Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

10 senedır ofıste yalnız çalıştım mouse hıç kalabalıkla çalışmadım. yapamazsam edemezsem olayı var,eskı patronumla konuştum oda bence orayı kaçırma şartlarıda ıyı dedı ama sankı deneyımsız gbı korkmaya basladım..dediğin gbı cumartesı bı var bı yok ama kızımdan hep ayrı olcamya o yuzden ıstemıyorum.çok kararsız kaldım

Tatmin dediğin kadar şartlar iyiymis..c.tesise ne yazikki özel sektörde böyle yine 1 hafta gidip 1 hafta gitmemen iyi..
Kakabalik ortamdan da korkma canim iyi yönleri de var.. Belliki buyuk köklü bir yer..bak eski patronun da kacirma demis..ama tercih senin tabi

günaydınn kızlarrrrr...
nasılsınızzz..
sabah oğluşumu anneannesine bıraktımm..annemler tv almışlar çanak anten kurulacakmış evde durması lazımmış..
bizim oğlan üzerini giyince pek mutlu oldu aradaba rresmen oynadı yanii minik sıpam benim...
çok sessiz burası kızıcam ama size

gez kuzu gezzz..
sonra eve baya bir tıkılı kalacaksın..
boşver temizliği 2 günde ne batacak Allah aşkına yahuu...
yat uyu bıol bol

Kuzum canim durmuyor ki illa hergun supuruyorum evi
Topliyorum yemek vs hep bende
Dunde arkafdasa gittim caya yuruyerek yolruldum vallahi
Bugunde sabah dis dr gittim
Kaniyordfu ya bisey yaspamam dedi
Tuzlu su ile gargara yap dedi
Eve geldim dolgum dustu
Rabbim beterinden korusum

Canim cok guzel korkma sen yaparsin
Sonuctra bildigin yaptigin isler

Oyyy pasa ya bunlar
Bende drdan geldim dis icin simdi bebis icin dr gidicem ins esimi bekliyortum
İst cok soguj kizlar kis gibi resmen
Dolgum dustu ya durduk yerde

bildiğim iş ama bilmediğim programla çalışıyorlar ben bılmedıgımı soyledım ama anladıgım kadarıyla olumlu baktılar döncekler bana oyle hıssttım. ben dusunmek ıstedım ama sanırım kabul edecegım hazıtr halası kızıma bakacakken bu fısat kaçmaz.agustosa kadar halası babanesı bakacak sonra halası işe gırınce kreşe verecgım nasıpse
ısyan sen ne zamana kadar yarım gun devam etceksın.....keşke bız annlere boyle bır yasa cıksa ne guzel olurdu
eflnam gecmış olsun normal dolgular caqbuk dusuyo ısınlı dolgular uzun sure dayanıyo

tatlım 1 yaşına kadar böyle sonrası tam gün..
çok zor olacak banada o zaman ama yapacak birşey yok

ordan aramadılar kızlar.hayır madem aramayacaksın ne dıye benı almış gbı olumlu konuştun degılmı ogun.ona kızıyorum
bugun baska bır avukata göruşmeye gıttım çok tatlı bır kadın olumlu gectı onun acısından aama ben ıstemıyorum 1000 maaş verıyor yol yok yemek var .deneyımsız elemanlara bıle asgarı ucret baslatılıyor bende onyıllık deneyım var kımse bakmıyor.yenı ıse gırıyomuşum o yuzden baslangıcmış bu. dege rmı??? ayın ıkı cumartesı iş var 8.30 18.30...ve maaş 1000 yanı...ıstemedım.....
kalcam ben boyle galıba....deneyımım var dıye 1000 tlye gıtmıcem onlarda deneyıme bakmıcak boyle kalcam

Canim maasallah size
Cook tatlisiniz ikinizde
Adam olmus yaa

aman uyuzlar insanlrı umutlandırıolar böyle..
kuzum 1000 tl de baya düşük ya birde izmir olacak yani..
ama çalışmanda lazım inşş iyi bir yer denk gelir kuzucum

Canim maasallah size
Cook tatlisiniz ikinizde
Adam olmus yaa

aman uyuzlar insanlrı umutlandırıolar böyle..
kuzum 1000 tl de baya düşük ya birde izmir olacak yani..
ama çalışmanda lazım inşş iyi bir yer denk gelir kuzucum

o paraya calışanlar oldugu ıcın pıyasa boyle ne yazıkkı....bende gıtmem elıme kalcak 900 350 kres olsa 550 lıra ıcın cocuğmu rezıl etmeye kreslerde buyutmeye degmez
eflnam sen cok ıyıu alıyormussun ne ısın yapıyordun cnm sen

Canum ben uzun donem ayni yerdeydim
Tek ben vardim herdeye ben bakiyordum
On muhasebe,satin alma.siparis,fiyat teklifleri vs vs
Maasim ilk dusuktu sonea patron zam yapmiyordu cukicam dedim cik dedi birini almis 2 ayda ortaligi berbat etmis kiz....
Patron haber yolladi gelsin diye bende dedim sunu istiyorum diye tamam dedi
Oyled iste 5 sene calistim

oh ıyı olmuş ona mustehak bu patronlara....bakalaım benım ksımetımde neresı var...çok zormuş 10 sene bır yerde calıştıktan sonra yenı yer...

günaydınn güzeller..
hepimize iyi bir hafta olsun inşş..
baya yoğun bir hafta sonu oldu bizim..
c.tesi sabah kv ye gittik kahvaltıya.. öğleden sonra sıkıldık kv ile avm ye gittik..mustime babaannesi baya kıyfaet oyuncak falan aldı...
dünde annemler geldi öğlen hadi gidiyoruz dediler..yine avm ye gittik..mustime yürüteç ve onlarda ciciler aldı..baya ganimet topladık bu hafta sonu
yürüteç için erken daha bindirmicez ama dedesi heves etti alalım diye tutturdu aldı artık
oğlum başlarda kalabalıktan ve böyle avmlerden çok koruyor hep ağlıodu..inatla çıkardım şimdide eve girince ağlıo şapşikkk

günaydın canım oh ne güzel bereketli bir hafta sonu olmuş senin için güle güle kullansın musticik hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…