• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni bir uygulamaya geçiş ...

Normalde pro üyeliğimden itibaren belli bir yazı tonu seçiyordum ayarlarımdan ve tekrardan mesaj yazarken düzenlemeye gerek duymuyordum o seçenek geri gelecek mi yoksa var ben mi farkedemiyorum böyle sürekli seçili hale getirip yazı tipi rengi yapıyorum çok zorluyor :KK51:

acaba prolarınkide görülüyormu. eskisinde gizli gezenlerin görülmüyordu
Normalde pro üyeliğimden itibaren belli bir yazı tonu seçiyordum ayarlarımdan ve tekrardan mesaj yazarken düzenlemeye gerek duymuyordum o seçenek geri gelecek mi yoksa var ben mi farkedemiyorum böyle sürekli seçili hale getirip yazı tipi rengi yapıyorum çok zorluyor :KK51:

elinize saglik cok guzel olmus. ama mesaj. yazarken bari reklami kaldirsaniz.
cok zorlaniyorum uzun mesaj yazdigimda

Teşekkür ederim canım bazı konularda fotolarin herkese açık olduğunu okudum Eteklerim tutusmustu:))

Teşekkür ederim canım bazı konularda fotolarin herkese açık olduğunu okudum Eteklerim tutusmustu:KK66:)

yok canım Kazen gerekli açıklamaları yaptı bi çok defa söyledi bunu sistemde öyle bi açıklık yokmuş için rahat olsun :D

Siteyi çözmeye çalışıyorum kazenin açıklamasına denk gelmedim, içimi rahatlattı sagol

Evet albümleri gördüm böyle daha iyi olmuş sayfa sayfa gezmek zorunda değiliz begendim

Back