• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
günaydın canım.

Anam dikkat et kendine az bir zamanında kalmış 10 gün mü kaldı senin:53: çok heyecanlı olmalı.

eğlence demek biz demek.
:8::8:[/QUOTE]

Eveet son 100 gün derken son 10 gün geldi, balayını bekliyorum heyecanla.. Yorucu bir maraton.. cuma kuaföre gidicem, makyaz provası saç vs.. bu sıcakta makyajla nasıl dayanacagım .... takma kirpik ilkkez deneyeceğim biraz teredütlüyüm... kullanan varmı?

kızlar gençsiniz ya bırakın olsunuz borç borç olmadan evlenmek cidden çok zor..

Bizimde 10 yıllık ev kredisi borcumuz var kaldı geriye işte 9 yıl kafama sizden çok takıyorum ama artık umursamıyorum bile borç olsun napalım.

Sağlıklı huzurlu olalım gerisi hikaye kazasız belasız evlenin herşeyiniz güzel olsun yeter bırakın derdiniz bu olsun böyle konuşşsanız da borcunuz azalmaz ki :1::1:

gerçi bu söylemek istediklerimi evlendikten sonra 2*3 ay geçince anlacaksınız

en iyisi umursamamak gerçekten,yoksa işin içinden çıkamayız şimdiden.düşünmekten evliliğimiz yaşayamayız yavv:17:

kızlar speedye tecrübeye kulak verelim:34:

Son düzenleme:
citl, çiğdem yoklar ortada...inş bulurlar burayı :9::9::9:

inş bulurlar canım sonra cilt yine kırılmasın msj atalım kızlar:34:

aman hepsi bir alem bu erkeklerin ellerinde olsa hiç kutlamıcaklar:47:

buradayız canım hoşgeldin. bende bu sıralar fazla uzatmamaya karar verdim tamam dicek bişey yoksa kapayalım diyorum. kapatıyoruz teli, uzatmamak en iyisi galiba

yeniden doğdum sakin ol, 5 yıl iyi aslında benim evli olup 10 yıl ödeyecek arkadaşlarım var. aman ne olursa olsun bodrum katı alma sakın. sonra pişman olursun. 5 yıl bekle güzel istediğin gibi olsun evin.
ama sana önce bi sakinleştirici verelim
:34:

amann bu müdürü dövesim geldi şimdi sanki karşısında çocuk var ne bağırırısın adam.:47::47:
herşeyi anında bilmez zorundamısın canın yaaaa , Allah bilir sorsan adama o hayatta bilmiyordur heee ık mık eder cevap veremez kendi:41:

sakinleş bakalım kuzum , boşver sinirli hareket etme sen

çok kırıldım dün müdürüme konuşmuyorum zaten şimdi patron adamdır bişi diyemem ona ama müdürün yaptığı çok zoruma gitti:14::14::14::14:

günaydın canım.

Anam dikkat et kendine az bir zamanında kalmış 10 gün mü kaldı senin:53: çok heyecanlı olmalı.

eğlence demek biz demek.
:8::8:

Eveet son 100 gün derken son 10 gün geldi, balayını bekliyorum heyecanla.. Yorucu bir maraton.. cuma kuaföre gidicem, makyaz provası saç vs.. bu sıcakta makyajla nasıl dayanacagım .... takma kirpik ilkkez deneyeceğim biraz teredütlüyüm... kullanan varmı?[/QUOTE]

ben kullandım sana tavsıyem uzun kullandırtmaman tek tek takılanlar guzel oluyor dolgun gostermek ıcın ve genede kırpıgınden uzun oluyor
ama bıraz uzun olsun dersen sahne sanatcıları gıbı olursun

Bizimde 10 yıllık ev kredisi borcumuz var kaldı geriye işte 9 yıl kafama sizden çok takıyorum ama artık umursamıyorum bile borç olsun napalım.

Sağlıklı huzurlu olalım gerisi hikaye kazasız belasız evlenin herşeyiniz güzel olsun yeter bırakın derdiniz bu olsun böyle konuşşsanız da borcunuz azalmaz ki :1::1:

ne kadar cektınız kredı?
Allah odeme kolaylıgı versın
bız 1500 fazlasına gırısmek ıstemıyoruz
ancak bodrum kata yeter gucumuz
ıkı aılede yardım etmedıgı ıcın nakıt olarak

Eveet son 100 gün derken son 10 gün geldi, balayını bekliyorum heyecanla.. Yorucu bir maraton.. cuma kuaföre gidicem, makyaz provası saç vs.. bu sıcakta makyajla nasıl dayanacagım .... takma kirpik ilkkez deneyeceğim biraz teredütlüyüm... kullanan varmı?

ben kullandım sana tavsıyem uzun kullandırtmaman tek tek takılanlar guzel oluyor dolgun gostermek ıcın ve genede kırpıgınden uzun oluyor
ama bıraz uzun olsun dersen sahne sanatcıları gıbı olursun[/QUOTE]

yok mac'daki görevliyle konuştum, bana 6 numaralı bütün olanı önerdi.. fiyatı da uygun geldi 32tl kirpik, 30 tl yapıstırıcı.. ben ilk takıcam ya rahatsız edermi diye düşünüyorum sıcakta??

