• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni bir uygulamaya geçiş ...

avatarım neden hareket etmiyooooo :eek:
açtığım konular nereye gittiiii :mad:

yeni sisteme alışmaya çalışıyorum yönetici arkadaşlar msjları nasıl siliyoruz konuşmayı okundu say falan diyor ama ben silme yeri bulamadım...

Ben mobilden girdğimde yrum yapamıyorum. sadece 1 gün öncesini okuyabiliyorum ?

aa anladım şimdi :D üzülmüştüm valla bizi banlasa da :D

Gitmedim burdayım, daha bir yere gitmeye niyetim yok, cımbızı keskinleştiriyorum, seni didik didik etmeden duramam ben:)))

eğer sistem böyle kalacaksa tanıtım gibi bir şey düzenlensin madem olmaz mı kullanmayı öğretici mesela

Merak etmeyin, tanıtım için sık sorduğunuz sorulara göre bir tanıtım metni hazırlayacağım, şu anda soruları düzenliyorum, cevaplarını da yazıp sitede yayınlarız, size epey bir kolaylık sağlar;)
Bu metne ulaşamayanlar yetkili arkadaşlarıma özelden ulaşıp yazının bir kopyasını isteyebilir ama bana biraz zaman verin, henüz tam olarak hazırlayamadım, üstünde uğraşmam lazım.
Bak bu kadar uğraşıyor Adminler, hele ki Kazen ve ekip günlerdir uyku nedir unuttular, artık şöyle bir parti düzenlersiniz yönetime:D

Gitmedim burdayım, daha bir yere gitmeye niyetim yok, cımbızı keskinleştiriyorum, seni didik didik etmeden duramam ben:)))

Merak etmeyin, tanıtım için sık sorduğunuz sorulara göre bir tanıtım metni hazırlayacağım, şu anda soruları düzenliyorum, cevaplarını da yazıp sitede yayınlarız, size epey bir kolaylık sağlar;)
Bu metne ulaşamayanlar yetkili arkadaşlarıma özelden ulaşıp yazının bir kopyasını isteyebilir ama bana biraz zaman verin, henüz tam olarak hazırlayamadım, üstünde uğraşmam lazım.
Bak bu kadar uğraşıyor Adminler, hele ki Kazen ve ekip günlerdir uyku nedir unuttular, artık şöyle bir parti düzenlersiniz yönetime:D

ay çok iyi olur bugün bir özel mesaj gelmiş mune abla yarım saat baktım nasıl sıkıntılı bir haldeydim görsen pc başına ilk kez geçmiş babaanneler gibi nereden cevap yazacağımı bulamadım :D inşallah daha iyi olur tabi site hızlanmış baya

hahah bence biz uslu durabilsek sana en büyük parti o olurdu gibi ama duramıyoruz :D

ama düzenleriz elbet biz adminlerimize sahip çıkarız :cool:

Yeni uygulam cok modern görünüyor mobil uygulamada olacakmi biz,mobilden katılanlar icin zira web görünümü telefonda zor çalışıyor eskin uygulamayi sildim mobil uygulama varsa nereden yüklememiz gerek

Yeni uygulam cok modern görünüyor mobil uygulamada olacakmi biz,mobilden katılanlar icin zira web görünümü telefonda zor çalışıyor eskin uygulamayi sildim mobil uygulama varsa nereden yüklememiz gerek

:confused:Yeni uygulam cok modern görünüyor mobil uygulamada olacakmi biz,mobilden katılanlar icin zira web görünümü telefonda zor çalışıyor eskin uygulamayi sildim mobil uygulama varsa nereden yüklememiz gerek

albümlerim nerede:(
ismimin altında ki yazıyı değiştiremiyorum:(
çizelgem görünmüyor
alışmak çok zor olacak

Pcden girenler için bence çok güzel olmuş ama benim gibi cepten girenler için hiç kullanışlı değil yav full site seçeneği yok inş. O seçenek olur

Eski formata göre daha sade geldi eskisi çok karışık geliyordu ama ibibbella ve arzum77 hak veriyor bazı linklere ulaşılmıyor

Bana gelen cvp mailleri açamıyorum mesela :) neyse zaman

Nick altı yazısını değiştirebiliyor muyuz, değiştirebiliyorsak nereden, bulan var mı :)

Pcden girenler için bence çok güzel olmuş ama benim gibi cepten girenler için hiç kullanışlı değil yav full site seçeneği yok inş. O seçenek olur

Eski formata göre daha sade geldi eskisi çok karışık geliyordu ama arzum77 hak veriyorum bazı linklere ulaşılmıyor

Bana gelen cvp mailleri açamıyorum mesela :) neyse zaman

Merhaba
Mobile trafiğin artması ve forum yapısının eski kalması sebebi ile uzun süredir planladığımız çalışmaları bu hafta sonu hayata geçireceğiz. İlk planda oldukça sıkıntılı bir geçiş süreci olacaktır. Tüm editörlerin yetkileri alınıp yeni sistemde yeniden tanımlanacaktır. Bu süreçte göstereceğiniz anlayıştan dolayı hepinize teşekkür ederiz.
sayın yönetici forumda hiç bir şeyi bulamıyorum bir konumun yayından kaldırılması gerekiyor nasıl yapsak biz bu işi sen yardımcı olabilirmisin.?

üyelerin resimlerinin yanında online olduklarını gösteren bir işaret olsun eskisi gibi :(

sayın yönetici forumda hiç bir şeyi bulamıyorum bir konumun yayından kaldırılması gerekiyor nasıl yapsak biz bu işi sen yardımcı olabilirmisin.?
Bize ulaşın dan yazarsanız daha dikkat çeker Adsız.jpg

Back