• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni bir uygulamaya geçiş ...

uuuu profilime kimin baktığını anında görüyorum, süpermiş:KK59:

forumun yeni halinden hiç memnun değiliz.
aradığımı bulmak da zorlanıyorum
bide yazılar, rakamlar neden küçücük, bit kadar. koca sayfada yer mi yok?

yeni uygulamaya geçiş ile gizli olan sadece arkadaş listemize görülen albümlerimiz açık konuma gelmiş. bu basit gibi görünse de çok ciddi bir durum .ben göğüs estetiği ile ilgili özel paylaşımlarda bulunuyorum listemdeki arkadaşlarımda sadece bu yönde paylaşımı olan kişiler. albüm gizliliği kalkınca herkese açık olmuş albümüm. muhtemelen bir çok arkadaşım da bu durumun farkında değil. kk hiç yakışmadı bu.

yeni uygulamaya geçiş ile gizli olan sadece arkadaş listemize görülen albümlerimiz açık konuma gelmiş. bu basit gibi görünse de çok ciddi bir durum .ben göğüs estetiği ile ilgili özel paylaşımlarda bulunuyorum listemdeki arkadaşlarımda sadece bu yönde paylaşımı olan kişiler. albüm gizliliği kalkınca herkese açık olmuş albümüm. muhtemelen bir çok arkadaşım da bu durumun farkında değil. kk hiç yakışmadı bu.
ben senin hiç bir fotonu göremiyorum albümün gizli

ben senin hiç bir fotonu göremiyorum albümün gizli

canım bu sabah albümüme baktım ayarı herkese görülebilir olarak seçilmişti ve bende var olan 2 fotomu kaldırdım. ayarı elle düzeltebiliyoruz zaten ama mesele bunun kendiliğinden açık hale gelmiş olması. ben anca bugün farkkedip müdahale edebildm.

forumun yeni halinden hiç memnun değiliz.
aradığımı bulmak da zorlanıyorum
bide yazılar, rakamlar neden küçücük, bit kadar. koca sayfada yer mi yok?

bu yeni formatı hiç beğenmedim aradığımı bulamıyorum kendimi gurbet ellerde kaybolmuş gibi hissediyorum :( :D

Fotograflarimiz ziyaretçiler tarafından gorulmuyo ama dimi?? Bi de iki yorumda bir reklam var her yer reklam yazılar bit kadar sevemedim ben bu formatiiiii :mad:

bende reklamlardan bıktımmm
araba sren.gif
dur.gif
yumruk.gif
sayfanın yarısı reklammm

Back