Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

porselen makyaj bana biraz tuhaf geliyor yaaa ısınamadım bir türlü. acaba porselen makyajdada bişey sürmüyorlarmı yüzümüze nasıl kalıyor makyaj akmadan.:44:
biz hala alyansları almadık

alırsınız canım beğendiğin bir model falan varsa alması kolay.

aaa yeni olmuş nişanınız ne güzel hayırlı olsun inşallah, bir 30 eylül gelini daha
çok zor bu işler gerçekten zor .

benimde kına düğün salonumuz tamam ,gelinliğim dikiliyor.damatlık daha almadık bu hafta alıcaz inşallah.
beyaz eşyalarımız tamam. evimiz kesin olmadığı için mobilya bakmadık daha, çeyizlerim yıkandı ütülendi hurçlandı son rütüşler ekleme yapılcak ki ramazana kalmasın zorlanmayalım diye. kına kıfafetim ve ayakkabım hazır,,,
ee bir de geçen hafta nikahımı yaptım 9 eylülü bekliyorum düğün için

eminim çok güzeldir canım

28 ekim de benim düğün 27 ekim kına

teşekkür ederim canım bu arada aynı yüzükten bahsediyormuşuz ben bayılıyorum bu alyanslara hep gözüm bunlara gidiyor her kuyumcuya alyans bakmaya gidişimde çok asil duruyor...zevklerimiz aynıymış canım...aşkla tak sende yüzüğünü canım

çok saol canım aşkımın simgesi o benim
sende aşkla mutlulukla tak canım benim

canım makyaj malzemesinin kendi özeleliği bilidğin fondoten falan sürüyor ama özelliği akmaması ayriyetten bişey sürmedi..

kızlarrr ben hep düzenli adet olurdum son adetim olmadı yani sadece lekelenme oldu 4-5 gün 15gün geçti yine aynı şey oldu uff cnm sıkıldı yaaa

hadi yaa süpeeeeeeeeer zevklerimiz aynı

işte benim kinden sarısı sarı altın yanii
bide benim tek taşım dik gelio taşı çok hoş duruyor

evet canım çok hoş bunlar...

tatlım bende porselen makyajı hep merak etmişimdir aklıma hep porselen bebek gelir acaba onlar gibimi oluyor o makyajı yapınca diye salak salak düşündüğüm olmuştu ilk duyduğumda.alyansımın modeli belli tatlım bu hafta alırım artık canım

ben hiç denemedim canım hep aklımda bu vardı
nişlanlımında ince modeli bunun

aaaa iyi fikir he benim sözlümde ben kalın takmam diyor ne yapacağım diye düşünürken senin bu yazın beni mutlu etti bende incesini alayım sözlüme bu modelin o zaman kendimede kalınını alırım...yaşa be canım allah razı olsun...

çok saol canım aşkımın simgesi o benim
sende aşkla mutlulukla tak canım benim

amiiiiin canımmmmmm cümlemizi inşallah çok teşekkür ederim...

allah senden de razı olsun canım

kızlarrr ben hep düzenli adet olurdum son adetim olmadı yani sadece lekelenme oldu 4-5 gün 15gün geçti yine aynı şey oldu uff cnm sıkıldı yaaa

strestendir canım sıkma canını

bileziklerimin modeli de ağaç kavuğu diolar ya ondan
inci takımımı da göstereyim sizeEki Görüntüle 444554 Eki Görüntüle 444555

inci setin çok güzelmişş bende çok istiyorum ama önce borçlarım bitsin sonra inşşş
bileziklerin hepsi bundanmı canım güzellermiş güle güle tak

benim bileziklerim 30 gr burma bileziklerden
sadece biri 20gr

ben bulgari istiyordum
Nişanlım beğenmedi
ben evlendikten sonra değiştircem
bulgari alcam
Eki Görüntüle 444556

bulgari güzel bende beğeniyorum ama çok kaba durduyo sanki kuzum ama tercih senin balımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…