Ben nişanımda taktırdım
bütün olanların takma olduğu çok belli oluyor
kalıp gibi
önerim tek tek kirpiğe takılanalrı kullanmanız
hiç rahatsız olmadım ben

ama bıraz uzun olsun dersen sahne sanatcıları gıbı olursun

yok mac'daki görevliyle konuştum, bana 6 numaralı bütün olanı önerdi.. fiyatı da uygun geldi 32tl kirpik, 30 tl yapıstırıcı.. ben ilk takıcam ya rahatsız edermi diye düşünüyorum sıcakta??[/QUOTE]

Benm görümcen taktırmıştı harika oluyor bence mutlaka yaptırmalısın en azından uç kısmına yaptırmalısın ayrı bir hava veriyor

Ben nişanımda taktırdım
bütün olanların takma olduğu çok belli oluyor
kalıp gibi
önerim tek tek kirpiğe takılanalrı kullanmanız
hiç rahatsız olmadım ben

bende yaptırmayı düşünüyorum..daha dolgun oluyor kirpikler:21::21: ama fiyatlar ne kadardır acaba? bnde tek tek olanlardan istiyorum kesinlikle :34::34::34:

bende yaptırmayı düşünüyorum..daha dolgun oluyor kirpikler:21::21: ama fiyatlar ne kadardır acaba? bnde tek tek olanlardan istiyorum kesinlikle :34::34::34:

canım porselen makyajın içinde oluyor bilmiyorum ayrı fiyatlarını ben
Porselen yaptırmıştım makyajımı
düğünde ve kınadada porselen makyaj için anlaştım

Ben yarım saatliğine kurum doktoruna gideyim kendimi 1 göstereyim... gelince okuyacagım tüm yazılanları....

git canım bir görün doktora,çok geçmiş olsun

ay bende geldim topiğini yeni buldum benide ekle canım:3::3: 06 eylül düğünüm bu arada hayırlı olsun canım

hoşgeldin şekerim, ekledim senide ana sayfaya:34:

Bu hafta sonu
bende gecelik alıcam 6lı setlerden
siz aldınız mı kızlar
Kuzenim pierre cardinin güzel onu al diyor
var mı onun 6 lı setleri
birde o tüylü kokoş terliklerden alcam hahahahh

kızım sabah kokoş hatunlar topiğinde bastık ya seni aaaaa:)) ben de kokoşsun da ondan girdin sandımdı:) heheh:)
ondan sallamadı ordaki hatunlar seni :))
babaannen çooook tatlıymış:)
olsun ya bu haliyle bile birçok insanın toplayamadığı kadar insan topluyorsunuz maşallah,çil çil altınlar gelsin inşaallah:)
amin Rabbim hepimizin gönlüne göre versin..
mutluluk,huzur,sağlık bunlar olsun gerisi boş cidden de..
ayy evet gelsin o günler,alta hamilelik takvimi yapıştıralım hani var ya şu kocaman olanlardan:))

çok şekersin:)
ben de okudum o romanı,ondan sonra benim günlük de o tarza daha yakın olmuştu:)
benim de yazdığım çok komik cümleler var,sonra anlatırım bi ara,yarılıyorum okurken:)
hadi bu sefer uyuyalım,iyi gecelerr:)

:)) Ben de öyle hacı ne çılgın kızmışım o zamanlar ... Evet hamilelik takvimi yapalım gün gün bebeğimizi bekleyelim inşallah

teşekkür ederim canım iyiyim sen nasılsın şafaklarınız gittikçe azalıyor :34::34::34::34:

valla harika geçti diyebilirimm :1::1::1::1:

Evet tatlım sen burda bizden tecrübelisin o zaman sana bol bol fikir danışabiliriz demi:23:

günaydın kızlarr :34:

canım listeye benide eklermisin 29 eylül :34:

hayırlı olsun tatlım Rabbim tamamına erdirsin inşallah :16:

:1::1::1:erkekler genel olarak hep böyle..
ama bundan sonra ipler senin elinde iyice yontacaksın ve ipleri sıkı tutacaksın :10:

vayy taktik güzelmiş ince ince yontmak büyük sanat vesselam :53:

