Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
ben eşyaya, paraya, pula zırnık kıymet vermem kuzucum..ben bu günlerimde sevdiğim insanla düğünümüzün heyecanını yaşamak isterdim...bu şekilde sorunlarla, tartışmalarla geçireceğimizi hiç düşünmemiştim :50::50::50:

Kıyamam sana ben, hangimiz tartışmak istedikki, sabahtan beri bütün kızlar yazıyoruz tartışmalarımızı....

Napalım bunlarda nazarlıkları olsun sevgimizin...

Heyecanını sakın kaybetme zaten... Bir ömür sürsün inşallah...

Geldim kızlar... Sabah anlattıklarımı bilen arkadaşlar anlar beni... Gittim nişanlımın ananesine buliz ve eşarp aldım.. Beyefendi hemen canım cicim demeye başladı... Ben görevimi yapayım utanması gereken kendi utansın :34:

Çok sıcak havaya ... 9 gün sonra da böyle olursa makyaj falan dayanmaz :( endişeleniyorum...

canım porselen makyaj akmıyo ki... ya bide kızlar benim nişanımda makyajım akmadı ama çok terledim surekli yuzumu sildim sonra akrabam dediki "bana kuförde bişey sıktılar terlemedim sana niye sıkmadılar ki" dedi. bileniniz var mı niye bana terletmeyen sprey sıkılmadı ki suratımı silip durdum oynadıkça:26:

milenam hoşgeldin canım eski topiğe çok kez yazdım ben yeni topiğimiz burası diye , bakabildim kadarıyla da takip ediyorum bizden kim gelirse söylemeye çalışıyorum.

kızmayın bana ama herkes böyle alınganlık yapmasın , senin için demiyorum sadece.kimseye tek tek mesaj atılmadı. diğer foruma kaç kez yazdım ben.

herkese yetişemiyorum sonuçta bende çalışıyorum, iş yerindeyim evde de fazla giremiyorum...kimseyi habersiz bırakmamaya çalışıyorum...

sonuçta topik sadece benim yada burda ki başka birinin değil hepimizin ortak kararıyla açıldı, elimizden geldiğince bilgilendirme çalıştık herkesi...

Biz kimseyi ayırt etmiyoruz kimse trip yapmasın
oraya defalarca bu topikdeyiz diye yazıldı

canım porselen makyaj akmıyo ki... ya bide kızlar benim nişanımda makyajım akmadı ama çok terledim surekli yuzumu sildim sonra akrabam dediki "bana kuförde bişey sıktılar terlemedim sana niye sıkmadılar ki" dedi. bileniniz var mı niye bana terletmeyen sprey sıkılmadı ki suratımı silip durdum oynadıkça:26:

sabitleyici sprey mi acaba??

ben eşyaya, paraya, pula zırnık kıymet vermem kuzucum..ben bu günlerimde sevdiğim insanla düğünümüzün heyecanını yaşamak isterdim...bu şekilde sorunlarla, tartışmalarla geçireceğimizi hiç düşünmemiştim :50::50::50:

tatlım sıkma lütfen canını bunlar olacak şeyler herkes yaşıyo inan bana.daha var gününüz bu kadar yıpratma kendini lütfen kıyamam sana:16::16::16:

bana da gel kızzz becerikli hatun.:1:

gelirim anacım bu zamana kaadr işten kaçmadım sanada gelirimmm:2::2::2::2:dışarısı ne sıxcak ya bi dışarı çıktım piştim geldimnmm aboww düğünde makyaj filan kalmayacakkk düğünüme 3 hafta kaldıııııııııı evde mobilya yok gelcek boyanacak daha adam diyomuş kahve beyaz var hazır diyomuş yok dedim yatak odası siyah beyaz napım dedim beyaz eşyalarım bağlanacak baza gelcek perdelerim gelcek bu hafta inş. kayınbbabam koltuk almaya gitcezzzzzzzz

SV Bauwelt Koch Mattersburg

Burda gördügünüz kiz benim lise sinif arkadasimdi.
Evlendigini facebooktan bu linki görerek ögrendim.

Gelinlik kültürü burada cooook farkli.

Secilen gelinligi görüyorsunuz.
Sade beyaz ceketi var ve cokta kabarik degil.

Ama bence cok yakismis.
Ve cok zarif bir gelin olmus.

Son düzenleme:
inşş kızlar pekde hevesim kalmadı başladım sinirden gülmeye :9::9::9::9::9::9::9::9::9:
eşime söledim ben götürürüm seni dedi :55:

hayırlısı olsun kuzucum kısmet

2 gün giremiyorum topiğe herşey değişiyor.. Yeni topiğiniz hayırlı olsun, benim topiğim değil ..

Biri kişi bile mesaj atmamış biz burdayız diye.. Zaten aylardır evleneceklerin listesine adımı bile yazmadınız.. Ben de öyle saf saf bir şeyler paylaşıyom albüm falan yapıyorum.. Dün nikahım oldu duyan bilen yok..

Neyse hepinize kolay gelsin.. dertsiz tasasız evinize kavuşun..

