• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
normal sekılde mesajlasıyoruz efulım,
senınde hayırlısıyla bır bebegın olsun ınsallah
ısyana bıze dua etmeyı unutma dıyım bak unuttum demeyı
suanda 4 cm acılması varmıs
agrısı varmıs ama fena degılım dıyor

normal sekılde mesajlasıyoruz efulım,
senınde hayırlısıyla bır bebegın olsun ınsallah
ısyana bıze dua etmeyı unutma dıyım bak unuttum demeyı
suanda 4 cm acılması varmıs
agrısı varmıs ama fena degılım dıyor
oy maşallah hadi inş bu akşam bebişini sağlıkla alır kucağına ben burda heyecanlandım :D

dun aksam erkenden uyuya kalmısım 11.30da uyandım mesaj attım ama cevap yok
foruma gırmeye calıstım gıremedım sıfreyı unutmusum catladım 12.30 kadar bekledım haber yok naptı acaba

günaydın kızlar dün akşam 6 itibariyle cevaplar kesilldi az önce aradım açmadı kimse. bende merak ettim doğrusu doğurmuştur diye düşünüyorum. ama ikiside nasıllar merak ediyorum. belki bilen varsa diye buraya girdim ama burda da kimse bilmiyo...

face den baktım şimdi bebiş olmuş kızlar eşinin kardeşi yazmış amca oldum diye :D sonunda çıktı bebiş göbüşten (:

ay bende bısey oldugunu dusunmeye baslamıstım ıyıce
bebegın resmı varmı yavrum

az önce konuştum isyanla çok iyiymiş bebişte iyiymiş 3,5 kg doğmuş 49 cm. sezeryan olmuş zaten tahmin etmiştim. ama herşey yolunda emdiriyodu konuştuğumuzda. foto şu anda yok eşi çekince göndericekmiş gönderirim size :KK66:
hepinize çok slm söyledi (:

az önce konuştum isyanla çok iyiymiş bebişte iyiymiş 3,5 kg doğmuş 49 cm. sezeryan olmuş zaten tahmin etmiştim. ama herşey yolunda emdiriyodu konuştuğumuzda. foto şu anda yok eşi çekince göndericekmiş gönderirim size :KK66:
hepinize çok slm söyledi :-)
ay kacta dogum olmus acaba aksam 8de benım yazıı begenmıs
ay ne kadar mutludur ya ben arayamıyorum
daha erkend ıye cekınıyorum acaba nasıl saglıgı

Bende simdi konustum kisa konustuk tabi selam soyle kizlara dedi bebegim suan yanimda dedi ne tuhaf dimi oda anne oldu artik darisi basimiza inşaAllah ♡

Isyancim burdan okursun belki sesimin kusuruna bakma hasta oldugum icin öyle : )

bende arıcam bıraz zaman gecsın hepımız ust uste arayıp kızı bunlatmayalım dıyorum
cok merak edıyorm
bebek kıme benzıyor acaba

Canim sen ne yaptin nasilsin? Inan hepimizin aklindasin.
Sağol canım biliyorum allah hepinizden razı olsun çok desteğinizi gördüm
rahatlattınız beni hep
bugün iyiyim çok şükür ama dün akşama kadar neredeyse hiç durmadan ağladım..
çok zor gerçekten boşanma psikolojisi ve ben bunu defalardır yaşıyorum
ama bu son olacak inşallah
olmayınca olmuyor işte yapacak birşey yok
ilk günler kız kardeşleri hakaret içeren mesajlar attı abisi aradı falan
günlerdir de ses soluk yok
avukat bu hafta açamadı davayı çünkü görüşmeye gidemedim tekrardan haftaya açar inşallah ama 4 ay bi bekleme süresi oluyomuş bu davalarda..
takribi 8 ay 1 sene kadar uzar dava temyize gitmezse tabi
eşyaları halen evde
böyle yani..

Sağol canım biliyorum allah hepinizden razı olsun çok desteğinizi gördüm
rahatlattınız beni hep
bugün iyiyim çok şükür ama dün akşama kadar neredeyse hiç durmadan ağladım..
çok zor gerçekten boşanma psikolojisi ve ben bunu defalardır yaşıyorum
ama bu son olacak inşallah
olmayınca olmuyor işte yapacak birşey yok
ilk günler kız kardeşleri hakaret içeren mesajlar attı abisi aradı falan
günlerdir de ses soluk yok
avukat bu hafta açamadı davayı çünkü görüşmeye gidemedim tekrardan haftaya açar inşallah ama 4 ay bi bekleme süresi oluyomuş bu davalarda..
takribi 8 ay 1 sene kadar uzar dava temyize gitmezse tabi
eşyaları halen evde
böyle yani..
Allah yardimcin olsun az cok tahmin edebiliyorum ailemizde bizde yasadik ama inan hersey bitince oh be dunya varnis diyeceksin.. aglamalarin ruhsal yirgunluundandir yoksa ne yalan soyleyim o adami sevdigin icin agladigini dusunmek istemiyorum.. insaAllah o kadar uzun surmez de sende yoluna bakarsin.. dualarimdasin..

bende arıcam bıraz zaman gecsın hepımız ust uste arayıp kızı bunlatmayalım dıyorum
cok merak edıyorm
bebek kıme benzıyor acaba
Kasim annelerini de aramis musait degilse acmaz zaten ama sesi iyi geliyordu..

Kime benzer bilmiyorum ama ne mutlu ona ki saglicakla bebegine kavustu.. zaman cok cabuk geciyor.. daha dun gibiydi pes pese hamile oldugumuzun haberini vermistik..

ay kacta dogum olmus acaba aksam 8de benım yazıı begenmıs
ay ne kadar mutludur ya ben arayamıyorum
daha erkend ıye cekınıyorum acaba nasıl saglıgı
sesi çok iyi geliyodu çok güzelmiş teyzesi minik mustiiii (: keyfi yerinde ikiside iyi çok şükür artık o bi anne :D

Back