- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
Facebookda görmüş canımm
Buraya eklemedim
Alyanslarımız aynıııııı
canım klasik istiyorum bende bombeli nasıl oluyor benim istediğim model şu canım...
Eki Görüntüle 444528
kızlar ben nişanda porselen makyaj yaptırdım çok naturel ve güzel duruyor. ama carolayn mıydı nydi kuaförünüze sorun marka bu olsun geri kalan sahte iyi değil falan diyolar. öyle yüzünüze bişey sıktırmayın bence saç spreyi sıkan bile gördüm bn hiç gerek yok
biz hala alyansları almadık
NİŞANIM MAYISTAYDI ONU ATLATTIK İŞTE DÜĞÜN İÇİNSE SALON TUTULDU 30 EYLÜLDE OLACAK GELİNLİK GECEN HAFTASONU BAKTIM BEĞENDİM Bİ TANE AMA BAKMAM LAZIM EV DE BAKIYORUZ UFAK UFAK EŞYADA BAKIYORUZ AMA ÇOK ZORMUŞ YA SİZ NELER YAPIYOSUNUZ?
aynen canım hiçbir alyans modeline bakmadım direk gittik parmağıma uygunu aldım
ve alyansımı çok seviyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum
eminim çok güzeldir canım
28 ekim de benim düğün 27 ekim kına
Bendeee
Bir çok alyans denedim
ama en güzeli buuu
aynen canım hiçbir alyans modeline bakmadım direk gittik parmağıma uygunu aldım
ve alyansımı çok seviyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum
teşekkür ederim canım bu arada aynı yüzükten bahsediyormuşuzben bayılıyorum bu alyanslara hep gözüm bunlara gidiyor her kuyumcuya alyans bakmaya gidişimde çok asil duruyor...zevklerimiz aynıymış canım...aşkla tak sende yüzüğünü canım
porselen makyaj bana biraz tuhaf geliyor yaaa ısınamadım bir türlü. acaba porselen makyajdada bişey sürmüyorlarmı yüzümüze nasıl kalıyor makyaj akmadan.:44:
alırsınız canım beğendiğin bir model falan varsa alması kolay.
aaa yeni olmuş nişanınız ne güzel hayırlı olsun inşallah, bir 30 eylül gelini daha
çok zor bu işler gerçekten zor .
benimde kına düğün salonumuz tamam ,gelinliğim dikiliyor.damatlık daha almadık bu hafta alıcaz inşallah.
beyaz eşyalarımız tamam. evimiz kesin olmadığı için mobilya bakmadık daha, çeyizlerim yıkandı ütülendi hurçlandı son rütüşler ekleme yapılcak ki ramazana kalmasın zorlanmayalım diye. kına kıfafetim ve ayakkabım hazır,,,
ee bir de geçen hafta nikahımı yaptım9 eylülü bekliyorum düğün için
ben hiç denemedim canım hep aklımda bu vardı
nişlanlımında ince modeli bunun
hadi yaa süpeeeeeeeeer zevklerimiz aynı
işte benim kinden sarısı sarı altın yanii
bide benim tek taşım dik gelio taşı çok hoş duruyor
porselen makyaj bana biraz tuhaf geliyor yaaa ısınamadım bir türlü. acaba porselen makyajdada bişey sürmüyorlarmı yüzümüze nasıl kalıyor makyaj akmadan.:44:
alırsınız canım beğendiğin bir model falan varsa alması kolay.
aaa yeni olmuş nişanınız ne güzel hayırlı olsun inşallah, bir 30 eylül gelini daha
çok zor bu işler gerçekten zor .
benimde kına düğün salonumuz tamam ,gelinliğim dikiliyor.damatlık daha almadık bu hafta alıcaz inşallah.
beyaz eşyalarımız tamam. evimiz kesin olmadığı için mobilya bakmadık daha, çeyizlerim yıkandı ütülendi hurçlandı son rütüşler ekleme yapılcak ki ramazana kalmasın zorlanmayalım diye. kına kıfafetim ve ayakkabım hazır,,,
ee bir de geçen hafta nikahımı yaptım9 eylülü bekliyorum düğün için
ben bulgari istiyordum
Nişanlım beğenmedi
ben evlendikten sonra değiştircem
bulgari alcam
Eki Görüntüle 444556
ben hiç denemedim canım hep aklımda bu vardı
nişlanlımında ince modeli bunun
çok saol canım aşkımın simgesi o benim
sende aşkla mutlulukla tak canım benim
aaaa iyi fikir he benim sözlümde ben kalın takmam diyor ne yapacağım diye düşünürken senin bu yazın beni mutlu etti bende incesini alayım sözlüme bu modelin o zaman kendimede kalınını alırım...yaşa be canım allah razı olsun...
amiiiiin canımmmmmm cümlemizi inşallah çok teşekkür ederim...
bunda benimde çok hevesim var yaaa
Birde şunlardan istiyrum en pırlantasından
Eki Görüntüle 444563 Eki Görüntüle 444564 Eki Görüntüle 444566
Çok şey istiyorum ben
kızlarrr ben hep düzenli adet olurdum son adetim olmadı yani sadece lekelenme oldu 4-5 gün 15gün geçti yine aynı şey oldu uff cnm sıkıldı yaaa
bileziklerimin modeli de ağaç kavuğu diolar ya ondan
inci takımımı da göstereyim sizeEki Görüntüle 444554 Eki Görüntüle 444555
ben bulgari istiyordum
Nişanlım beğenmedi
ben evlendikten sonra değiştircem
bulgari alcam
Eki Görüntüle 444556
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?