Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
Mesai saatim doluyor, hepinizi öpüyorum... Lütfen sakin olma kararımızı unutmayın.....! yarın görüşmek üzere...

bende bilmiyorum canım araştıralım bi bakalım.

canım senin tarihin kaçtı, yazdınmı foruma göremedim ekleyelim anasayfaya.

fiyatı normal geldi bana ben daha pahalı bekliyordum iyi o zaman alalım bizde
:34:

valla sizler için adam kryolan varmış ikisi iyi biri alın işte araştırması benden kuaförüme sorcm bende alcm yoksaaaaaaaaa haftaya saç provasına gidebilirim 3 haftam kaldıııııııııııı daha ağdaaa varrrrrr adetim bitsin onuda halledecem kendimmmm üfffffffff vakit kalmadıı

Ben de hastayım canım son 9 günüm.. Öksürüyorum... acil şifalar dilerim...

teşekkür ederim canım sanada acil şifalar dilerim...

hoşgeldin tuticim ben seni 23 haziranda evleniyorsun sanıyordum meğersem nişanın varmış kızlar söyledi kızlar düzelttim. aferdesin:17:
git git bizim yerimizede oyna valla:8:

güneşe fazla çıkmamak lazım bu aralar. benim bir arkadaşım pert olmuş resmen 1. dereceden yanık demiş doktor ilaç falan kullanıyor şimdi su toplamaması için:31:

yok tatlım daha anca nişanlanıyorum:1: önemli değil canım düşünmen yazman yeterli...:34:ellerine sağlık...hepimizin yerine oynarım haklısın tatlım ya hava acaip çok yakıyor ben birazda solaryuma girip sonta fellek fellek güneşin altında gezdim diye böyle oldum ilaç kullanıyorum bende inşallah iz kalmaz yoksa elbisemin sırtı açık çok komik olur...:1:

valla nişanımda ben degriptim öldümmm yaaa

allahım inşallah iyileşirim haftaya kadar yoksa yandım bendee...zümüklü hatun olmak istemiyorum:9:

bu arada bayanlar makyaj sabitleyiciyi kuaförlerin bazıları zaten sıkıyor isteyin sabitleyici sıkarmısınız diye...makyajınız akmıyor hiç...

işte böyle olalım biz sakinlemezsek herşey aleyhimize ileriler, bende bu forumda çok motive oluyorum, hepinizi çok seviyorum kızlar:16:

bende6.5 yıldır birlikteyim canım. Genelde ben idare ederim. Oda asabilenir ama sonra geçer , çok üzülür yaptığına , alıştık birbirimize artık önceleri kafayı yerdim aman bana kızdı aramıcak falan diye. şimdi çoğu zaman bırakıyorum akışına, arada cinnet geçirdiğim oluyor oda normal galiba:52:

mutluluğun daim olsun canım benim:16:

ıslanmana az kaldı:32::32: Hatırlat bizeeeeeee
:34:

gayet normal sanırım hepimize oluyor

benimde öyle olcak canm

:46::46::46:

Hoşgeldin canm

kolay gelsin

hayırlısı osunnnn:16:
canım benim çok saol bu arada resimlerinize bayıldımmm
ben de hastayım canım son 9 günüm.. öksürüyorum... Acil şifalar dilerim...
sanada acil şifalar canım
bende şimdi dişçiden geliorum yine diş ağrısından beynim zonkladı off

teşekkür ederim canım sanada acil şifalar dilerim...

yok tatlım daha anca nişanlanıyorum:1: önemli değil canım düşünmen yazman yeterli...:34:ellerine sağlık...hepimizin yerine oynarım haklısın tatlım ya hava acaip çok yakıyor ben birazda solaryuma girip sonta fellek fellek güneşin altında gezdim diye böyle oldum ilaç kullanıyorum bende inşallah iz kalmaz yoksa elbisemin sırtı açık çok komik olur...:1:

allahım inşallah iyileşirim haftaya kadar yoksa yandım bendee...zümüklü hatun olmak istemiyorum:9:

bu arada bayanlar makyaj sabitleyiciyi kuaförlerin bazıları zaten sıkıyor isteyin sabitleyici sıkarmısınız diye...makyajınız akmıyor hiç...

canım seninde hayırlsı olsun bayadır görememiştik seni
az kalmış heyecan dorukta tabi
bu makyaj sabitleyiciyi nişanımda sıktılar bana harika bişey

valla sizler için adam kryolan varmış ikisi iyi biri alın işte araştırması benden kuaförüme sorcm bende alcm yoksaaaaaaaaa haftaya saç provasına gidebilirim 3 haftam kaldıııııııııııı daha ağdaaa varrrrrr adetim bitsin onuda halledecem kendimmmm üfffffffff vakit kalmadıı
bencede iyimiş fiyatı alalım hem kınada, hem düğünde kullanalım :46::46:

bencede alalım isyanım kınada düğünde kullanırız valla.
cilt anlamadım kuzum sizler için adam kryolan varmış ne demek :44: markamı bu??

kuzularım iyi akşamlar :3::3::3:

iyi akşamlar canım, kendine dikkat et, sakin ol sarılın, barışın nişanlınla:16:

gayet normal sanırım hepimize oluyor
sanada acil şifalar canım
bende şimdi dişçiden geliorum yine diş ağrısından beynim zonkladı off

canım geçmiş olsun yine 20 likler dimi öyle hatırlıyorum,:31:

Son düzenleme:
bencede alalım isyanım kınada düğünde kullanırız valla.
cilt anlamadım kuzum sizler için adam kryolan varmış ne demek :44: markamı bu??

iyi akşamlar canım, kendine dikkat et, sakin ol sarılın, barışın nişanlınla:16:

canım geçmiş olsun yine 20 likler dimi öyle hatırlıyorum,:31:

AYNEN CANIM 20 LİK MASELEF

Geçen yıl izmir fuarı
nişanlandıktan sonra ilk gittiğimiz yerdi:16::16::16:

ÇOK BEĞENDİMM MUTLULUK GÖZLERİNDEN OKUNUYOR:nazar::nazar::nazar::nazar:

Back