- 13 Haziran 2011
- 12.657
- 7.696
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
- #62.761
Sibelim bayanakıllı kızlar allah razı olsun
Az kaldı
Bugün kıyafetlerini bebişin yıkıyorum
Roxy dalan aldım 30 dereceye attm
Bir dünya kıyafet çıktı nasıl ütlücem bşlmşyorum sonra dolabını hazırlıcam
Yatağı hazır sadece nevresin tk alıcam
Sonrada benim çantamı ve bebeğin çantadı
Sonra babyshower leri azırlıcam aldm malz yapılcak sadece çok şşim var ama azar azar yaparım inş
ben hıç utulemedım canım....bence gerek yok okadar kasmaya tıtızlenmeye...zaten bas edemezsın doğsunda gör :) babyshoer mı yapacaksın benım kuzenımde yaptı ben yapmadım ne bıleyım doğru bulmuyorum sankı...ama hoş bır anı kalır tabı
aynen canım yaaa .. çocukların kasla rı tam gelişmediği için altlarına kaçırıyolar.. tabi korkutmamak lazımm.. wc eğitiminde klozete çocuklar için takılan aparat çok işgörüyormuşş .. zamanı gelince beraber yardımlaşırız artık
ayy tatlıı hazırlıklar onlarr.. insan o zaman o kadar özeniyor ki benim kv kız çeyizi hazırlıyoruz sanki onda bile bu kadar özenilmez demişti kolayy gelsin sana tatlı hamişimizz.. hasta bezi falan alma hastanede bana 1 tane vermişlerdii zaten yetmişti .. geri kalan günler hep pet kullandım.. kendini çok yorma canımm insan bir hevesle hazırlıyorrr sonra yorulduğunun farkına varıyorr
ınş cnm...bakalım deneyımlerımızı aktarırız bırbırımıze
bende dun kaynanamları ıftara davet ettım....ılk sene hamıleydım çağıramadım gecen sene kızımla olmadı hemde ıstemedım açıkcası ama bu sene ıyıyız baya çağırdım ....bu arada farkettımkı harbıden yemek konusunda ılerlemişim ilk evendıgım haftalar bır tencere pılav dökmüşlüğüm vardı malum guzel gectı ama yoruldum