- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #61.861
oy maşallah hadi inş bu akşam bebişini sağlıkla alır kucağına ben burda heyecanlandımnormal sekılde mesajlasıyoruz efulım,
senınde hayırlısıyla bır bebegın olsun ınsallah
ısyana bıze dua etmeyı unutma dıyım bak unuttum demeyı
suanda 4 cm acılması varmıs
agrısı varmıs ama fena degılım dıyor
ay kacta dogum olmus acaba aksam 8de benım yazıı begenmısaz önce konuştum isyanla çok iyiymiş bebişte iyiymiş 3,5 kg doğmuş 49 cm. sezeryan olmuş zaten tahmin etmiştim. ama herşey yolunda emdiriyodu konuştuğumuzda. foto şu anda yok eşi çekince göndericekmiş gönderirim size
hepinize çok slm söyledi
Canim sen ne yaptin nasilsin? Inan hepimizin aklindasin.Allah analı babalı büyütsün inşallah
darısı sizlere olsun kızlar
yürekten diliyorum bunu..
Sağol canım biliyorum allah hepinizden razı olsun çok desteğinizi gördümCanim sen ne yaptin nasilsin? Inan hepimizin aklindasin.
Allah yardimcin olsun az cok tahmin edebiliyorum ailemizde bizde yasadik ama inan hersey bitince oh be dunya varnis diyeceksin.. aglamalarin ruhsal yirgunluundandir yoksa ne yalan soyleyim o adami sevdigin icin agladigini dusunmek istemiyorum.. insaAllah o kadar uzun surmez de sende yoluna bakarsin.. dualarimdasin..Sağol canım biliyorum allah hepinizden razı olsun çok desteğinizi gördüm
rahatlattınız beni hep
bugün iyiyim çok şükür ama dün akşama kadar neredeyse hiç durmadan ağladım..
çok zor gerçekten boşanma psikolojisi ve ben bunu defalardır yaşıyorum
ama bu son olacak inşallah
olmayınca olmuyor işte yapacak birşey yok
ilk günler kız kardeşleri hakaret içeren mesajlar attı abisi aradı falan
günlerdir de ses soluk yok
avukat bu hafta açamadı davayı çünkü görüşmeye gidemedim tekrardan haftaya açar inşallah ama 4 ay bi bekleme süresi oluyomuş bu davalarda..
takribi 8 ay 1 sene kadar uzar dava temyize gitmezse tabi
eşyaları halen evde
böyle yani..
Kasim annelerini de aramis musait degilse acmaz zaten ama sesi iyi geliyordu..bende arıcam bıraz zaman gecsın hepımız ust uste arayıp kızı bunlatmayalım dıyorum
cok merak edıyorm
bebek kıme benzıyor acaba
sesi çok iyi geliyodu çok güzelmiş teyzesi minik mustiiiiay kacta dogum olmus acaba aksam 8de benım yazıı begenmıs
ay ne kadar mutludur ya ben arayamıyorum
daha erkend ıye cekınıyorum acaba nasıl saglıgı
valla ben aradım ulasamadım hasesi çok iyi geliyodu çok güzelmiş teyzesi minik mustiiiikeyfi yerinde ikiside iyi çok şükür artık o bi anne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?