• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
Bütün erkekler aynııııı:20::20::20: Nişanlımda benim psikolojim bozulduğundan şüpheli :9::9: bugüne kadar böyle seyleri sorun etmezmişim huyun değişmiş...onca şey yaşandı dedim...artık beklentilerim daha farklı yaniii..hatasını anlayacak bir şekilde :19::19: yüz yüze görüştüğümüze bende herşeyi yüzüne vurucam..telle olunca olmuyor:31::31:

bakalım kuzum artık...hafta sonu annemle bakıcaz..belki sette aldırmayabilirim...annemler bana sürpriz yapacakarmış ama dün bu konu açılınca annem söledi :34::34: büyükbabamın anneme taktığı pırlanta yüzük ve küpe varmış annem onu bana takcakmış düğünde...bende düşündüm küpe ve yüzüğüm olacağında göre beyaz altından bir kolye aldırırım anneme olur bana set :16::16::16: çok mutlu oldum ama..:16::16:

yüzük bu tatlım aynısı :16::16: Eki Görüntüle 443216
küpede buna çok benziyor :16::16: Eki Görüntüle 443218

evet kuzum :19::19:

küpeleri çok beğendimmmmm:16::16::16::16::16:

günaydın güzellerrrr nasılsınız bakalımmm:3::3::3::3:

good_heartım canım dün forumdan sinirli ayrılmışsın özel mesaj attım sana ama gelmedi mi . ne oldu kuzum nie sinirlendirdiler seni

bakalım kuzum artık...hafta sonu annemle bakıcaz..belki sette aldırmayabilirim...annemler bana sürpriz yapacakarmış ama dün bu konu açılınca annem söledi :34::34: büyükbabamın anneme taktığı pırlanta yüzük ve küpe varmış annem onu bana takcakmış düğünde...bende düşündüm küpe ve yüzüğüm olacağında göre beyaz altından bir kolye aldırırım anneme olur bana set :16::16::16: çok mutlu oldum ama..:16::16:

yüzük bu tatlım aynısı :16::16: Eki Görüntüle 443216
küpede buna çok benziyor :16::16: Eki Görüntüle 443218

isyanım bu yüzük gerçekten güzel, benim babanneminde var böyle yüzüğü saklıyorum ben, çok şık duruyor. alınınca güle güle tak kuzum, küpelerde çok şık ve uyumlu olmuş

yeni topiğimiz vatana millete hayırlı olsun :1: :1: :1: :1:

günaydın kızlarr :34:

mmouusse ve kardelen3434

hoşgeldiniz canlar...:46:

ne var ne yok bakalım

Unutmaması lazımdı çünkü 10. yılımızı değil 1. yılımızı kutlayacaktık
Evlilik yıldönümü değil ya dedi
meğer bi odunla evleniyormuşum yeni anladım
Sen böyle şeylerin sinyalini ver diyor birde bana pişkin pişkin:1::1::1::1::1:

:1::1::1:erkekler genel olarak hep böyle..
ama bundan sonra ipler senin elinde iyice yontacaksın ve ipleri sıkı tutacaksın :10:

yenidendoğdum canım kısmet değilmiş demekki o ev, kafana göre balka bir ev bulursun inşallah. bu arada senin oğlun vardı dimi resimlerden gördüğüm kadarıyla daha genç kız gibisin maşallah:nazar:

masatakvimim 1, yılınız dolmuş canım tebrik ederim. yoğunluktan unutmuştur benimkide yapıyor arada.:31:

isyanım kazenden cevap geldi demiştin dimi sen ne yazdı topiğimizi onayladı dimi

speedy canım hoşgeldin evet ya azaldı günlerimiz sorma hepimiz aldı bir telaş Allah yardımcımız olsun
Evet canım belkıde kısmet degılmıs ev
ınsallah buluruz gonlumuze gore 29 tatıle cıkıyorum esyalar gelecek evımızı buluruz ınsallah
benım oglum var canım 2.5 yasında neredeyse ama pek bellı etmıyorum :8:
Sen sus bakalım nereye kadar
artık bu konu hakkında yorum yapmıcam sana
Biraz söyle yahuu
sus suss nereye kadar sonunda sana zarar gelcekk

