- 11 Haziran 2009
- 670
- 40
- 318
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
ben eşyaya, paraya, pula zırnık kıymet vermem kuzucum..ben bu günlerimde sevdiğim insanla düğünümüzün heyecanını yaşamak isterdim...bu şekilde sorunlarla, tartışmalarla geçireceğimizi hiç düşünmemiştim
Geldim kızlar... Sabah anlattıklarımı bilen arkadaşlar anlar beni... Gittim nişanlımın ananesine buliz ve eşarp aldım.. Beyefendi hemen canım cicim demeye başladı... Ben görevimi yapayım utanması gereken kendi utansın
Çok sıcak havaya ... 9 gün sonra da böyle olursa makyaj falan dayanmazendişeleniyorum...
milenam hoşgeldin canım eski topiğe çok kez yazdım ben yeni topiğimiz burası diye , bakabildim kadarıyla da takip ediyorum bizden kim gelirse söylemeye çalışıyorum.
kızmayın bana ama herkes böyle alınganlık yapmasın , senin için demiyorum sadece.kimseye tek tek mesaj atılmadı. diğer foruma kaç kez yazdım ben.
herkese yetişemiyorum sonuçta bende çalışıyorum, iş yerindeyim evde de fazla giremiyorum...kimseyi habersiz bırakmamaya çalışıyorum...
sonuçta topik sadece benim yada burda ki başka birinin değil hepimizin ortak kararıyla açıldı, elimizden geldiğince bilgilendirme çalıştık herkesi...
canım porselen makyaj akmıyo ki... ya bide kızlar benim nişanımda makyajım akmadı ama çok terledim surekli yuzumu sildim sonra akrabam dediki "bana kuförde bişey sıktılar terlemedim sana niye sıkmadılar ki" dedi. bileniniz var mı niye bana terletmeyen sprey sıkılmadı ki suratımı silip durdum oynadıkça:26:
ben eşyaya, paraya, pula zırnık kıymet vermem kuzucum..ben bu günlerimde sevdiğim insanla düğünümüzün heyecanını yaşamak isterdim...bu şekilde sorunlarla, tartışmalarla geçireceğimizi hiç düşünmemiştim
sabitleyici sprey mi acaba??
inşş kızlar pekde hevesim kalmadı başladım sinirden gülmeye
eşime söledim ben götürürüm seni dedi
2 gün giremiyorum topiğe herşey değişiyor.. Yeni topiğiniz hayırlı olsun, benim topiğim değil ..
Biri kişi bile mesaj atmamış biz burdayız diye.. Zaten aylardır evleneceklerin listesine adımı bile yazmadınız.. Ben de öyle saf saf bir şeyler paylaşıyom albüm falan yapıyorum.. Dün nikahım oldu duyan bilen yok..
Neyse hepinize kolay gelsin.. dertsiz tasasız evinize kavuşun..
televizyonumuz gelmiş...az önce anneme teslimatı yapılmış..ama bende tık heyecan, sevinç oluşmadıben bu günleri böle hayal etmemiştim
tatlım sıkma lütfen canını bunlar olacak şeyler herkes yaşıyo inan bana.daha var gününüz bu kadar yıpratma kendini lütfen kıyamam sana
hayırlısı olsun kuzucum kısmet
Tatlım alınganız bu aralar hepimiz
kimseye msj atılmadı
balböceğine özelden msj atıp rica etmişmiydin listeye yazılmayı
Ayrıcalık filan yok aramızda
nikah tarihini söylemşitin doğru ama aklımızda da tutamayız ki doğal olarak
Bunlara takılma keyfini çıkarmaya bak
Canım olur böyle şeyler üzme artık tatlı canını lütfen
bilmiyorum kuzucum...sanırım benimde psikolojim bozuldu...en iyisi cuma akşamı bir sakinleştirici atayım...c.tesi iyice bir dinleneyim ben..
