Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :14::14::14::14: ühühühühühühhhhhhüüüüüü :37::37::37:

alyansımla tektaşımı beraber takamıyorum aşkıma diyorum amaaa yazıkkk bak tektaşm yalnz kaldı ona 5kardeş alalım aşkm diyorummmm :9::9::9::9: hiç oralı olmuyo sağolsun :41::41::52::52:

Benim kocişim söz verdi
alcak yavaş yavaş
hatta ben demeden söyledi
sana pırlanta set baktım alcam dedi
Evlendikten sonra diyor hep
evlendikten sonra zengin olcz sanki
benim tek taşımın önünde 1 sıra tam tur var
ama altın işte pırlanta değil ki:1::1:

kryolan sanırım bahsettiğin marka canım evet o çok güzeldir...
toz lila canım kalçaya kadar balık formunda geliyor altı hafif kabarık cnm

ekle resmini heyecanla bekliyoruz

ben kınadada nikahtada porselen makyaj yaptırdım çok güzell duruyooo :16::16::16::16::16:
tavsiye ederim kızlarr:34::34:

tavsiyeni dikkate alıcam:34::34::34:

Eki Görüntüle 444525 bundan benimki
tek taşımda yanları da taşlı çok beğenerek aldım

alyanslarımız aynıııııııııııı:52::52::52::52::52::52::52::52:
ben bayılıyorum bu alyansaaa senelerdir tek hayalim bu alyanstı aldım sonundaaaa:16::16::16::16::16::16::16::16:

Alyanslarımız aynıııııı:16::16::16:

canım klasik istiyorum bende bombeli nasıl oluyor benim istediğim model şu canım...
Eki Görüntüle 444528

bende hiç başka model bakmadım tek aklımda bu model vardı aldık çıktıkkk :52::52::52:
bendeeee ççoooooookkkk seviyorummmmmmmmmmmmm :16::16::16::16::16::16::16::16::16:

canlar hepiniz mutlulukla takın alyanslarınızı, benimde nişanlım böyle istemişti ama ben farklı olsun dedim farklı aldım ama şimdi bunlarda benimde gözüm var ilerde bunlardan alıcam.zaten ne varsa eskilerde varrrr, hiç modası geçmiyorrr.

bileziklerimin modeli de ağaç kavuğu diolar ya ondan
inci takımımı da göstereyim sizeEki Görüntüle 444554 Eki Görüntüle 444555 :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

inci setini beğendim. sanırım bu bilezikten nişanlımda bana aldı, gösterdi ama fazla hatırlamıyorum şimdi:26:

masatakvimi canım o bvlgari yüzüklerde çok hoş duruyormuş gerçekten...
Troubledoll357357 canım ya inci setin çok hoşmuş bende nişanımda inc seti taksınlar istiyorum hep:1: sanırım banada allah izin verirse anneannemle-dedem takıcak inci seti...
babannem su yolu kelepçe aldı..teyzeannem zümrüt seti aldı ben beğendim onlar aldı bakalım kayınvalidem ne takacak:9:sözlüm 5taş takacakmış bana ...

Benim kocişim söz verdi
alcak yavaş yavaş
hatta ben demeden söyledi
sana pırlanta set baktım alcam dedi
Evlendikten sonra diyor hep
evlendikten sonra zengin olcz sanki
benim tek taşımın önünde 1 sıra tam tur var
ama altın işte pırlanta değil ki:1::1:

ya benimki de öyle basit görüyoki alırız aşkım ya diyo allah var bugüne kadar ben istemeden yaptı herşeyi :nazar::nazar::nazar: ne güzel kuzum rabbim nazardan korusun

strestendir canım sıkma canını:34:

inci setin çok güzelmişş bende çok istiyorum ama önce borçlarım bitsin sonra inşşş:16::16::16:
bileziklerin hepsi bundanmı canım güzellermiş güle güle tak:12::12::12:

benim bileziklerim 30 gr burma bileziklerden:34::34:
sadece biri 20gr :12::12:

bulgari güzel bende beğeniyorum ama çok kaba durduyo sanki kuzum ama tercih senin balımmm:16::16::16::16::16:

benimkide 20 gr incimi bende çok beğenerek aldım

ekle resmini heyecanla bekliyoruz

tavsiyeni dikkate alıcam:34::34::34:

canlar hepiniz mutlulukla takın alyanslarınızı, benimde nişanlım böyle istemişti ama ben farklı olsun dedim farklı aldım ama şimdi bunlarda benimde gözüm var ilerde bunlardan alıcam.zaten ne varsa eskilerde varrrr, hiç modası geçmiyorrr.

inci setini beğendim. sanırım bu bilezikten nişanlımda bana aldı, gösterdi ama fazla hatırlamıyorum şimdi:26:

saol canım beğenmene sevindim

tatlım bende porselen makyajı hep merak etmişimdir aklıma hep porselen bebek gelir acaba onlar gibimi oluyor o makyajı yapınca diye salak salak düşündüğüm olmuştu ilk duyduğumda:1:.alyansımın modeli belli tatlım bu hafta alırım artık canım

banada sanki porselen makyaj yapınca halkadaki kız varya onun gibi olucam gibi geliyor:1::1::1:
modelini gördüm canım çok beğendim yüzüğün parmağından hiç çıkmasın inşallah
:34:

Birde şunlardan istiyrum en pırlantasından:1::1::1:

Eki Görüntüle 444563 Eki Görüntüle 444564 Eki Görüntüle 444566

Çok şey istiyorum ben:1::1:

iste kuzum iste sen en iyisine layıksın :16:normalde takı sevmem ama bunları görünce takasım geliyor:16:

bunlardageçer canım bu klasik alyanslar çok pahalı değil tatlım alırsın yani ilerde hevesini alırsın...
masatakvimi canım sende benim gibi pırlanta seviyorsun sanırım benim sözlüm bana sözde tek taş pırlanta taktı nişanda 5 taş pırlanta takıcakmış düğündede tamtur ve set takılıyormuş onların adetinde...ayrıca zen pırlantada %30 indirim vardı haberiniz olsun ben 5 taşımı orda beğenmiştim ama taşı küçük diye almadılar bana o yüzüğü...
bu arada damat tween'de indirim var sanırım bir bakın derim damatlık alacak olan bayanlar varsa nişanlılarına...

masatakvimi canım o bvlgari yüzüklerde çok hoş duruyormuş gerçekten...
Troubledoll357357 canım ya inci setin çok hoşmuş bende nişanımda inc seti taksınlar istiyorum hep:1: sanırım banada allah izin verirse anneannemle-dedem takıcak inci seti...
babannem su yolu kelepçe aldı..teyzeannem zümrüt seti aldı ben beğendim onlar aldı bakalım kayınvalidem ne takacak:9:sözlüm 5taş takacakmış bana ...

benim annem turalı bileklikler varya ondan aldı canım babam bilezik takıcak

yani alt tarafı 15-18 bin arası birşey yani ne ki:1::1::1::1:

ne ki yanii hiç bişey
benim 2 tanesi böye
Eki Görüntüle 444579

2 tanede ray var
seninkide çok güzelmişşş canım

:41::41::41::41: bana adana burması takıcaklarmış o neyseee...:41::41::41: :41:herkese aynı takmak adetmiş onlarda ayrımcılık olmasın diye kayınvalidem sonra sen istediğini alırsın kızım dedi:31:

Adana burması güzeldi taksınlar yahuu
bol bol taksınlarrr

bunlardageçer canım bu klasik alyanslar çok pahalı değil tatlım alırsın yani ilerde hevesini alırsın...
masatakvimi canım sende benim gibi pırlanta seviyorsun sanırım benim sözlüm bana sözde tek taş pırlanta taktı nişanda 5 taş pırlanta takıcakmış düğündede tamtur ve set takılıyormuş onların adetinde...ayrıca zen pırlantada %30 indirim vardı haberiniz olsun ben 5 taşımı orda beğenmiştim ama taşı küçük diye almadılar bana o yüzüğü...
bu arada damat tween'de indirim var sanırım bir bakın derim damatlık alacak olan bayanlar varsa nişanlılarına...

Ben seviyorumda işte henüz sahip dğeilim
Kıyamıyorum nişanlıma tek başına düğün dernek yaptığı için
onu alana kadar başka eksiğimizi kapatırız dedim hep
ama söz sözdür alıncak:1::1::1:

Güle güle kullan canım

banada sanki porselen makyaj yapınca halkadaki kız varya onun gibi olucam gibi geliyor:1::1::1:
modelini gördüm canım çok beğendim yüzüğün parmağından hiç çıkmasın inşallah
:34:

iste kuzum iste sen en iyisine layıksın :16:normalde takı sevmem ama bunları görünce takasım geliyor:16:

hahah çok iyi ya halkadaki kız demişsin koptum ay uyuz oluyorum ben o kıza...

benim annem turalı bileklikler varya ondan aldı canım babam bilezik takıcak

ne ki yanii hiç bişey

seninkide çok güzelmişşş canım

canım turalı bileklikleri bende çok beğeniyorum...iyi günlerde tak canım...

Adana burması güzeldi taksınlar yahuu
bol bol taksınlarrr

Ben seviyorumda işte henüz sahip dğeilim
Kıyamıyorum nişanlıma tek başına düğün dernek yaptığı için
onu alana kadar başka eksiğimizi kapatırız dedim hep
ama söz sözdür alıncak:1::1::1:

Güle güle kullan canım

adana burmasını adanalılar takıyormu peki benim sözlüm adanalıda :9:bu arada canım herşey alınır zamanla yeterki sağlık sıhhat olsun...altın,pırlanta ne ki...

iyi akşamlar kuzularr
mesaim bitti

bu akşam kına elbisemi almaya gidiyorum
size gelin ayakkabımı
kına ayakkabımı
ve kınalığımın son halini ekleyeceğim

benim 2 tanesi böye
Eki Görüntüle 444579

2 tanede ray var

güle güle tak kuzummm:16::16:

benimkide 20 gr incimi bende çok beğenerek aldım

saol canım beğenmene sevindim

incini gerçekten çok beğendim yavvv:16::16::16:

Alınır kuzum yaa hepsi aynı anda alınmasada zamanla alınır

aynen kuzum eşimde bana tektaşını alacak:16::16::16:

benim b:16:ileziklerim şunlardan 7 tanesi 30 gr Eki Görüntüle 444585

1 tanesi 20 gr
$BLZ1468.JPG

canım turalı bileklikleri bende çok beğeniyorum...iyi günlerde tak canım...

adana burmasını adanalılar takıyormu peki benim sözlüm adanalıda :9:bu arada canım herşey alınır zamanla yeterki sağlık sıhhat olsun...altın,pırlanta ne ki...

takıyorlar tabikiii
onlar adana burmasından başka bilezik takmazlar

Back