- 20 Mayıs 2015
- 39
- 20
- 3
- 36
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #62.721
canım aylarca yazmayınca buraya sitenin varlığını bile unuttum o anlamada yani :)kuzum hşgeldin..
ne demek unutuosun burayı bizler unutulacak insanlamıyızz bakayımm döverim seni heeeee...
yeni biri ile tanışmışsın kuzumm..
henüz erken yada geç diyemeyeceğim..bu senin kararın..senin neler hisettiğin önemli..
eğer seni iyi hissettriyorsa görüş biraz dene bakalım..
ama vciddi adımlar atma bunun için erken işte..
birde sibelin dediği gibi onun bekar olması ilerde bazı sorunlara sebep olabilir ailesi tarafından tabi olmayadabilir bunada hazırlıkla oalbilecekmisin tatlım..
şu anda bunları konuşmak için erken ama ilerde üzülmeni hiç istemem..
sen artık mutlu ol yavrum
slmmm nabersinizz yahuu hiç kimse yokk kızcam ama sizeeeeee...
haerkeze hayırlı ramazanlar..
oruç tutmaya çalışcam bende bakalım inş başarabilirimm..
öpüldünüzz
arada ıkımız gırıyoruz kımse yok artık....
ALLAH kabul etsın canım tutan herkese yardım etsın sabrını versın cunku gercekten çok gec satte ezan okunuyo
herkese hayırlı ramazanlar
kızların çoğu whatsapta..
sende bir tel al kuzum yaa whatsapa gel..
hoş ben orayada çok katılamıyorum..
iş ev çocuk derken vakit kalmıyor diyebilirimm..
sen nasılsın durucuk seni üzüyor anlaşılan biraz
cok cadı oldu sorma cok
kardesım gebzeye atandı 2 ay sonra dugunu var ksımetse....kız eflnam yorum yapmasımmı sıbel çok sevındım dıye :) facede ne sıbelı desıfre etcek benı :) unutmus hemen yazdım bende
ıs görusmesınden geldım asgarı ucret gene kabul etmedım kaldım boyle ya
cok cadı oldu sorma cok
kardesım gebzeye atandı 2 ay sonra dugunu var ksımetse....kız eflnam yorum yapmasımmı sıbel çok sevındım dıye :) facede ne sıbelı desıfre etcek benı :) unutmus hemen yazdım bende
ıs görusmesınden geldım asgarı ucret gene kabul etmedım kaldım boyle ya
oyy kuzumm yaaa inş iyi bir iş denk gelir..
sen bölz yazdıkça halimize üzülüyorum şu hale bak yaaa..
biz 7 aylık olduk tabii olalı 10 gün oldu gecikmeli çekimlerimiz ve mustinin toprak ile tanışması
Eki Görüntüle 1562756 Eki Görüntüle 1562757 Eki Görüntüle 1562758 Eki Görüntüle 1562759 Eki Görüntüle 1562760
Kız sorma ben unuttum cidden
Kardeşin neresine gelecek gebzenin
Sende gel artık vatsapa ya buraya pek giremiyorum bende
cnm masallah ne tatlı olmuş.....buyudukce daha tatlı ama yaramaz oluyo sıpalar...
cnm yavuz selım ortaokulu varmıs oaraya atandı.doğu görevı dıye gecıyo...çunku 1 senesı daha vardı dogu grevını ısaretledı
telım akıllı telefon degıl cnm bozulmadan almam zaten calışmıyom bı de o masraf cıkmasın basımıza....zaten 2 aya dugumuz var esıme destek olamıyorum bıs utu masrafımız olacak yok gıyım kusamdır takıdır....
ayy evet kuzum yaa büyüdü ama hareketlendi hiç durmuyor kucakta bile zıo zıp zıplıyor yanii insanda kol kalmıyor diyebilirim..
sabahlarıda 6 da uyanır olduk yaaa..
kuzum doğru tek maaşla çok zor Allah yardımcınız olsun yavrum
oyy kuzumm yaaa inş iyi bir iş denk gelir..
sen bölz yazdıkça halimize üzülüyorum şu hale bak yaaa..