bunlardageçerim canımın içi gördüm ayakkabılarını
güle güle kullan cancazııımmm
Bende size koycam müsait bir ara evde kına ayakkabılarımı gelin ayakkabılarımı
ya bısey soyleyın kızlar sımdı olay soyle gelısecek ben dıcem adam boyle boyle demıs o umursamıs olacak muhtemelen
yada ev bulamazsak eskı evlere otururuz dıyecek buna benc ok karsıyım
sankı boyleonların tarafa hatta annelerıyle aynı eve gıdelım ıması yapacak
ben otururum aynı bınada
eyvallahta benım cocugum va rkım bakacak ona ben ıse sabah 6.3 gıdıp aksam 5.3 evde oluyorum evde tekmı kalacak annem 30 dk mesafede olacak mecburıyetten suanda bızım aılemıze yakın tasınıyoruz
oradan koparsa kopar kayıs
tamam derım calısmım ben oturalım sızın ust kata
tam kelımelerle anlatılcak bısey degıl bu
sızın tarafa yakın bızım tarafa uzak muamelesı yapacaklar yapıyorlar ses cıkaramıyorlar
ama bende buydum yanı o en bastan benım bır cocugum oldugunu cocugumu bırakmıcamı cok sevdıgımı hem bılıyordu hemde ben defalarca baska bır erkek ıcın evladımdan vazgecmeyecegımı dıle getırdım
yanı bu ev olmama ısı bızım aramızı bozacak
susarsam catlıcam harbıden
susmazsam sankı korkuyorum ben nısanlıma bı kere demıstım ustelık cokta hafıftı sen benıme vlenmek ıstedıgım kadınmısın
bunlaırn lafını edıyorsun demıstı
kı mevzu bu kadar bıle degıldı
off sacmaladımmm uzattımmm

soyleyıs bıcımım nasıl olmalı nasıl dogru ıfade edebılırım kendımııı
yeni topiğimiz vatana millete hayırlı olsun :1: :1: :1: :1:

:nazar:

Galiba canım ama ben ona sorarım bu yaptıklarını
Bi evleneyim sonra bir günü unuttun
Sonra tavuk gibi kafasını tıktıklarım valla:1::1::1::1:

valla kafasını tıktıklasakta biz sinirlenmekle kalıyoruz :9::9: benimki ilk yıllarda hiç unutmadıı...şimdi hatırlatsamda önemsemicek diye korkuyorum :9::9:

kızlarr düğünümüze 3 ay var ev kiralıycaz burda biz. daha ne ev tuttuk ne nişey çok erken diye. ne zaman dan sora ev tutmamız lazım sizce ya bana fikir verseniz?

kızlar gunaydın ne guzel bir konu ne guzel bir başlık olmuş olmuş. yeni bir hayat.... zaman daraldıkça hem mutluluğumuzun hemde hüznümüzün arttığı o yeni hayat... bende nişanlıyım nasipse iki ay sonra bende yeni hayatıma adım atıyorum:nazar:

kızlarr düğünümüze 3 ay var ev kiralıycaz burda biz. daha ne ev tuttuk ne nişey çok erken diye. ne zaman dan sora ev tutmamız lazım sizce ya bana fikir verseniz?

eylul 7 dugunum
agustos 19 bayram
bız suanda arıyoruz bulamıyoruz hazıran ayında basladık
bulursak tutucaz ınsallah :5:
ben evıme gore yatak odamı ve cocuk odamı alacagım
o yuzden bız ramazana kadar tutup yerlestırmek ıstıyoruz

kuzum bizde daha tutmadık...benim düğünüm senden önce..bizde temmuza başlayacağız aramaya...3 ay boş eve kira vermek istemedik..ben öle sıfır bina olsun..çok güzel olsun diye düşünmüyorum...sonra rabbim bana kendime en güzel evi versin inş :26::26:

Bakıyorum bakıyorum sayfa ilerlemiyor meğersem burdaymışsınız :9:

Harika bir isimle çok güzel olmuş topikkkkk

Bu aralar herkes nişanlısından sıkıntılı heralde benmkide bir acayip oldu sinir stres içinde bişi sormaya korkar oldum araıyor tlf uzun konuşmuyorum sormuyorum bile ne yapıcaz die hiç uzatmıyorum tlf kapatıyorum keyfi bilir :55:

isyancım oyle dıyorsunda mutfak dolabı olmayan evede auynı parayı ıstıyor hatta buyukse daha yuksek yepyenı evede aynı parayı ıstıyorlar
bılmıyorum ben eskı ev ıstemıyorum
bı bodrum katmı satın alsak napcak bılemeıdm soyle 95 bın lıaray abı ev buldum netten 25 nakıt bulsak gerısı kredı 5 sene
:43::43::43::43::43::43::43::43::43: :51: :50: :ssz:
sakınlestırıcı alsam ıyı olacak :19::19::17::17::17::17::17::17::17::17::17::36::36::36::36::35::35::35::35::35::35::51::51::50::50::50::50::47::47:

canım listeye benide eklermisin 29 eylül :34:

eklerim şekerim hemen :16: siz hatırlatın bana bazen bakamıyorum yazılanlara :16:

valla kuzum yazdım kazene..başlık adımızı..bir daha cvp gelmedi...başka kimseye yollamamışmı kazen ben:44::44::44:ayakkabınıda beğendim şekerimmm...güle güle giyinnn:16::16:
good-heartımmmm günayydınnnnn

bende yazdım ama cevap atmadı. ne yaparsanız yapın bıktım sizden diyor bence:1::1:

Unutmaması lazımdı çünkü 10. yılımızı değil 1. yılımızı kutlayacaktık
Evlilik yıldönümü değil ya dedi
meğer bi odunla evleniyormuşum yeni anladım
Sen böyle şeylerin sinyalini ver diyor birde bana pişkin pişkin:1::1::1::1::1:
napcan erkeklerin hepsi böyle tatlım :1:

:1::1::1:erkekler genel olarak hep böyle..
ama bundan sonra ipler senin elinde iyice yontacaksın ve ipleri sıkı tutacaksın :10:

Galiba canım ama ben ona sorarım bu yaptıklarını
Bi evleneyim sonra bir günü unuttun
Sonra tavuk gibi kafasını tıktıklarım valla:1::1::1::1:

aman masatakvimim boşver hepsi aynı gerçekten hemen bir kılıf bulurlar. ne yaparlar ne ederler kendilerini haklı çıkarırlar,ama yinede affederiz biz onları:17:

canım bizde daha ev bakmadık yavaş yavaş bakıcaz artık sona kalmasın diye.

kızlar gunaydın ne guzel bir konu ne guzel bir başlık olmuş olmuş. yeni bir hayat.... zaman daraldıkça hem mutluluğumuzun hemde hüznümüzün arttığı o yeni hayat... bende nişanlıyım nasipse iki ay sonra bende yeni hayatıma adım atıyorum:nazar:

canım hoşgeldin topiğimize :16:

hazırlıkların ne alemde ???

kuzum bizde daha tutmadık...benim düğünüm senden önce..bizde temmuza başlayacağız aramaya...3 ay boş eve kira vermek istemedik..ben öle sıfır bina olsun..çok güzel olsun diye düşünmüyorum...sonra rabbim bana kendime en güzel evi versin inş :26::26:

aynen bizde temmuzda bakmak istiyoruz. hatta nişanlım ağustosta evi tutcam diyo. çünki o burda tek kalıo ailesi boluda. hem kendi evine hem tuttuğumuz eve kira vermek istemiyorum diyo e bende hak veriyorum. tuttuğumuz evde kal dedim düğüne kadar ama bu seferde kira fazla oluyo şu an oturdupu evde kuzeniyle kalıo kirayı da yarı yarıya ödüyolar. ev kiraları çok yüksek zaten. ama iş yerindeki arkadaşlarım çok geç kalmışsın felan diyince kafam karıştı.

Back