- 13 Haziran 2011
- 12.657
- 7.696
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #62.601
canım neden korkuyosun ki kalabalık ortam zordur ama güzel taraflarıda vardır en azından iş yükün o kadar ağır olmucak. bi ctesi 3 e kadar diper ctesi çalışmamakta iyi bence. tabi senin içine sinmesi önemli. hakkında hayırlısı olsun.
10 senedır ofıste yalnız çalıştım mouse hıç kalabalıkla çalışmadım. yapamazsam edemezsem olayı var,eskı patronumla konuştum oda bence orayı kaçırma şartlarıda ıyı dedı ama sankı deneyımsız gbı korkmaya basladım..dediğin gbı cumartesı bı var bı yok ama kızımdan hep ayrı olcamya o yuzden ıstemıyorum.çok kararsız kaldım
gez kuzu gezzz..
sonra eve baya bir tıkılı kalacaksın..
boşver temizliği 2 günde ne batacak Allah aşkına yahuu...
yat uyu bıol bol
kızlar göruşmeye gıttım çok kalabalık buro 15-16 kişiler.ama işi bellı.ben ofıs içinde çalışacagım ıcra yazışmalarına bakacagım.açıkcası olumlu düşünüyorlar sanırım ama ben düşünmek ısteyınce tamam bızde dusunup 2 gune ararız dedıleer.düşünmemın sebebı bı cumartesı var 3 e kadar dığer hafta yok dönuşumlu çalışıyolarmış.ben cumartesı çalışmak ıstemıyorum çunku
şartları 1250 maaş yemek yol ssk.bızım sektore göre ıyı çunku malesef çok pıntıler avukatlar
gözumu korkutan 15 kışı çalışıyor olmaları.10 senedır yalnızx çalışıyorum çabuk adapte oluyor muyum alışabılır mıyım
buro köklu bı buro boyle şirket gıbı.gözum korktu :)
ne dersınız
günaydınn kızlarrrrr...
nasılsınızzz..
sabah oğluşumu anneannesine bıraktımm..annemler tv almışlar çanak anten kurulacakmış evde durması lazımmış..
bizim oğlan üzerini giyince pek mutlu oldu aradaba rresmen oynadı yanii minik sıpam benim...
çok sessiz burası kızıcam ama size
Tatmin dediğin kadar şartlar iyiymis..c.tesise ne yazikki özel sektörde böyle yine 1 hafta gidip 1 hafta gitmemen iyi..
Kakabalik ortamdan da korkma canim iyi yönleri de var.. Belliki buyuk köklü bir yer..bak eski patronun da kacirma demis..ama tercih senin tabi
günaydınn kızlarrrrr...
nasılsınızzz..
sabah oğluşumu anneannesine bıraktımm..annemler tv almışlar çanak anten kurulacakmış evde durması lazımmış..
bizim oğlan üzerini giyince pek mutlu oldu aradaba rresmen oynadı yanii minik sıpam benim...
çok sessiz burası kızıcam ama size
bildiğim iş ama bilmediğim programla çalışıyorlar ben bılmedıgımı soyledım ama anladıgım kadarıyla olumlu baktılar döncekler bana oyle hıssttım. ben dusunmek ıstedım ama sanırım kabul edecegım hazıtr halası kızıma bakacakken bu fısat kaçmaz.agustosa kadar halası babanesı bakacak sonra halası işe gırınce kreşe verecgım nasıpse
ısyan sen ne zamana kadar yarım gun devam etceksın.....keşke bız annlere boyle bır yasa cıksa ne guzel olurdu
eflnam gecmış olsun normal dolgular caqbuk dusuyo ısınlı dolgular uzun sure dayanıyo
Eki Görüntüle 1485472 Eki Görüntüle 1485473 Eki Görüntüle 1485474 Eki Görüntüle 1485475 Eki Görüntüle 1485476
merheba teyzelerim beni özlemişsinizdir diye düşündüm..birde maşallah deyin olurmu
oy kuzum benim yaa kocaman oldu bile zaman ne çabuk geçiyo 41 kere maşallah mustiyeEki Görüntüle 1485472 Eki Görüntüle 1485473 Eki Görüntüle 1485474 Eki Görüntüle 1485475 Eki Görüntüle 1485476
merheba teyzelerim beni özlemişsinizdir diye düşündüm..birde maşallah deyin olurmu
Eki Görüntüle 1485472 Eki Görüntüle 1485473 Eki Görüntüle 1485474 Eki Görüntüle 1485475 Eki Görüntüle 1485476
ordan aramadılar kızlar.hayır madem aramayacaksın ne dıye benı almış gbı olumlu konuştun degılmı ogun.ona kızıyorum
bugun baska bır avukata göruşmeye gıttım çok tatlı bır kadın olumlu gectı onun acısından aama ben ıstemıyorum 1000 maaş verıyor yol yok yemek var .deneyımsız elemanlara bıle asgarı ucret baslatılıyor bende onyıllık deneyım var kımse bakmıyor.yenı ıse gırıyomuşum o yuzden baslangıcmış bu. dege rmı??? ayın ıkı cumartesı iş var 8.30 18.30...ve maaş 1000 yanı...ıstemedı
m.....
