- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
Bütün erkekler aynıııııNişanlımda benim psikolojim bozulduğundan şüpheli bugüne kadar böyle seyleri sorun etmezmişim huyun değişmiş...onca şey yaşandı dedim...artık beklentilerim daha farklı yaniii..hatasını anlayacak bir şekilde yüz yüze görüştüğümüze bende herşeyi yüzüne vurucam..telle olunca olmuyor
bakalım kuzum artık...hafta sonu annemle bakıcaz..belki sette aldırmayabilirim...annemler bana sürpriz yapacakarmış ama dün bu konu açılınca annem söledibüyükbabamın anneme taktığı pırlanta yüzük ve küpe varmış annem onu bana takcakmış düğünde...bende düşündüm küpe ve yüzüğüm olacağında göre beyaz altından bir kolye aldırırım anneme olur bana set çok mutlu oldum ama..
yüzük bu tatlım aynısıEki Görüntüle 443216
küpede buna çok benziyorEki Görüntüle 443218
evet kuzum
Unutmaması lazımdı çünkü 10. yılımızı değil 1. yılımızı kutlayacaktık
Evlilik yıldönümü değil ya dedi
meğer bi odunla evleniyormuşum yeni anladım
Sen böyle şeylerin sinyalini ver diyor birde bana pişkin pişkin
günaydın güzellerrrr nasılsınız bakalımmm
bakalım kuzum artık...hafta sonu annemle bakıcaz..belki sette aldırmayabilirim...annemler bana sürpriz yapacakarmış ama dün bu konu açılınca annem söledibüyükbabamın anneme taktığı pırlanta yüzük ve küpe varmış annem onu bana takcakmış düğünde...bende düşündüm küpe ve yüzüğüm olacağında göre beyaz altından bir kolye aldırırım anneme olur bana set çok mutlu oldum ama..
yüzük bu tatlım aynısıEki Görüntüle 443216
küpede buna çok benziyorEki Görüntüle 443218
yeni topiğimiz vatana millete hayırlı olsun
günaydın kızlarr
napcan erkeklerin hepsi böyle tatlım
Evet canım belkıde kısmet degılmıs evyenidendoğdum canım kısmet değilmiş demekki o ev, kafana göre balka bir ev bulursun inşallah. bu arada senin oğlun vardı dimi resimlerden gördüğüm kadarıyla daha genç kız gibisin maşallah
masatakvimim 1, yılınız dolmuş canım tebrik ederim. yoğunluktan unutmuştur benimkide yapıyor arada.
isyanım kazenden cevap geldi demiştin dimi sen ne yazdı topiğimizi onayladı dimi
speedy canım hoşgeldin evet ya azaldı günlerimiz sorma hepimiz aldı bir telaş Allah yardımcımız olsun
ya bısey soyleyın kızlar sımdı olay soyle gelısecek ben dıcem adam boyle boyle demıs o umursamıs olacak muhtemelenSen sus bakalım nereye kadar
artık bu konu hakkında yorum yapmıcam sana
Biraz söyle yahuu
sus suss nereye kadar sonunda sana zarar gelcekk
bunlardageçerim canımın içi gördüm ayakkabılarını
güle güle kullan cancazııımmm
Bende size koycam müsait bir ara evde kına ayakkabılarımı gelin ayakkabılarımı
yeni topiğimiz vatana millete hayırlı olsun
erkekler genel olarak hep böyle..
ama bundan sonra ipler senin elinde iyice yontacaksın ve ipleri sıkı tutacaksın
Galiba canım ama ben ona sorarım bu yaptıklarını
Bi evleneyim sonra bir günü unuttun
Sonra tavuk gibi kafasını tıktıklarım valla
aynen öyle canımm
Birdaha aynı şey yaşanmasın dedim zaten
Temmuzda doğum günüm var görcem bakalım beyefedinyi
:2:BENDE ARTIK SUSMAK ISTEMIYORUM KIZLARRR :2: :2:
kızlarr düğünümüze 3 ay var ev kiralıycaz burda biz. daha ne ev tuttuk ne nişey çok erken diye. ne zaman dan sora ev tutmamız lazım sizce ya bana fikir verseniz?
kızlarr düğünümüze 3 ay var ev kiralıycaz burda biz. daha ne ev tuttuk ne nişey çok erken diye. ne zaman dan sora ev tutmamız lazım sizce ya bana fikir verseniz?
o zaman da düğün zamanına yakın diye atlamaz inşallah
canım listeye benide eklermisin 29 eylül
valla kuzum yazdım kazene..başlık adımızı..bir daha cvp gelmedi...başka kimseye yollamamışmı kazen ben:44::44::44:ayakkabınıda beğendim şekerimmm...güle güle giyinnn
good-heartımmmm günayydınnnnn
napcan erkeklerin hepsi böyle tatlım
erkekler genel olarak hep böyle..
ama bundan sonra ipler senin elinde iyice yontacaksın ve ipleri sıkı tutacaksın
Galiba canım ama ben ona sorarım bu yaptıklarını
Bi evleneyim sonra bir günü unuttun
Sonra tavuk gibi kafasını tıktıklarım valla
kızlar gunaydın ne guzel bir konu ne guzel bir başlık olmuş olmuş. yeni bir hayat.... zaman daraldıkça hem mutluluğumuzun hemde hüznümüzün arttığı o yeni hayat... bende nişanlıyım nasipse iki ay sonra bende yeni hayatıma adım atıyorum
kuzum bizde daha tutmadık...benim düğünüm senden önce..bizde temmuza başlayacağız aramaya...3 ay boş eve kira vermek istemedik..ben öle sıfır bina olsun..çok güzel olsun diye düşünmüyorum...sonra rabbim bana kendime en güzel evi versin inş :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?