım konuları da ben bulamadım

Gwneral mobile den giriyorum. Valla bu güne kadarki en iyi uygulama oldu.

telefondan uygulama gerçekten burdakinden daha kötü durumda reklamlar çok ve telefonda çok yavaş eski uygulama da var bu da var benim de kafam karıştı

eğer sistem böyle kalacaksa tanıtım gibi bir şey düzenlensin madem olmaz mı kullanmayı öğretici mesela

Back