- 28 Mart 2019
- 2.288
- 4.219
- 63
- Konu Sahibi Dert bende derman sende
Gelinlikçi, kına abiye olabilir. Fakir de olsa herkes gelinlik giyiyo Bi kısmını da kuaför yaparsınız sonra. Küçük mahalleler de çok para var arkadaslar. Yaptığınız mantıklı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kadın neden devrediyor ?
Aslında yine giyimle devam etmek istiyorum ama tabi işi bilmediğim için endişelerim var ürün nerden alınır kaça alınır. Satar mı satmaz mi.ne bileyim bir sürü soru isareti
Ben hala kucağında/yeni yürümeye başlayacak bebekle nasıl müşteri ile ilgilenecegini düşünüyorum yoksa kuyumculuk guzel öneri.Akmasa da damlarya evet konu sahibesinin ayakları yere sağlam basıyor.
halbuki kuyumcu açsa ek iş olur![]()
Ya bu bana çok mantıklı geliyor. Mesela cuma günü gelecek haftanın menüsünü oluşturup ogretmenlere sunmak ve 5 günlük menüyü kabul edenlere yemek yapmak. Böylece ziyan olmaz . Hem insan ona göre kaç kişilik yapacağını bilir. Ama ben bu fikri mi kimseye anlatamiyorum. Herkes birşey söylüyor. Ha birde ben şunu da düşündüm. Hafta sonları öğretmenlerin misafiri filan için kek kurabiye pasta filan siparisi almak. Bu arada elimde lezzetlidir benim. Eminim ki bir alan vazgecemez. Ama bebekle nasıl olur bilmiyorum. Yemekleri nasıl götüreceğim nasıl servis edeceğim. Ve civarda yani yaklaşık bir 300 500 mt kare içinde 4 tane okul varÇok mantıklı. Güzel yapılırsa bazlama, gözleme gibi ürünlerin satışı kesinlikle tutar. Öğretmenler ya da diğerleri için de her gün bir çeşit yemek çıkarırsınız. Onunda aylık ya da haftalık listesini yaparsanız eminim tutar. Mesela bugün Karnı yarık, pilav, cacık, tulumba tatlısı gibi... Her gün 3-5 çeşit değil de böyle bir çeşit yaparsınız... Ama ev yemeği gibi olacak. Öyle sağlıksız yemeklerden değil..
Ya aslında öyle birsey ki iyi yada kötü hemen hemen her şeyden var. Benim aklım daha çok yemek yapıp satmakdan yana. Bilmiyorum niyeyse çok mantıklı geliyor. Işin içinde olmadigimdanmidir nedir. Sanki olurmuş gibi.Ben de ticaretten anlamam ama en azından mahallemde olmayan insanların satin almak icin surekli carsiya indiği ürünlerden satardım.
Ev yemeği çok mantıklı bu durumdaOkul
Okul yakın olduğu için bende düşündüm. Çünkü civardaki okul tam gün ve çocuklar beslenme götürüyor. Onlara beslenmelik birşeyler dediğiniz gibi bazlama gözleme çiğ köfte dürüm ve hatta yemek yapıp öğle arasi ogretmenlere ev yemeği. Hergun dışardan dürüm söylüyorlar çünkü
Burada da gelinlikler hep kiralık oluyor. Hiç satin alan yokbizim türk kizlarimiz sevmez ikinci el gelinlik ama burasi kücücük köy. kadin mahallenin icine ikinci el gelinlik magzasi acti. okadar tutulduki... gelinligimi onlar sayesinde sattim 700 euro bana gerisi satan kisilere kaldi.
+ kizlar isi okadar ilerlettiki simdi kocaman yere ve merkeze gectiler...
millet kac km yol geliyordu ordan gelinlik almak icin
Evet haklisiniz özellikle mahallenizde gün vs. toplu davetler düzenleniyorsa olabilir. Veya simdi sağlıklı yemekler yapmak moda oldu glutensiz unsuz şekersiz avakodulu fanfin şeyler. Bir de eğer biliyorsanız veya öğrenebilirseniz ahşap boyama dekorasyon atölyesi fikri de fena değil. Şimdilerde ev düzeni ev tekstili before afterlı dekorasyon temaları çok moda.Ya aslında öyle birsey ki iyi yada kötü hemen hemen her şeyden var. Benim aklım daha çok yemek yapıp satmakdan yana. Bilmiyorum niyeyse çok mantıklı geliyor. Işin içinde olmadigimdanmidir nedir. Sanki olurmuş gibi.