Evet canım belkıde kısmet degılmıs ev
ınsallah buluruz gonlumuze gore 29 tatıle cıkıyorum esyalar gelecek evımızı buluruz ınsallah
benım oglum var canım 2.5 yasında neredeyse ama pek bellı etmıyorum :8:

ya bısey soyleyın kızlar sımdı olay soyle gelısecek ben dıcem adam boyle boyle demıs o umursamıs olacak muhtemelen
yada ev bulamazsak eskı evlere otururuz dıyecek buna benc ok karsıyım
sankı boyleonların tarafa hatta annelerıyle aynı eve gıdelım ıması yapacak
ben otururum aynı bınada
eyvallahta benım cocugum va rkım bakacak ona ben ıse sabah 6.3 gıdıp aksam 5.3 evde oluyorum evde tekmı kalacak annem 30 dk mesafede olacak mecburıyetten suanda bızım aılemıze yakın tasınıyoruz
oradan koparsa kopar kayıs
tamam derım calısmım ben oturalım sızın ust kata
tam kelımelerle anlatılcak bısey degıl bu
sızın tarafa yakın bızım tarafa uzak muamelesı yapacaklar yapıyorlar ses cıkaramıyorlar
ama bende buydum yanı o en bastan benım bır cocugum oldugunu cocugumu bırakmıcamı cok sevdıgımı hem bılıyordu hemde ben defalarca baska bır erkek ıcın evladımdan vazgecmeyecegımı dıle getırdım
yanı bu ev olmama ısı bızım aramızı bozacak
susarsam catlıcam harbıden
susmazsam sankı korkuyorum ben nısanlıma bı kere demıstım ustelık cokta hafıftı sen benıme vlenmek ıstedıgım kadınmısın
bunlaırn lafını edıyorsun demıstı
kı mevzu bu kadar bıle degıldı
off sacmaladımmm uzattımmm

soyleyıs bıcımım nasıl olmalı nasıl dogru ıfade edebılırım kendımııı

:nazar:
ev üstüne ev olmaz tatlım ima ediyorsa bile hemen konuş kesin ve net düşüncelerini öğren bence... Hakkında hayırlısı bakalım:ssz:

kızlar gunaydın ne guzel bir konu ne guzel bir başlık olmuş olmuş. yeni bir hayat.... zaman daraldıkça hem mutluluğumuzun hemde hüznümüzün arttığı o yeni hayat... bende nişanlıyım nasipse iki ay sonra bende yeni hayatıma adım atıyorum:nazar:
Günaydın tatlım... Çok karmakarışık duygular değil mi:ssz:
Bakıyorum bakıyorum sayfa ilerlemiyor meğersem burdaymışsınız :9:

Harika bir isimle çok güzel olmuş topikkkkk

Bu aralar herkes nişanlısından sıkıntılı heralde benmkide bir acayip oldu sinir stres içinde bişi sormaya korkar oldum araıyor tlf uzun konuşmuyorum sormuyorum bile ne yapıcaz die hiç uzatmıyorum tlf kapatıyorum keyfi bilir :55:

eee olucak o kadar yavrum sonuçta büyük cesaret isteyen birşeye imza atıyoruz. bayan erkek farketmez duygular aynı sonuçta:15:

günaydın kızlar :12:

şükür elhamdülillah iyi olmaya çalışıyorum kuzum:31::31:

dün akşam dedi müdür good kargo var tamam dedim adres cariden bak var dedi tamam dedim yine neyse sorun yok baktım cari adres var rehberime baktım ordada farklı var napayım bilemedim dedim bunu en iyi parton bilir aradım adresi söledim bu adresi doğrumu aman allahım bir bşladı bağırmaya neye uğradığımı şaşırdım:53::53::53::53::5::5::5::5::5::5: siz iş bilmiyomusunuz siz iş yapmıyomusun bizim X firması o dedi şok oldum kaldım öylece ben buraya başlayalı 1.5 sene oldu ilk kez duydum ben o firmay meğersem patronun kaynının şirketiymiş neyse müdür geldi oda bi fırça attı hemde patron telefonda açık hem onunla konuşyo hem bize kızıyoo.:43::43::43::43::14::14::14::14::14::14::14::14::14:
dedim ben nerden bileyim ilk kez duydum hem 2 farklı adres var ben napayım dedim
sonuç olarakta patron adresi yanlış anlamış olan ban aoldu yine:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

Ahhh o müdürler yok mu müdür fıkrasını biliyormusunuz. o aklıma geldi bütün organlara sormuşlar vs vs. :1: Ayıp hikaye anlatırsam ban yiyebilirim ondan anlatmıyorum:1:

Günaydın kızlar son 10 gün benim için.. Şuan rahatsızım üşütmüşüm.. 45 kiloya düştüm.. ama mutluyum. İş yerinde son haftam. Bugün arkadaşlar bana eylence hazırlıyor :) sizler de buyrun ... Hepinizi öpüyorum.. Herkes mutlu olsun Rabbim mutlu huzurlu etsin herkesi....

Vuuu son 10 gün mü:53:
Hakkında hayırlısı şekerim Rabbim geçim versin inş.

Çok haklısın borç harç deyip güzelim günlerimizi mahvetmeye değmez borçlar bir şekilde ödenir gide zaman geri gelmez ...
tadını çıkartın...

Herkese günaydın ben geldim:3:

Back