Tatlım alınganız bu aralar hepimiz
kimseye msj atılmadı
balböceğine özelden msj atıp rica etmişmiydin listeye yazılmayı
Ayrıcalık filan yok aramızda
nikah tarihini söylemşitin doğru ama aklımızda da tutamayız ki doğal olarak
Bunlara takılma keyfini çıkarmaya bak

televizyonumuz gelmiş...az önce anneme teslimatı yapılmış..ama bende tık heyecan, sevinç oluşmadı :14::14::14: ben bu günleri böle hayal etmemiştim:14::14:

Canım olur böyle şeyler üzme artık tatlı canını lütfen

tatlım sıkma lütfen canını bunlar olacak şeyler herkes yaşıyo inan bana.daha var gününüz bu kadar yıpratma kendini lütfen kıyamam sana:16::16::16:

bilmiyorum kuzucum...sanırım benimde psikolojim bozuldu...en iyisi cuma akşamı bir sakinleştirici atayım...c.tesi iyice bir dinleneyim ben..:1::1:

hayırlısı olsun kuzucum kısmet

Tatlım alınganız bu aralar hepimiz
kimseye msj atılmadı
balböceğine özelden msj atıp rica etmişmiydin listeye yazılmayı
Ayrıcalık filan yok aramızda
nikah tarihini söylemşitin doğru ama aklımızda da tutamayız ki doğal olarak
Bunlara takılma keyfini çıkarmaya bak

Canım olur böyle şeyler üzme artık tatlı canını lütfen

saol canım :16::16:

bilmiyorum kuzucum...sanırım benimde psikolojim bozuldu...en iyisi cuma akşamı bir sakinleştirici atayım...c.tesi iyice bir dinleneyim ben..:1::1:

:20::20::20::20:yok ilaç alma felan kuzum çok fazla sıkıntı yapıyosunuz kendinize anlıyorum sizi bende geçtim bu yollardn kuzum ama biraz fazla düşünyosunuz bırakın düşünmeyin ben en son günlerimde böyle yaptım düşünmedin olacağı varsın dedim kim ne derse duymadım kırıldım üzüldüm ama yıpratmamaya çalıştım ne eşimi nede kendimi eşim tarafı bana bi sıkıntı çıkarmadı saolsunlar ama en yakınlarım hep arkamdan vurdu:14::14::14: bu daha büyük hayal kırıklığı şimdi hiçbiriyle görüşmüyorum aramıyorum sormuyorum:31::31::31:
şuanda çok mutluyum :16::16::16::16::16::16:

saol canım :16::16:

:20::20::20::20:yok ilaç alma felan kuzum çok fazla sıkıntı yapıyosunuz kendinize anlıyorum sizi bende geçtim bu yollardn kuzum ama biraz fazla düşünyosunuz bırakın düşünmeyin ben en son günlerimde böyle yaptım düşünmedin olacağı varsın dedim kim ne derse duymadım kırıldım üzüldüm ama yıpratmamaya çalıştım ne eşimi nede kendimi eşim tarafı bana bi sıkıntı çıkarmadı saolsunlar ama en yakınlarım hep arkamdan vurdu:14::14::14: bu daha büyük hayal kırıklığı şimdi hiçbiriyle görüşmüyorum aramıyorum sormuyorum:31::31::31:
şuanda çok mutluyum :16::16::16::16::16::16:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
inş bizde atlatacağız şekerim...galiba dediğin gibi çok düşünüp kafaya takıyoruz ama valla insanın elinde değil..ben düşünmek istemiyorum şeytan dürtüklüyor beni...defol şeytan defol :22::22::47::47: bundan sonra şeytana uymak yok...sakin olucaz :24::24::24:

inş. geçecek cnm hem nereye kadar devam ederki elbet son bulacak eivinzden içeri girip kapıyı kapattığınız zaman biter hepsi. Sonra keşke kırmasaydık birbirimizi derdiniz. Herşey güzel olacak :34:

inş bizde atlatacağız şekerim...galiba dediğin gibi çok düşünüp kafaya takıyoruz ama valla insanın elinde değil..ben düşünmek istemiyorum şeytan dürtüklüyor beni...defol şeytan defol :22::22::47::47: bundan sonra şeytana uymak yok...sakin olucaz :24::24::24:

O şeytan yokmu o şeytan :47:

:4: defol gitt

kuzum çooookk iyi anlıyorum senii bende geçtim insan düşünmeden edemiyo ama olan sana oluyo boşvar salla gitsin :8::8::8::8::8::8:

Herkese merhaba.
Beni merak eden arkadaslara tesekkür ederim.

Kafaya takmayim diyorum ama olmuyor iste.
En sonunda patlak verdi.
Ama iyi ki burada oldu türkiyede böyle olsaydi cok daha kötü seyler olabilirdi.

Bugün biraz daha iyiyim.
Gözlerimi görseniz ''eroin mi aldin sen'' diye sorardiniz.

Yavas yavas hazirlaniyorum.
Her gün biraz bisey kaldiriyorum valizlere.
Misafirlerde eksik olmuyor sagolsunlar vedalasmaya geliyorlar.

