Yeni bir tarz istiyorum (resimli)

ROCKnROLLA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2012
21
4
19 yaşındayım artık cocuk gibi göstermek istemiyorum kendimde mantıklı degisiklikler istiyorum

Eklentiler

• $1459989_506578012773865_11462214_n.jpg
    $1459989_506578012773865_11462214_n.jpg
    24,9 KB · Görüntüleme: 1.187
  • $1391489_481029055328761_1224857932_n.jpg
    $1391489_481029055328761_1224857932_n.jpg
    44,8 KB · Görüntüleme: 1.040
Son düzenleyen: Moderatör:
mrb canım, çok tatlı bi yüzün var fotolarda gördüğüm kadarıyla, nasıl değişiklikler istediğini tam olarak yazarsan daha kolay yardımcı olunabileceğini düşünüyorum.

mrb canım, çok tatlı bi yüzün var fotolarda gördüğüm kadarıyla, nasıl değişiklikler istediğini tam olarak yazarsan daha kolay yardımcı olunabileceğini düşünüyorum.

meraba , daha olgun ve tarz görünmek istiyorum basit bir değişiklik değilde hani baya değişmiş güzelleşmiş desinler istiyorum iyi yönde :)

Kahkül deneywbilirsin saç rengini kumral kahve falan yapabilirsin.blazer ceket pantolon tarzı giyinebilirsin kocaman cantalar yerine portfoyleri tercih edebilirsn aklıma bunlar geldi kırmızı ruj kullan

19 yaşındayım artık cocuk gibi göstermek istemiyorum kendimde mantıklı degisiklikler istiyorum

Eki Görüntüle 979935 Eki Görüntüle 979938

yardımcı olursanız cok sevinirim :)

saçların doğalda dalgalı sanırım.. rengini biraz koyultup şekillendirici kullanarak kabarık bir saç kullan bence.. bir de kaş şeklini değiştirip daha sert bi mizaç yaratabilirsin yüzün bunu kaldırır :)) kırmızı ruj kullanıp giyim tarzını da spor-şık yaparsan tamamdır bence :KK34::KK34::KK34:

saçların doğalda dalgalı sanırım.. rengini biraz koyultup şekillendirici kullanarak kabarık bir saç kullan bence.. bir de kaş şeklini değiştirip daha sert bi mizaç yaratabilirsin yüzün bunu kaldırır :)) kırmızı ruj kullanıp giyim tarzını da spor-şık yaparsan tamamdır bence :KK34::KK34::KK34:
l

kaş konusuna kesinlikle katılıyorum herşey kaşta bitiyor cnm saçını değiştirmesen bile kaşını sert yap ruj rengin pembe tonlarda olur illaki nedeen kırmızıki?:nazar: maşşalah çok güzelsin bu arada

yasın gereği kırmızıruj falan cok gereksiz bence cnm:KK16:

duru doğal bir güzelliğin var saçların dalgalı duştan çıktıktan sora hafif kurut sacını soraaa tam kurumadan köpükle iyice önüne at saçlarını ve saç kurutma makinanın ucuna dalga ucu tak kabart saçlarını cnm :KK16:
cildin güzel sakın pudra fondöten kullanmaaa çok az kalem ve rimel senin için yeterli cnm
dolgu topuk ayakkabı giyebilirsin yüksek bel pantolonlar tercih edebilirsin saç renginde güzel sakın dokunma saç rengineee :KK12::KK12:

tatlım teninin rengi ve kaşların özellikle çok hoş. Olgun gözükme fikri hiç doğru değil ben ce çünkü unutma ki erkekler lolita lardan hoşlanır :))))) benim sana nacisane önerim sakın sakın sacını boyama saç açıcı spreyler var çok çok başarılı urunler göördüm araştır onlardan kullan. İnan bana onların açtığı renk çok daha kaliteli duruyor. Kasını farla boyayarak daha da belirgin hale getirirsen inan bana çok çok havalı olursun :)) son olarak yuzunden de bu tatlı gülümseme hiç mi hiç eksik olmasın güzelim

19 yaşında gibi duruyorsun zaten canım bence daha bu yaşta büyük gösterip ne yapıcaksın?

muhtemelen üniversiteye gidiyorsun mecbur spor giyineceksin.

daha büyük gösterme konusunda değil de bence saçını uzatırsan sana yakışır diye düşündüm.

Noluyor ay size bi konu daha vardi :) 19 20 kere yasindan büyük göstermeye calisanlari sevmiyorum. Akisina Burak ne hissediyorsan öyle giyin. Bi sure sonra zaten değişir.

Canım benim, o kadar hızlı büyüyeceksin ki gençliğini özlüyor olacaksın. Harika bir yaştasın. Rahat ol ve hayatın keyfini çıkar :)

aynı yaştayız :) kaş konusunda bende katılıyorum söylenenlere ama saçını boyatma bence. çok erken bi değişim olur yazın genelde küçük renkli çantalar tercih ediyorum çocuksu halimden kurtulayım diye birde eyeliner ruj tamamdır :KK1:

X