• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni bir uygulamaya geçiş ...

Resim yukleyemiyorum önerilen boyut cok küçük şimdi bu pikselde foto çeken makine yok resimi kirpa kirpa yok ettim yinede olmuyor

[QUOTEirebaayan, post: 36480649, member: 594035"]kk uygulamasından mı giriyosun nasıl yani? benimki de gm ama chrome tarayıcıdan girmek orunda kalıyrm o da çok yavaaşş[/QUOTE]
Hayir googleden gidiyorum. Diğerine gore bayag kullanisli

Android uygulamasını kullanmadım.sürekli şifre hatası veriyor.Ama telefondan girince mobil siteye bağlanıyor direk ve çok güzel olmuş,pratik ve rahat.
Uygulaması daha rahattı ya böyle ne nerde arayıp duruyrm Alışamadım inşallah su güncelleme cabuk biter de rahat rahat gireriz foruma

Neden açtığım konuları göremiyorum fikri olan var mı ? Sadece ben mi göremiyorum

yukarda sağda kullanıcı adınızın üzerine gelin
aşağı dogru açılan linkte profiliniz seçeneğine tıklayın
açılan sayfada hakkında seçeneğine tıklayın
aşağıda bellababette için açılan tüm konular seçeneği çıkar ordan bakabilirsiniz

keşke : D veya : ) yaptığımızda :D :) smiley lar otomatik olarak çıkmasa.
çok alakasızlar.

yukarda sağda kullanıcı adınızın üzerine gelin
aşağı dogru açılan linkte profiliniz seçeneğine tıklayın
açılan sayfada hakkında seçeneğine tıklayın
aşağıda bellababette için açılan tüm konular seçeneği çıkar ordan bakabilirsiniz
Çok teşekkür ederim buldum

uzun zamandir foruma girmiyordum bir baktim tamamen degismis.. guzele benziyor biraz bakinayim bari nasil olmus ne var ne yok :)

erkek arkadasımın falan girip yazdıklarımı okumasını istemem açıkcası daha gün önce ondan ayrıldıgımı döner mi dönmez mi diye yardım istediğim bi konu acmıstım :/ olur da barısırsak kendisi bilgisayar ögretmeni bulur burdaki uyeliğimi :(

erkek arkadasımın falan girip yazdıklarımı okumasını istemem açıkcası daha gün önce ondan ayrıldıgımı döner mi dönmez mi diye yardım istediğim bi konu acmıstım :/ olur da barısırsak kendisi bilgisayar ögretmeni bulur burdaki uyeliğimi :(
Neden araştırsın ki böyle bir yerde üyeliğinin olup olmadığını

Back