kalcam ben boyle galıba....deneyımım var dıye 1000 tlye gıtmıcem onlarda deneyıme bakmıcak boyle kalcam[/
QUOTE]
Canim oyle maalesef maasta azmis
Yemekte yokmus degmez bence
10 senelik bilgi var nasil olsa sen dur acele etme cikar bir yerden ins
Bende iste onun icin calismadim ya
Gidiyotum ya 1000 tl yada 1200 arasi diyortlarfi
Esimde istemezdi dedi o para az degmez
Hani ben isten ayrilirken 20 ay evveli iste. 1800 aliyordum dusun simdi orda olsam 2 kere zam ile en az 2200 olurfu insanin gucune gidfiyor bu rajamlar ve ben ctesi calismiyordfum dusun yemek,yol,ssk,agi hepsdi vardi
Burda cogu yok
ordan aramadılar kızlar.hayır madem aramayacaksın ne dıye benı almış gbı olumlu konuştun degılmı ogun.ona kızıyorum
bugun baska bır avukata göruşmeye gıttım çok tatlı bır kadın olumlu gectı onun acısından aama ben ıstemıyorum 1000 maaş verıyor yol yok yemek var .deneyımsız elemanlara bıle asgarı ucret baslatılıyor bende onyıllık deneyım var kımse bakmıyor.yenı ıse gırıyomuşum o yuzden baslangıcmış bu. dege rmı??? ayın ıkı cumartesı iş var 8.30 18.30...ve maaş 1000 yanı...ıstemedım.....
kalcam ben boyle galıba....deneyımım var dıye 1000 tlye gıtmıcem onlarda deneyıme bakmıcak boyle kalcam
Canim maasallah size
Cook tatlisiniz ikinizde
Adam olmus yaa
aman uyuzlar insanlrı umutlandırıolar böyle..
kuzum 1000 tl de baya düşük ya birde izmir olacak yani..
ama çalışmanda lazım inşş iyi bir yer denk gelir kuzucum
o paraya calışanlar oldugu ıcın pıyasa boyle ne yazıkkı....bende gıtmem elıme kalcak 900 350 kres olsa 550 lıra ıcın cocuğmu rezıl etmeye kreslerde buyutmeye degmez
eflnam sen cok ıyıu alıyormussun ne ısın yapıyordun cnm sen
Canum ben uzun donem ayni yerdeydim
Tek ben vardim herdeye ben bakiyordum
On muhasebe,satin alma.siparis,fiyat teklifleri vs vs
Maasim ilk dusuktu sonea patron zam yapmiyordu cukicam dedim cik dedi birini almis 2 ayda ortaligi berbat etmis kiz....
Patron haber yolladi gelsin diye bende dedim sunu istiyorum diye tamam dedi
Oyled iste 5 sene calistim
maşallahh canım oğluşuna zaman ne kadar çabuk geçiyorr... dün gibi san yazamasamda bakıyorum siteye...Eki Görüntüle 1485472 Eki Görüntüle 1485473 Eki Görüntüle 1485474 Eki Görüntüle 1485475 Eki Görüntüle 1485476
günaydın canım oh ne güzel bereketli bir hafta sonu olmuş senin için güle güle kullansın musticik hepsinigünaydınn güzeller..
hepimize iyi bir hafta olsun inşş..
baya yoğun bir hafta sonu oldu bizim..
c.tesi sabah kv ye gittik kahvaltıya.. öğleden sonra sıkıldık kv ile avm ye gittik..mustime babaannesi baya kıyfaet oyuncak falan aldı...
dünde annemler geldi öğlen hadi gidiyoruz dediler..yine avm ye gittik..mustime yürüteç ve onlarda ciciler aldı..baya ganimet topladık bu hafta sonu
yürüteç için erken daha bindirmicez ama dedesi heves etti alalım diye tutturdu aldı artık
oğlum başlarda kalabalıktan ve böyle avmlerden çok koruyor hep ağlıodu..inatla çıkardım şimdide eve girince ağlıo şapşikkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?