- 7 Haziran 2012
- 5.022
- 1.624
- 398
- 40
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #62.101
selamm kızlarrr.. nasılsınızz?? EFLİNAM bebişinn hayırlıolsunn sağlıkla kucağına alırsın inşallahh çok sevindimmm... rabbbim isteyen herkese versinn ... citl bende hafta sonu sınava girdim kurtulmak istiyorum artık derslerden kızımla zor oluyor çalışmak.. yürümeyede başladık hiç durmuyorr vıtvıdık hanımm.. kızlarr cumartesi günü kızımın doğum günü var 4üneydi normalde açık öğretim sınavlarım dolayısıyla bu hafta yapıcam inşallahh..5-6 gibi olacak akşam yemeğide aradan çıkacak menümü söylemek istiyorum fikirleriniz içinnn eflinam sen okuma ama
- yaprak ve lahana sarması
-kurulardan karışık dolma
-makarna salatası(rus)
-patatesli ve peynirli açma
-ıspanaklı börek
-osmanlı lokumu
-damla çikolatalı kurabiye
ve mercimekli börek kesin olmamakla birlikte
sizce nasıl uyarmıki birbirine karar veremediklerim var
selamm kızlarrr.. nasılsınızz?? EFLİNAM bebişinn hayırlıolsunn sağlıkla kucağına alırsın inşallahh çok sevindimmm... rabbbim isteyen herkese versinn ... citl bende hafta sonu sınava girdim kurtulmak istiyorum artık derslerden kızımla zor oluyor çalışmak.. yürümeyede başladık hiç durmuyorr vıtvıdık hanımm.. kızlarr cumartesi günü kızımın doğum günü var 4üneydi normalde açık öğretim sınavlarım dolayısıyla bu hafta yapıcam inşallahh..5-6 gibi olacak akşam yemeğide aradan çıkacak menümü söylemek istiyorum fikirleriniz içinnn eflinam sen okuma ama
- yaprak ve lahana sarması
-kurulardan karışık dolma
-makarna salatası(rus)
-patatesli ve peynirli açma
-ıspanaklı börek
-osmanlı lokumu
-damla çikolatalı kurabiye
ve mercimekli börek kesin olmamakla birlikte
sizce nasıl uyarmıki birbirine karar veremediklerim var
hamıle olan eflnam canı çeken benben bu kafayala gıdersem ooooo
menuye gelınce bence ya sarmayı cıkar yada dolmayı canım.hem sarma hem kuru dolma olmaz gıbıme geldı...dığerlerı guzel
benım kızımın yasgunundekılerııde yazayım fıkır olsun. patateslı poğaça( mılfoyen olanlar) peynırlı poağaça, yaprak sarma, kurabıye,çıkolatalı toplar,mercımek koftesı,bırde patateslı peynırlı bırsey yaptı kardesım ama one bılmıyorum cnm
nıce saglıklı yasları olsun
bu arada fena nezleyım kızlar[/QUOTE
Ciok gecmis olsun canim
Bende cok kotuyum
Grip gibiyim burnum akiyor ilacta alamam nasil olcak
bilmiyorum
Bu arada dr gittik
7+1 gunlukmusuz
Kalp atislari var cok sukur
Bu arada 2 gundur evde temizlik var
Tum halilari yikamaya verfim ins guzel yikarlar
Kapilar silindi
Tum carsaflar,yadtiklar yikandi
Mutfak dolaplari ve heryeri temizlendi
Camlarim silindi
Ev toplandi tum dolap icleri silindi
Tozlar alindi fazlaliklar atildi
Evim tertemiz oldu
Allahim ne zmn uyuyacak bu çocuk hiç uyuşmuyor ya..gaz sorunu desen fena..rezene kimyon gaz ilaci tik fayda etmiyor... Buraya da giremez oldum çok özledim sizleri
canım eltiminde öyleydi ve çokta ağlıyodu 3 aydan sonra bittiAllahim ne zmn uyuyacak bu çocuk hiç uyuşmuyor ya..gaz sorunu desen fena..rezene kimyon gaz ilaci tik fayda etmiyor... Buraya da giremez oldum çok özledim sizleri
canım eltiminde öyleydi ve çokta ağlıyodu 3 aydan sonra bitti
canım bu sıra herkes öyle rüyasında görenlermi dersin içine doğanlarmıkız mouse şimdi bıldırımı okyunca mouse yazdı dıye ıçımden guzel bı haber alcam sendende onu okucam gıbı gectı....hadı hayırlısı bakalım...en kısa zamanda ınş
amin canımm rabbim hayırlısıyla versin diyorum geç yada erken hiç önemli değil. sadece içimde anlamadığım bir özlem duyuyorum sanırım ilk seferkinin hüsranından dolayı onun haricinde çokta kafama takmamaya çalışıyorummmousee Kuzum inş yakin zmnda olacak..
amin canımm rabbim hayırlısıyla versin diyorum geç yada erken hiç önemli değil. sadece içimde anlamadığım bir özlem duyuyorum sanırım ilk seferkinin hüsranından dolayı onun haricinde çokta kafama takmamaya çalışıyorum
miniğin canının çekmemesine sevindim canımCanim cok sagol allah reazi olsun
Guzel dileklerin icin
Rabbim isteyen herkese nasip etsin ins
Bu arada menun coj guzel canim
Canim istemefi merak etme
Canim hicbisi cekmiyor
Ama sonra ne olur bilemem
hamıle olan eflnam canı çeken benben bu kafayala gıdersem ooooo
menuye gelınce bence ya sarmayı cıkar yada dolmayı canım.hem sarma hem kuru dolma olmaz gıbıme geldı...dığerlerı guzel
benım kızımın yasgunundekılerııde yazayım fıkır olsun. patateslı poğaça( mılfoyen olanlar) peynırlı poağaça, yaprak sarma, kurabıye,çıkolatalı toplar,mercımek koftesı,bırde patateslı peynırlı bırsey yaptı kardesım ama one bılmıyorum cnm
nıce saglıklı yasları olsun
bu arada fena nezleyım kızlar
canım bu sıra herkes öyle rüyasında görenlermi dersin içine doğanlarmıherkes öyle istiyoda ondan rabbim inş nasip eder banada
efulimmmm nerelerde bu arada
sanki bize kırılmış gibi geldi bana
girmedi sanırım bir daha
bu arada kızlar canımda çok sıkkın kızıma tütü etek siparişi vermiştim doğum günü için .. yeni elime ulaştı fakat yanlışş ve eksik geldio firmayla uğraşıyorum 2 saatttir
iyi olur canım ben de iade edicem çok üzüldüm amaınş canım
ınş kırılmamıştır.aslında kımsenın unuttugu yok sadece sormak yarasını desmek gbı gelıyo hepımıze...
bende bu yuzden sıparıış vermedım.zaten tutumuz hedıye gelmıştı.ustune bırşey aradım buldum.bak resım ekleyeyım
bu arada kızlar canımda çok sıkkın kızıma tütü etek siparişi vermiştim doğum günü için .. yeni elime ulaştı fakat yanlışş ve eksik geldio firmayla uğraşıyorum 2 saatttir
ben doğum için bebek şekerimide internetten aldım çok memnun kaldım.. güvenilir siteden aldım fakat ulaşamıyorum kendilerine hiç olumsuzlukları yoktu araştırdım ama beni bulducanım netten aldıysan çok zor
nasıl yanlış gönderebiliyorlar ya
ben onun için netten alışverişi pek sevmiyorum
gidip görmem lazım almam için,n
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?