Annen sayılabilecek yaştayım ve büyük ihtimalle yakın yerlerde oturuyoruz. İzmir’deyim, sahile çok yakınım ve bizim buralarda yokuş:))
Çok gençsin ve önünde uzun bir hayat var, alışamam deme, hayattın sana verdiklerinden keyif al. Üniversiteyi başka şehirde okudum ve İzmir’den başka yerde yaşamam dedim. Ne oldu, evlendim İstanbul’a gittim. Sonrasında da 5 ülkede yaşadım, çoğunun dillerini bilmiyordum. Şu yaşımda iyiki gitmişim diyorum. Bir sürü yer gördüm, bir sürü kültür tanıdım ve hepsinde de kafama göre arkadaş buldum. Şu an İzmir’e dönmüş olsamda hepsiyle hala görüşüyorum. Birçok ülkede beni misafir edecek arkadaşlarım var. İmkanın varsa kop alıştığın yerden. Yeni yerlere git, yeni insanlar tanı. Önyargılı olma sakın. İzmir hep burada bekliyor. 20 sene sonra döndüm sokağım aynı, bakkalım aynı, arkadaşlarım aynı. Buradaki arkadaşlarından kopmaktan korkuyorsan korkma. Onlarda seni bekler. Lise arkadaşlarımla hala beraberiz. İyi dostluklara birşey olmaz. Yeni yerler yeni keşifler güzeldir:)
Yolun, bahtın, şansın açık olsun.