- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #62.701
SAOL CANIM ONA SUKUR EDİYORUZ ZATEN
vala ii diyelim ama cok sıkıntı cektik isyan evde yangın cıktı sölemiştirim belki(((((((((((((
günaydınnn iyi haftalar şekerlerrr...
oğluşumm artık dönüyor teyzeleri...çok şeker oluyor artık yaaaa..
sizler nasılsınızz
cnm cok gecmış olsun ALLAH beterınden korusun
masallah canım ....buyumus baya sıpa....benım bıldırımler gelmıyo bende dıyom yazmıyolar herhalde....şimdi yazmak ıcın gırdım oyle gördum mesajları
zaten kimsde yok şekerim bir sen bir ben tamam yaniii
yaa sorma büyüdü baua hatta dün ayağımda sallarken biranda fark ettim ne kadar büyüdüğünü inanılmaz birşey yaa..
durucuk napıyor fotolardan görüyorız facede..
çok tatlı bir kız maşallah ya
sağol canım ayagımda nınnı soyluyor sımdıyavas yavas herseyı konuşmaya basladı herseye duılı dönmuyo ama çok tatlı oluyo sıpa.....senınkıde az buyusun ayaklansın gör bak muthış degısım gecırıyorlar
ayy ninnimi söylüyor..
mustide uykusu gelince çok çok konuşuyor çenesi düşüyor sonrada gırtlaktan eee ee diyorrr
çok tatlılar yaa maşallah diyeyim..
ayy yürüdüğü günler çok yorucu olacak ama çok güzel yaa ayy heyecan yaptm
aynen ya...şimdi emeklemesini dört gözle beklıyorsun ( emeklemıyorsa tabı ) sonra yurumesını..sonra konuşmasını...her heyecan farklı....gecen sene yasgunu vıdeolarına bakıyorumda amma tombişmiş yururken patpat düşüyormuş....şimdi oyle ayaktakı kılolar kalmadı....anam hıç oturmuyo benım cadı...yeterkı sarkı duysun hemen oynuyo hemengecen gun halasıyla konusuyoz bu kız dansçı olcak yada balerın olcak galıba dıyoz...babasından cevap: dansöz olmasında
hahahha koptum yaaa dansöz olmasındaaaa
haklı adam korkuyor naspsınnn...
ayy inş benimde bir kızım olur ilerdeee yaa çok istiommm kız bebekk
kızlar merhaba
ben burayı unutuyorum yaa aklıma gelse girip yazıcam da :)
nasılsınız ne var ne yok?
bende koşturmaca aynı şekilde sürüyor :)
iş,kurs yeni arkadaşlar derken bayağı sosyalleştim
kızlar ayrıldıktan sonra tanıştığım bir arkadaşım vardı pek görüşmezdik ama hoş çocuk derdim
onunla beraberiz şimdi bana iyi geliyor.espirili,kibar bana kendimi iyi hissettiriyor.
Ama hala insanlara güvenimi kazanamadım kendimi hep geri çekiyorum
bu yüzden de bir başlangıç yapamıyorum.
belki daha erken diyeceksiniz ama uzun yıllar bir beraberliğe alışan insanlar yanlız kalınca bocalıyor kızlar..
yeniden sevmek sevilmek istiyorum ama çok korkuyorum
sibelcim ben zaten herşeyi yaşayalım istemem onunla,tanıyayım üzerinden zaman geçsin,toparlanıp daha sağlam durayım..ay bende bu nıck kımın dıyorum ıyıce unutkan oldum benya
canım sevmek sevılmek herkesın hakkı.....sadece bıraz erken gbı geldı..yasananlar daha cok taze
guven konusuna gelınce ınsanlara guvenını kazanma zaten canım guvenme kımseye gözu kapalı....çunku her an bır darbe alabılırsın alabılırız hayat bu....o yuzden her zaman temkınlı olmakta fayda var...acele karar verme sakın
sibelcim ben zaten herşeyi yaşayalım istemem onunla,tanıyayım üzerinden zaman geçsin,toparlanıp daha sağlam durayım..
tanımak için fırsat vermeli miyim onu bilmiyorum,sık görüşmüyoruz zaten
ama bana biz sevgiliyiz deyip duruyor :)
oda muhasebeci 28 yaşındaoda evlenıp ayrılmış mı??? şartlar esıt mı??? okul ıs ne durumda? sık görusmuyorsunuz ama sevgılıyız dıyor.....cocukca davanışlar sergılıyorsa hıç çekme.....bu saatten sonra cocuk buyutcek halın yok cnm
oda muhasebeci 28 yaşında
üniversite mezunu
maddi durum hakkında eşit değiliz benim durumum ona göre iyi
ailesi başka şehirde o burda yalnız yaşıyor.
ve en önemlisi o bekar
oda muhasebeci 28 yaşında
üniversite mezunu
maddi durum hakkında eşit değiliz benim durumum ona göre iyi
ailesi başka şehirde o burda yalnız yaşıyor.
ve en önemlisi o bekar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?