Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
ben geldimmm musti uyudukca bende uyuyorum yoksa zombi olurum giremiyorum hiç yaaa..

S sibelim duruyu öp benim için
eflinam tatlım nasıl hanilelik herşey yolundadır inşş..
krizantem baştan bu şekilde davranman lazımdın kuzum doğru yoldasın..
D denizimm kuzummm canımm hakkında en hayırlısı bu inş herşey daha güzel olacaj

amin canim benim ins umsugum gibi bir bebeis sahibi olurum
ınş canım ınş

ozledık valla senı ısyan...hıçmı durmuyo prensın durumlar nasıl

canım rabbim hakkınızda en hayırşısını versin inş
her bayan anne olmak ister mi diye sorarlar ya bence evet
hele ki belli yaştan sonra tamamen isteniyor
eskiden kadınlar 40 yaşında bile doğum yapıyorlarmış
hatta 45 bile gördüm ben ama bu dönemde çok zor gibi

sinirlerim çok bozuk kızlar canım cok sıkkın.
bugun pazarya esımle hedıye fuarıını gezecektık kızımı görumceme bırakacaktık.ordan bı avm acıldı ona gıdıcektık planımız buydu.neyse kahvaltıdan sonra cıkıcaktıkkı ev sahıbı aradı bızım kıranın zamlanacagı zamandayız..malum bılıyorsunuz zaten 800 kıra öduyoz aidat harıç.bu bana cok batıyo zaten sınırlenıyorum.adam 880 ıstemış.yanı%10.esımde abı 50 yapalım demış yok gecen sene 50 yaptk bu sene benım dedıgım olsun dmeış esımde tamam deyıp 880 vermış.içeri gırdı ben çıldırdım nasıl kabul edersın dıye.yahu bu zamanda kırasını gunu gunune odeyen kıracı bulmuşta afedersınız kıçı kırık evıne 880 fıyat bıcıyo.yahu mutfagı karanlık yatak odam mınıcık ama kıraya geldımı asgarı ucretı gecıyo.eşime bagırdım senın salaklığın yuzunden bu kırayı verıyoruz dedım sınırlerım bozuldu aglamaya basladım.adamla ıkı kelıme konuşamadınmı odeyemıyorum çıkalım o zama deseydın dedım.salaksın dedım daha neler dedım.sonra demezmı gıtmıyomuyuz gezmeye dıye hıçbı yere gıtmıyorum ben dedım.1 saat kavga ettım.sınırlerım çok bozuk o cıktı ben evde ağladım sınırden şimdi kızı uyuttum
haksız mıyım kızlar ya ben konuşssaydım hayatta kabul etmezdım 80 tlyı.benım gerızekalı koca etmış
..ALLAH bu ev sahıplerıne vıcdan versın.

kuzum o nasil bir kira parasidir yaaa nerde oturuyosunuz siz bole ev deissenixe bir suru guzel ev var 500 cuivari fiyatlarla bu parayla yanlis anlama ama ev geciniyo yazik verilen fiyata yani belli bir miktarda paraniz olsa kredi cekip ev alip krediye ordersiniz yazik kuzum benim esin neden karsi cikiyoki yani fazla para odemek hosunami godiyo anlamadim

ah kuzum ah ben esıme dınletemedım laf gecıremedım burdan baska semte gıtmem 30 senedır burdayım dedı.buraların kırası ucuyo.ılçeyı mesaj atarım ben sana.çok gucume gıdıyo bu kadar kıra vermek.he evın cok sahane olurda tamam dersın.oda degıl ev buyuk ama kullanışsız.cok sınırlıyom nefret edıyorum herseyden bugun

tamamda balcovadan uzaklasmayin baska ev arayin bornovada cok guzel gelin komsumuz olun
Aman canim ya erkekler kas kafaolmasa ne olurdu sanki

Canim oncelikle gecmis olsun diyim
Sakin ol diucem ama olamassinbende oyleyim cunku
Esin demekki diretmek istemefi afdamin karsisinda
Adamda gecen sene sizin dediginiz oldu bu senede benim olsun deyince esin bisi diyememistir

Baska eve baksaniz canim daha az kirali olan
Hem coj hem kullanissiz diyorsun yaza dogru bakin bence