televizyonumuz gelmiş...az önce anneme teslimatı yapılmış..ama bende tık heyecan, sevinç oluşmadıben bu günleri böle hayal etmemiştim
saol canım
yok ilaç alma felan kuzum çok fazla sıkıntı yapıyosunuz kendinize anlıyorum sizi bende geçtim bu yollardn kuzum ama biraz fazla düşünyosunuz bırakın düşünmeyin ben en son günlerimde böyle yaptım düşünmedin olacağı varsın dedim kim ne derse duymadım kırıldım üzüldüm ama yıpratmamaya çalıştım ne eşimi nede kendimi eşim tarafı bana bi sıkıntı çıkarmadı saolsunlar ama en yakınlarım hep arkamdan vurdu bu daha büyük hayal kırıklığı şimdi hiçbiriyle görüşmüyorum aramıyorum sormuyorum
şuanda çok mutluyum
inş bizde atlatacağız şekerim...galiba dediğin gibi çok düşünüp kafaya takıyoruz ama valla insanın elinde değil..ben düşünmek istemiyorum şeytan dürtüklüyor beni...defol şeytan defolbundan sonra şeytana uymak yok...sakin olucaz
inş bizde atlatacağız şekerim...galiba dediğin gibi çok düşünüp kafaya takıyoruz ama valla insanın elinde değil..ben düşünmek istemiyorum şeytan dürtüklüyor beni...defol şeytan defolbundan sonra şeytana uymak yok...sakin olucaz
Herkese merhaba.
Beni merak eden arkadaslara tesekkür ederim.
Kafaya takmayim diyorum ama olmuyor iste.
En sonunda patlak verdi.
Ama iyi ki burada oldu türkiyede böyle olsaydi cok daha kötü seyler olabilirdi.
Bugün biraz daha iyiyim.
Gözlerimi görseniz ''eroin mi aldin sen'' diye sorardiniz.
Yavas yavas hazirlaniyorum.
Her gün biraz bisey kaldiriyorum valizlere.
Misafirlerde eksik olmuyor sagolsunlar vedalasmaya geliyorlar.
Kina gecesine bende artik karismiycam.
Kim neyi nasil yapmak istiyorsa yapsin.
Mübarek onlar gelin olacak ya cünkü.
Gülermisin aglarmisin...
Herkese güzel bir gün dilerim.
canım porselen makyaj akmıyo ki... ya bide kızlar benim nişanımda makyajım akmadı ama çok terledim surekli yuzumu sildim sonra akrabam dediki "bana kuförde bişey sıktılar terlemedim sana niye sıkmadılar ki" dedi. bileniniz var mı niye bana terletmeyen sprey sıkılmadı ki suratımı silip durdum oynadıkça:26:
sabitleyici sprey mi acaba??
gelirim anacım bu zamana kaadr işten kaçmadım sanada gelirimmm:2::2::2::2:dışarısı ne sıxcak ya bi dışarı çıktım piştim geldimnmm aboww düğünde makyaj filan kalmayacakkk düğünüme 3 hafta kaldıııııııııı evde mobilya yok gelcek boyanacak daha adam diyomuş kahve beyaz var hazır diyomuş yok dedim yatak odası siyah beyaz napım dedim beyaz eşyalarım bağlanacak baza gelcek perdelerim gelcek bu hafta inş. kayınbbabam koltuk almaya gitcezzzzzzzz
SV Bauwelt Koch Mattersburg
Burda gördügünüz kiz benim lise sinif arkadasimdi.
Evlendigini facebooktan bu linki görerek ögrendim.
Gelinlik kültürü burada cooook farkli.
Secilen gelinligi görüyorsunuz.
Sade beyaz ceketi var ve cokta kabarik degil.
Ama bence cok yakismis.
Ve cok zarif bir gelin olmus.
canım hoşgeldin yeni yazabildim anca.takmamaya çalış boşver biraz dinlen kimseyle fazla konuşmamaya çalış konuştukça iyice kafası karışıyor insanın.
dediğin gibi karışma kına gecesine bırak bakalım nasıl yapacaklar
gelin olmaz zormuş valla
canım hayırlı olsun. güle güle kullanın,sen şimdi kızgınsın ondan öyle ,nişanlını bir gör geçecek tüm sıkıntılar
sorun yaşamayız desem yalan olur yaşıcaz hepimiz ,çünkü bir çok insanla muhatabız bu dönemde, bir çok insanın bir çok fikri var yok o öle olsun bu böyle olsun bazen faka kalmıyor insanda.önemli olan sakin geçirmek çok fazla büyütmemek olayları.
bende duydum bu spreymi ne kızlar, bende isticem sıksınlar , nasıl bir şeyki acaba?
gel ciltim bekliyorum senimobilyaların hazırsa gelir canım daha erken boyada bittimi ohh senin seğme keyfine valla, darısı bizim başımıza inşallah
gelirim anacım valla ne zormuş her millet karışıyo ya herkesi takmıyorum yaptımı yapıyoru yapamadığımı sallla şu gelişnliğin dantelli bolerosunuda alsam değme keyfime en büyük sıkıntı bu cnm şimdilikkkk güzel bi gelin olamk istyorummmmm aman herşey gecer sıkıntılar bize kalırrrrrrrrrrrrrrr
isyancım güle güle kullan hayatımmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?