Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

Kıyamam sana ben, hangimiz tartışmak istedikki, sabahtan beri bütün kızlar yazıyoruz tartışmalarımızı....

Napalım bunlarda nazarlıkları olsun sevgimizin...

Heyecanını sakın kaybetme zaten... Bir ömür sürsün inşallah...

canım porselen makyaj akmıyo ki... ya bide kızlar benim nişanımda makyajım akmadı ama çok terledim surekli yuzumu sildim sonra akrabam dediki "bana kuförde bişey sıktılar terlemedim sana niye sıkmadılar ki" dedi. bileniniz var mı niye bana terletmeyen sprey sıkılmadı ki suratımı silip durdum oynadıkça:26:

Biz kimseyi ayırt etmiyoruz kimse trip yapmasın
oraya defalarca bu topikdeyiz diye yazıldı

sabitleyici sprey mi acaba??

tatlım sıkma lütfen canını bunlar olacak şeyler herkes yaşıyo inan bana.daha var gününüz bu kadar yıpratma kendini lütfen kıyamam sana

bana da gel kızzz becerikli hatun.

gelirim anacım bu zamana kaadr işten kaçmadım sanada gelirimmm:2::2::2::2:dışarısı ne sıxcak ya bi dışarı çıktım piştim geldimnmm aboww düğünde makyaj filan kalmayacakkk düğünüme 3 hafta kaldıııııııııı evde mobilya yok gelcek boyanacak daha adam diyomuş kahve beyaz var hazır diyomuş yok dedim yatak odası siyah beyaz napım dedim beyaz eşyalarım bağlanacak baza gelcek perdelerim gelcek bu hafta inş. kayınbbabam koltuk almaya gitcezzzzzzzz

SV Bauwelt Koch Mattersburg

Burda gördügünüz kiz benim lise sinif arkadasimdi.
Evlendigini facebooktan bu linki görerek ögrendim.

Gelinlik kültürü burada cooook farkli.

Secilen gelinligi görüyorsunuz.
Sade beyaz ceketi var ve cokta kabarik degil.

Ama bence cok yakismis.
Ve cok zarif bir gelin olmus.

Son düzenleme:
inşş kızlar pekde hevesim kalmadı başladım sinirden gülmeye
eşime söledim ben götürürüm seni dedi

hayırlısı olsun kuzucum kısmet

Tatlım alınganız bu aralar hepimiz
kimseye msj atılmadı
balböceğine özelden msj atıp rica etmişmiydin listeye yazılmayı
Ayrıcalık filan yok aramızda
nikah tarihini söylemşitin doğru ama aklımızda da tutamayız ki doğal olarak
Bunlara takılma keyfini çıkarmaya bak

televizyonumuz gelmiş...az önce anneme teslimatı yapılmış..ama bende tık heyecan, sevinç oluşmadı ben bu günleri böle hayal etmemiştim

Canım olur böyle şeyler üzme artık tatlı canını lütfen

tatlım sıkma lütfen canını bunlar olacak şeyler herkes yaşıyo inan bana.daha var gününüz bu kadar yıpratma kendini lütfen kıyamam sana

bilmiyorum kuzucum...sanırım benimde psikolojim bozuldu...en iyisi cuma akşamı bir sakinleştirici atayım...c.tesi iyice bir dinleneyim ben..

saol canım

bilmiyorum kuzucum...sanırım benimde psikolojim bozuldu...en iyisi cuma akşamı bir sakinleştirici atayım...c.tesi iyice bir dinleneyim ben..

yok ilaç alma felan kuzum çok fazla sıkıntı yapıyosunuz kendinize anlıyorum sizi bende geçtim bu yollardn kuzum ama biraz fazla düşünyosunuz bırakın düşünmeyin ben en son günlerimde böyle yaptım düşünmedin olacağı varsın dedim kim ne derse duymadım kırıldım üzüldüm ama yıpratmamaya çalıştım ne eşimi nede kendimi eşim tarafı bana bi sıkıntı çıkarmadı saolsunlar ama en yakınlarım hep arkamdan vurdu bu daha büyük hayal kırıklığı şimdi hiçbiriyle görüşmüyorum aramıyorum sormuyorum
şuanda çok mutluyum

inş bizde atlatacağız şekerim...galiba dediğin gibi çok düşünüp kafaya takıyoruz ama valla insanın elinde değil..ben düşünmek istemiyorum şeytan dürtüklüyor beni...defol şeytan defol bundan sonra şeytana uymak yok...sakin olucaz

inş. geçecek cnm hem nereye kadar devam ederki elbet son bulacak eivinzden içeri girip kapıyı kapattığınız zaman biter hepsi. Sonra keşke kırmasaydık birbirimizi derdiniz. Herşey güzel olacak

O şeytan yokmu o şeytan

defol gitt

kuzum çooookk iyi anlıyorum senii bende geçtim insan düşünmeden edemiyo ama olan sana oluyo boşvar salla gitsin

canım hoşgeldin yeni yazabildim anca.takmamaya çalış boşver biraz dinlen kimseyle fazla konuşmamaya çalış konuştukça iyice kafası karışıyor insanın.
dediğin gibi karışma kına gecesine bırak bakalım nasıl yapacaklar

gelin olmaz zormuş valla

televizyonumuz gelmiş...az önce anneme teslimatı yapılmış..ama bende tık heyecan, sevinç oluşmadı ben bu günleri böle hayal etmemiştim

canım hayırlı olsun. güle güle kullanın,sen şimdi kızgınsın ondan öyle ,nişanlını bir gör geçecek tüm sıkıntılar

sorun yaşamayız desem yalan olur yaşıcaz hepimiz ,çünkü bir çok insanla muhatabız bu dönemde, bir çok insanın bir çok fikri var yok o öle olsun bu böyle olsun bazen faka kalmıyor insanda.önemli olan sakin geçirmek çok fazla büyütmemek olayları.

sabitleyici sprey mi acaba??

bende duydum bu spreymi ne kızlar, bende isticem sıksınlar , nasıl bir şeyki acaba?

gel ciltim bekliyorum seni mobilyaların hazırsa gelir canım daha erken boyada bittimi ohh senin seğme keyfine valla, darısı bizim başımıza inşallah

farklı bir kültür gerçekten, bizde böyle gelinlik kimse giymez

arkadaşlar bişey söylemek istiyorum
topiğimiz yeni açıldı ve bazı arkadaşlar bilmiyo biz kimseye tek tek msj atmadık
bunlardagecer 2012 gelinleri topiğine sürekli güncel olarak yazmış
kırılma darılma olmasın
burada güzel günlerimizi heyecanlarımızı paylaşıyoruz
lütfen bu tür şeyler olmasın burda herkes bir ayrımcılık yok sadece bal_bocegina attık msj çünkü 2012 topik sahibiydi ondan dolayı msj atıldı

bazen gözden kaçabiliyo yazdığımız yazılar yoğu oluyoruz cvp veremiyorum bunun içinde kırılmayalım tekrar yazalım fikir muhakkak veririz
lüften kimse kırılmasın darılmasın
burası YENİ BİR HAYAT

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…