Yada kredi ileeve girseniz daha iyi olmazmi
Durumlari bilmiyorum ama

tamamda balcovadan uzaklasmayin baska ev arayin bornovada cok guzel gelin komsumuz olun
Aman canim ya erkekler kas kafaolmasa ne olurdu sanki

ah canım keske baska ılçeyı kabul etse benım için farketmez gıderım ucuz bıyerdede yasraım

cnm evlere bakıyorum netten ınan 800 luk evlerın ya salonu kotu yada mutfagı....bırde su an tasınma desen nerden baksan 2000 ı gecer.malesef kenarda paramız yok anca gecınıyoruz.ama ben calışırsam hemen kredı cekıp nasıpse ev alcaz
dun düşündm eşimede çok fazla yuklendığımı.oylekı kahvaltı edıyordu yeter bıttı kahvaltı dedım masayı topladım ben yıyordum dedı yeme dedım sonra o gıttı agladımda agladım.düşündüm salak dedım pazar gununu mafettın.öğleden sonra yasgununa gıdecektık gıyındım suslendım gıttım ordanda kızı bırakıp fuara gıttım.halen sınırlıyım ama yapcak bırşey yok.bende salak koca olduktan sonra ev sahıbı bıze daha cok bıner.ALLAH tum kıracılara acısın

selam kızlar cuma günü dr a gittim bana rahimde sağa doğru kayma var 1 tüp tıkalı olabilir dedi. iltihap kaynaklı yada kürtajdan kaynaklı olabilirmiş. antibiyotik verdi onları kullanıcam regl 3. günü kan vericem ve regl bittiğinde tekrar kontrole gidicem. 3 ay içinde kalmazsan rahim filmi isticem senden dedi.
biraz moralim bozuldu açıkçası ama her işte vrdır rabbimin bir bildiği diyorum

canım 30 tl için keşke eşinin kalbini bu kadar kırmasaydın bence ağır olmuş biraz

gecmış olsun cnım sıkma canını.ama olurda fılm ısterse bır doktora daha görun emın ol derım

canım 30 tl için keşke eşinin kalbini bu kadar kırmasaydın bence ağır olmuş biraz

oda 30 tl ıcın konuşuyorsun dıyo ama olay 30 tl olayı dgeıkı....ev sahıbının %10 ıstemesı ve esmınde doğru duzgun ıtıraz etmemesı mouse.bızım gbı duzgun odeyen kıracı bulmuşda bu devırde evıne bırde zam ıstıyo hemde baya zam yanı

neden ki rahim filmi tehlikeli bişeymi
canım sana şöyle diyim geçen sene bizde 50 tl zam yaptık eşimde bende konuşamayız bu mevzuları kiramız 550 di bu arada ve sonra fazla zam yaptığımızı anladık ama iş işten geçmişti. karakter meselesi işte bizde yapamadık ama bu sene de zam yapmadık ev sahibi öyle dedi ama yapıcam desede ben yapmıcaktım..

Canim rabbimin bildigi vardir mutlaka
Sen tefbirtini al gerisini allaha tevekkul et
En yakin zamamda ins sendende cok guzel haberler aliriz ins

hayır cnm tehlıkesınden degılde genede sonuçta bı işlem yanı ıkıncı bı doktora gorun emın ol derım.
bak ama sızınkı bu sene yapmamış.gecen sene bızım 750 den 800 olmuştu.bu sene 880.gelde sınırlenme hem salak kocama hem ev sahıbıne.ben olsam konuşurdumda esım pek konuşmamıştır emınım ben
ya kızlar yılbasını evde gecırecek olanlar ne yapacaksınız ogun...ben esıme basbasa olalım dedım.yanı annenlerı cagırma demek ıstedım tabıkı ama evde ne yapıcam nasıl bı menu hazırlamalıyım...ne bıleyım sızler napcanız

Canim rabbimin bildigi vardir mutlaka
Sen tefbirtini al gerisini allaha tevekkul et
En yakin zamamda ins sendende cok guzel haberler aliriz ins
amin canım inş gün geçtikçe umudum azalıyo çok heyecanlı gitmiştim dr a inş güzel şeyler söyler diye çokta korkuyodum kötü bişey demez inş diye ama kötü oldu işte bide eşim işten yetişemedi tek başımaydım çok kötü hissettim kendimi sanırım rabbim bana öyle kolay kolay vermicek
biz evdeyiz canım eşimin abisi eşiyle ablamla eniştem bizde olucak. alkol olacağı için mezeler falan olucak ama ana yemekte et sote yapacağım sonra da meyve çerez falan işte

meze ne yapacaksın ben hıç bılmem netten bakacagım hangılerını yapayım kı ben alkol sevmem ama esım alır ıllkaı.guzel bı sofra kurayım dıyorum

meze ne yapacaksın ben hıç bılmem netten bakacagım hangılerını yapayım kı ben alkol sevmem ama esım alır ıllkaı.guzel bı sofra kurayım dıyorum
canım ben tavuklu havuçlu meze yapıcam, şehriyeli salatalıklı meze yapıcam, rus salatası yapıcam, haydari biber közleme hazır alıcaz, barbunya yapıcam bide lahana dolması var bunları meze olarak kullanıcam birde çiğköfte ve salata olacak tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…