Kina gecesine bende artik karismiycam.
Kim neyi nasil yapmak istiyorsa yapsin.
Mübarek onlar gelin olacak ya cünkü.
Gülermisin aglarmisin...

Herkese güzel bir gün dilerim.

canım hoşgeldin yeni yazabildim anca.takmamaya çalış boşver biraz dinlen kimseyle fazla konuşmamaya çalış konuştukça iyice kafası karışıyor insanın.
dediğin gibi karışma kına gecesine bırak bakalım nasıl yapacaklar

gelin olmaz zormuş valla
:ssz::ssz:

televizyonumuz gelmiş...az önce anneme teslimatı yapılmış..ama bende tık heyecan, sevinç oluşmadı :14::14::14: ben bu günleri böle hayal etmemiştim:14::14:

canım hayırlı olsun. güle güle kullanın,sen şimdi kızgınsın ondan öyle ,nişanlını bir gör geçecek tüm sıkıntılar:34:

sorun yaşamayız desem yalan olur yaşıcaz hepimiz ,çünkü bir çok insanla muhatabız bu dönemde, bir çok insanın bir çok fikri var yok o öle olsun bu böyle olsun bazen faka kalmıyor insanda.önemli olan sakin geçirmek çok fazla büyütmemek olayları.

sabitleyici sprey mi acaba??

bende duydum bu spreymi ne kızlar, bende isticem sıksınlar , nasıl bir şeyki acaba?

gelirim anacım bu zamana kaadr işten kaçmadım sanada gelirimmm:2::2::2::2:dışarısı ne sıxcak ya bi dışarı çıktım piştim geldimnmm aboww düğünde makyaj filan kalmayacakkk düğünüme 3 hafta kaldıııııııııı evde mobilya yok gelcek boyanacak daha adam diyomuş kahve beyaz var hazır diyomuş yok dedim yatak odası siyah beyaz napım dedim beyaz eşyalarım bağlanacak baza gelcek perdelerim gelcek bu hafta inş. kayınbbabam koltuk almaya gitcezzzzzzzz

gel ciltim bekliyorum seni:1: mobilyaların hazırsa gelir canım daha erken boyada bittimi ohh senin seğme keyfine valla, darısı bizim başımıza inşallah:16:

SV Bauwelt Koch Mattersburg

Burda gördügünüz kiz benim lise sinif arkadasimdi.
Evlendigini facebooktan bu linki görerek ögrendim.

Gelinlik kültürü burada cooook farkli.

Secilen gelinligi görüyorsunuz.
Sade beyaz ceketi var ve cokta kabarik degil.

Ama bence cok yakismis.
Ve cok zarif bir gelin olmus.

farklı bir kültür gerçekten, bizde böyle gelinlik kimse giymez:53:

canım hoşgeldin yeni yazabildim anca.takmamaya çalış boşver biraz dinlen kimseyle fazla konuşmamaya çalış konuştukça iyice kafası karışıyor insanın.
dediğin gibi karışma kına gecesine bırak bakalım nasıl yapacaklar

gelin olmaz zormuş valla
:ssz::ssz:

canım hayırlı olsun. güle güle kullanın,sen şimdi kızgınsın ondan öyle ,nişanlını bir gör geçecek tüm sıkıntılar:34:

sorun yaşamayız desem yalan olur yaşıcaz hepimiz ,çünkü bir çok insanla muhatabız bu dönemde, bir çok insanın bir çok fikri var yok o öle olsun bu böyle olsun bazen faka kalmıyor insanda.önemli olan sakin geçirmek çok fazla büyütmemek olayları.

bende duydum bu spreymi ne kızlar, bende isticem sıksınlar , nasıl bir şeyki acaba?

gel ciltim bekliyorum seni:1: mobilyaların hazırsa gelir canım daha erken boyada bittimi ohh senin seğme keyfine valla, darısı bizim başımıza inşallah:16:

gelirim anacım valla ne zormuş her millet karışıyo ya herkesi takmıyorum yaptımı yapıyoru yapamadığımı sallla şu gelişnliğin dantelli bolerosunuda alsam değme keyfime en büyük sıkıntı bu cnm şimdilikkkk güzel bi gelin olamk istyorummmmm aman herşey gecer sıkıntılar bize kalırrrrrrrrrrrrrrr :23::23::23::23::23::23::23:

arkadaşlar bişey söylemek istiyorum
topiğimiz yeni açıldı ve bazı arkadaşlar bilmiyo biz kimseye tek tek msj atmadık
bunlardagecer 2012 gelinleri topiğine sürekli güncel olarak yazmış
kırılma darılma olmasın
burada güzel günlerimizi heyecanlarımızı paylaşıyoruz
lütfen bu tür şeyler olmasın burda herkes bir ayrımcılık yok sadece bal_bocegina attık msj çünkü 2012 topik sahibiydi ondan dolayı msj atıldı

bazen gözden kaçabiliyo yazdığımız yazılar yoğu oluyoruz cvp veremiyorum bunun içinde kırılmayalım tekrar yazalım fikir muhakkak veririz:34::34:
lüften kimse kırılmasın darılmasın
burası YENİ BİR HAYAT :16::16::16::16::16::16:

Back