- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.216
- 898
- Konu Sahibi Dert bende derman sende
-
Bakın bu fikirler çok güzel ve ben tutar diyorum inandım açıkcasıYa bu bana çok mantıklı geliyor. Mesela cuma günü gelecek haftanın menüsünü oluşturup ogretmenlere sunmak ve 5 günlük menüyü kabul edenlere yemek yapmak. Böylece ziyan olmaz . Hem insan ona göre kaç kişilik yapacağını bilir. Ama ben bu fikri mi kimseye anlatamiyorum. Herkes birşey söylüyor. Ha birde ben şunu da düşündüm. Hafta sonları öğretmenlerin misafiri filan için kek kurabiye pasta filan siparisi almak. Bu arada elimde lezzetlidir benim. Eminim ki bir alan vazgecemez. Ama bebekle nasıl olur bilmiyorum. Yemekleri nasıl götüreceğim nasıl servis edeceğim. Ve civarda yani yaklaşık bir 300 500 mt kare içinde 4 tane okul var
Ay ciddi misiniz yeniden heyecanlandimBakın bu fikirler çok güzel ve ben tutar diyorum inandım açıkcası
Yardımcı alırsınız yanınıza
Ticaret de risk her zaman vardır. Risk almadan olmaz bu işler.Ay ciddi misiniz yeniden heyecanlandim
Kesinlikle doğru. En azından boş bir dükkan bülüp ici Ne 10bin masraf yapsa insan birseye benzer. Ama kıyafet dükkanını 15 bin devrini alıp en az 10 15 binlik de mal almak gerekiyor.Ticaret de risk her zaman vardır. Risk almadan olmaz bu işler.
Ben mahalle arasında güzel iş yapan kıyafet dükkanı hiç görmedim. Genelde kısa bir süre içinde kapanıyorlar. Okula yakın bir yerse tostçu, çiğ köfteci tarzı yerler çok güzel iş yapıyor. Bulaşmayın derim.
Ya bu bana çok mantıklı geliyor. Mesela cuma günü gelecek haftanın menüsünü oluşturup ogretmenlere sunmak ve 5 günlük menüyü kabul edenlere yemek yapmak. Böylece ziyan olmaz . Hem insan ona göre kaç kişilik yapacağını bilir. Ama ben bu fikri mi kimseye anlatamiyorum. Herkes birşey söylüyor. Ha birde ben şunu da düşündüm. Hafta sonları öğretmenlerin misafiri filan için kek kurabiye pasta filan siparisi almak. Bu arada elimde lezzetlidir benim. Eminim ki bir alan vazgecemez. Ama bebekle nasıl olur bilmiyorum. Yemekleri nasıl götüreceğim nasıl servis edeceğim. Ve civarda yani yaklaşık bir 300 500 mt kare içinde 4 tane okul var
Ekmek parasi ciksa yeter,naapicanBen hala kucağında/yeni yürümeye başlayacak bebekle nasıl müşteri ile ilgilenecegini düşünüyorum yoksa kuyumculuk guzel öneri.Akmasa da damlar
Yurtdışı sanirim.bizim türk kizlarimiz sevmez ikinci el gelinlik ama burasi kücücük köy. kadin mahallenin icine ikinci el gelinlik magzasi acti. okadar tutulduki... gelinligimi onlar sayesinde sattim 700 euro bana gerisi satan kisilere kaldi.
+ kizlar isi okadar ilerlettiki simdi kocaman yere ve merkeze gectiler...
millet kac km yol geliyordu ordan gelinlik almak icin
Yurtdışı sanirim.
700 arti satici payı,yeni gelinlik alinir yani...
Ben her gün kızımı okula götürürken bir lisenin yanından geçiyorum. Tam öğle molası saati çocuklar akın akın karınlarını doyurmaya gidiyorlar. Kimi hamburgerciye, kimi tostçuya, kimi çiğ köfteciye. Bu izin kağıdı meselesi sadece ilkokullarda olsa gerek?! Gerçekten merak ettiğim için soruyorum.Muhitin neredeyse tamamı ev hanımlarından oluşuyorsa yiyecek işi tutmaz.hem zamanları var kek,börek, poğaça yapmaya hem de maddi açıdan dışarıdan alacak kadar elleri açık olamaz.hem hangi anne dışarıdan hangi koşullarda üretildiği belli olmayan ürünleri ister ki? Komşusunu ağırlarken hazırladığı keki ,çocuğun beslenmesine koymayı akıl ederler illaki
Hem güvenlik sebebiyle okullarda öğle aralarında izni olmayan çocukların dışarıya çıkmasına müsade edilmiyor.o yüzden riske girmeyin,paranızı değerlendirin.ilerleyen zamanlarda belki başka muhitte böyle bir deneme yapabilirsiniz
Ben her gün kızımı okula götürürken bir lisenin yanından geçiyorum. Tam öğle molası saati çocuklar akın akın karınlarını doyurmaya gidiyorlar. Kimi hamburgerciye, kimi tostçuya, kimi çiğ köfteciye. Bu izin kağıdı meselesi sadece ilkokullarda olsa gerek?! Gerçekten merak ettiğim için soruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?