biz 7 aylık olduk tabii olalı 10 gün oldu gecikmeli çekimlerimiz ve mustinin toprak ile tanışması
Eki Görüntüle 1562756 Eki Görüntüle 1562757 Eki Görüntüle 1562758 Eki Görüntüle 1562759 Eki Görüntüle 1562760
herkese selamm kızlarrr.. nasılsınızzz??? ben çok iyiyimm eve internet bağlattık artık gelicem sıklıklakızımda iyi teyzelerii bazen ikimizde birbirimizden sıkılıyoruz ama napalım şartlarr böylesini gerektiriyorr.. isyancımm oğluşuna bayıldımm çok tatlı maşallahhh.. büyümüş gitmişşş zaman ne çabukda geçiyorr .. artık kimsede girmez olmuşş... sibelcim sen nasılsınn.. kızın napıyorr.. izmirden geldim yeni aklıma direk sen geldin ... eflinam sen nasılsın bebişin nasıll.. geçmişi okuyamadım hiçç herkesi öpüyorummm
neysekı esımın maası ıyı yoksa napardık bılmıyorum ısyan...benım ıs bulacagım yok bu gıdısle...canım cok sıkılıyor artık...düğün olcak esıme destek olamıyorum kardesıme destek olamıyorum
herkese selamm kızlarrr.. nasılsınızzz??? ben çok iyiyimm eve internet bağlattık artık gelicem sıklıklakızımda iyi teyzelerii bazen ikimizde birbirimizden sıkılıyoruz ama napalım şartlarr böylesini gerektiriyorr.. isyancımm oğluşuna bayıldımm çok tatlı maşallahhh.. büyümüş gitmişşş zaman ne çabukda geçiyorr .. artık kimsede girmez olmuşş... sibelcim sen nasılsınn.. kızın napıyorr.. izmirden geldim yeni aklıma direk sen geldin ... eflinam sen nasılsın bebişin nasıll.. geçmişi okuyamadım hiçç herkesi öpüyorummm
canımm herşey maddi yardım değilki sen kardeşine her zaman desteksin zaten o da durumu biliyor eminim o halinden memnundur..
keşke iyi bir iş olsa zaten sende çalışmak istiyorsun yani..ama şu durumda şu şartlarda çalışmaman daha mantıklı kuzum..
naber şekerim hoşgeldin..
internetinde hayırlı olsun..
ayy evet yaa musti büyüdü baya teyzesi zaman çok çabuk geçiyor..
sende ne var yok
selam ccanımm.. iyi olmanıza sevindimm.. çok şükürr bende iyiiymm.. kızımda seninki gibi sıpa olduıyıyım cnm bende iş arıyorum ...ama su aralar aramayı bıraktım cunku kardeısmın dugunu yaklaştı
kızım ıyıce sıpa oldu ..senınkıler nasıl
ınş sen sık gırersın ısyan dısında kımse gelmıyor doğru durust
canımm herşey maddi yardım değilki sen kardeşine her zaman desteksin zaten o da durumu biliyor eminim o halinden memnundur..
keşke iyi bir iş olsa zaten sende çalışmak istiyorsun yani..ama şu durumda şu şartlarda çalışmaman daha mantıklı kuzum..
naber şekerim hoşgeldin..
internetinde hayırlı olsun..
ayy evet yaa musti büyüdü baya teyzesi zaman çok çabuk geçiyor..
sende ne var yok
boşver kuzum ilerde yaparsın inş kısmet olursaaa..haklıdsın cnbm ama en azından esıme dugun ustu destek olabılseydım keske...ama kısmet bu ışler
amaninn öyle oluyor yaaa..selam ccanımm.. iyi olmanıza sevindimm.. çok şükürr bende iyiiymm.. kızımda seninki gibi sıpa oldu.. gelmeye çalışcam canım evdeyim işsizimm nettimde var gelirimm
canım benim hoş buldumm.. çok mersii özledim buraları.. giremiyorum girsemde geçmişe bakamıyorum.. kimseden haberim yoktu vallaa.. mustiyede maşallahh... kuzum benimm çabucak büyüyorlarr.. bende iyiymm şükürr izmire gidip geldim eşim iş değiştirdii.. izmirde 5 yaşında yiğenim var kızımın huyunu değiştirdii pişman oldum gittiğimee
boşver kuzum ilerde yaparsın inş kısmet olursaaa..
manevi destek daha önemli bence..
amaninn öyle oluyor yaaa..
bizimkide bu aralar çok fena oldu akşamları yemek yiyemiyorum sopfrayı dağıtacalmış beyfendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?