- 1 Mart 2012
- 3.422
- 21
- 108
- 38
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #1.261
sehker nerelerdesin kız sennnnn
anamm sehker gelmişş nie geldim demiyon kıs isyan görmeseeee gizliden takkip ediyooooooooo
ben izmire gelin gidiyorum canım ve orda kimsem yok inşallah gittiğim yerde de izmirliler burdaki kadar sıcak karşılarlar beni kimseyi tanımıyorum birdenbire bunalıma girmem yalnızlıktan inşallah
hu huuuu gelinciklerim istanbul sabşha gökçenden bir mrhaba diyesim geldi off ankaramın havasını sevmişim yahu nemden saç baş havaya dikildiyine sabah 6 dandır ortalardayım ablamın uçağının inmesini bekliyorum :)
İyi tatiller tatlim tatilin tadını çıkar
Günaydın Canim hos geldin
sağol tatlım 1 günde olsa uzaklaşmak iyigelirinşallah bu arada sen neler yapıyorsun ben kimseciklerle görüşemez oldum koptum resmen burayla akşamları 10 dk giriyorum onda da 50-60 sayfa yazılmışoluyo hepsine bakamıyorum umarım herkesin keyfi huzuru yerindedir sizleri özledim ya....
hoşbuldum canım sende hoşgeldin :))) ne çok konuşmuş hatunlar yaaaaa , az geçmişi okuyup geliyom.
İyiyim tatlim bende 1 günlük kaçamak yaptım ailemin yanına gittim evliliğe alışmaya çalışıyorum iste
Sana super gelcek o tatil geri döndüğünde farketceksin düğünden önce harika oluyo mini tatiller
tatlım ya özledim bende hepinizi sen istan masatakvimi bunlardageçer citl eylül ve adını sayamadıklarımwalla sizle konuşmayı muhabbeti çok çok özledim ama haftaya pazartesi mesai başlıyor sabahtan aranızda olurum bakıyorumda az kaldı karnıma kramplar girmeye başladı 11 gün sonra kınam var ve beeen bu gece istanbula gidiyorumm 2 gün tatil kendime gelim deniz kokusu çekiim içime dimi ............
Bende görmedim
Herkese günaydın sekerler
Hepinize iyi hafta sonları diliyorum sabahın köründe ilk günaydın benden olsun bügün.
günaydın kıslar
inşallah canım benim öyle umut ediyorumson birhafta sabahtan akşamatemizlikten koşturmaktan mahvoldum :) ya kafam bozuk ben yasmin kullandımgeçen ay yan etkisi çok oldu bulantı aşırı oldu yaz diye bir ilaç var yan etkisi en az bu ay onunla devam ettim direk bu defada adetim 4-5 gün gecikti düğünde yaklaşıyor ne zaman olcam yaof offfffffffffffffffff
günaydın canlar ciğerlerrrr
ohh tatil hee tadını çıkar kuzummmm
bende senin resimlerini göremedim kuzumhadi ekle bikaç resim
günaydın balımmmm nasılsın nasıl geçti alışveriş
Telefondan giriyorum Canim resimler ailemin evinde getirmedim yanımda
Burda cok konuştuk dogum kontrol hapı icin herkes bı seyler dedi ilaç hakkında yan etkisi cok fazla iyi cesaret ermişsin kullanmaya Canim
Ben kullanmadım geciktirici kullandın çünkü doktor reng oldugun gün başla dedi başlamadım unuttum
ama ben göremedim yetişemedim bi ara eklemişsin:26::26:
resimleri aldığınde eklersen bende burda olayımmm
sen görmüşmüydün benim resimleri
ama ben göremedim yetişemedim bi ara eklemişsin:26::26:
resimleri aldığınde eklersen bende burda olayımmm
sen görmüşmüydün benim resimleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?