- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.610
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #62.041
almışımır sürekli yedirdiler canımgider gider zamanla
sanki biraz kilo almısın gıbı geldı kız bacım
canım ne gibi değişik duygular yani olumlu yöndemi yoksa olumsuz yöndemi. yarın tekrardan bir görün dr a değerin iyi gibi geldi bana ama benim gibi boş gebelik geçiriyorsan zaten hcg normal seyirinde gider. önemli olan ultrasonda bebişi görmen ki inş rabbim size göstersin o sıkıntıyı üzüntüyü yaşamanı asla istemem..
oooo canım o zmn normal..benim 7. hafta sonunda göründü kalp atışu..6. haftada yoktu...İsyan kuyzum fistik gibisin maasallah
İns benfe cok kilo almam ama sanmiyorum ki alirim mumjun degil irsimiz aliyoir cunku
İsyanim kese gozukuyor ama bebis yani kalp atisi yok
canım olan sıkıntılardan dolayı adapte olamamıştıe erkeklerde bir kontrol mekanizması oluyor. henüz herşey net değilken öp babası demen hoşuna gitmeyebilir. bunlara alınmamalısın ama.İns cnm yasatmaz rabbim
Esim bole bir tuhaf sanki alisamadi gibi
Demin isten geldi op babasi bebisi dedim opmedi
Bole adapte olamadi gibi
canım olan sıkıntılardan dolayı adapte olamamıştıe erkeklerde bir kontrol mekanizması oluyor. henüz herşey net değilken öp babası demen hoşuna gitmeyebilir. bunlara alınmamalısın ama.
bugün dr gidiceksin dimi inş güzel haberlerle gelirsin. kese gözüküyo demişsin bebek gözüküyomu önemli olann o kalp atışı 8. haftaya kadar olabiliyor.
haberlerini bekliyorum canım inş güzel haberlerle gelirsin. eşini hiç takma kafana her erkekte olabilecek şeyler bence. dediğim gibi kafa olarak kendini her türlü ihtimale hazırlıyo olabilir adaptasyon sorunu bu sebeple yaşıyo olabilir. karnın biraz büyümeye başlayınca adapte olur merak etme senCanim esim dun diyoki,bir tuhafum duydugumdan beri sanirim adapte olamadi ki kendisi her namazdan sonrea dua ediyormus bebek icin ve cocuklara canini verir cok seviyor cunku.iyi bir baba olacaginada eminim esimin .ama hayallerde kuruyor kendi kendine .
Bakalim 1,5 ta randevum var ins gidelim ne dicek
Diyetisyen,hamile platesi ve iliski ile soru sorucam bakalim
Haberleri vetirim ins
haberlerini bekliyorum canım inş güzel haberlerle gelirsin. eşini hiç takma kafana her erkekte olabilecek şeyler bence. dediğim gibi kafa olarak kendini her türlü ihtimale hazırlıyo olabilir adaptasyon sorunu bu sebeple yaşıyo olabilir. karnın biraz büyümeye başlayınca adapte olur merak etme sen
amin canımm inş bu ay ovulasyon testi alsammı diye düşünüyorum bende.Canim ayni senin dedigini dedi
Tam belli olsun sevinmeyelim uzuluruz sonra dedi
Hani kalp atislarini duyunca kendine gelebilir
Darisi ins tez zamanda sizlere olsuncani
amin canımm inş bu ay ovulasyon testi alsammı diye düşünüyorum bende.
hadi yaa nedenki canım bende daha temkinli hareket ederiz diye düşünmüştümOlabilir canim ama insanda stres byaratiyor o
hadi yaa nedenki canım bende daha temkinli hareket ederiz diye düşünmüştüm
valla kızlar şu anda çok yorgunum halsizimm hiç böle birşey yapabilcek halim yok.. ama 40 ı çıksın belki 5-10 kişi iile bir dua okuturum canlarım
kızlar albüme ekledim yiğeninizin fotosunu..prenses rica etmişti..maşallah diyelimm oğluşuma
İsyan kuyzum fistik gibisin maasallah
İns benfe cok kilo almam ama sanmiyorum ki alirim mumjun degil irsimiz aliyoir cunku
İsyanim kese gozukuyor ama bebis yani kalp atisi yok
bz bir türlü adapte olamadık o duruma 2 haftadır kursum var ctesi pazarda ist karşıya gidiyorum canım çıkyıo ve 4 hafta daha böyle e eşim bütün gün koşturmaca bi türlü düzene koyamadık belki o işe yarar demiştim.Bugünkü yarinmindiye beklemek stres yaratiyor canim. Çizgi tam köyümü acikmi diye bakiosun birde görev gibi oluyor... Gün asiri ilişki en garantisi
bz bir türlü adapte olamadık o duruma 2 haftadır kursum var ctesi pazarda ist karşıya gidiyorum canım çıkyıo ve 4 hafta daha böyle e eşim bütün gün koşturmaca bi türlü düzene koyamadık belki o işe yarar demiştim.
dün konnuştum ama ne olursa olsun bu ay aksatmayalım diye ama bakalım.
bide canım senin kullandığın folik asitin adı neydi ondan almayı düşünüyorum
hmm ondn alıyım diyorum bende eflinam naptı acabaİnofolic canim
mmoufolpost: 38111960 .!.:hmm ondn alıyım diyorum bende eflinam naptı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?