• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
günaydınn canlarımm..sabah kalktım namazımı kıldım duamı ettim Allah kabul eder inşş..
birde birk kağıda tüm duaları yazdım sancı sırasında okucam inşş..
hepinizi kocaman öptümmm

korkma cnm hyırlısıyla alacaksın kucagına inş. bnde aynı sen gıbıydım rapor bıttı yatırmışlardııı

sibel sarhoş gıbı sabaha kadar kac kere klktıgımı hatırlamıyorumhasretım uykuya:KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:

korkma cnm hyırlısıyla alacaksın kucagına inş. bnde aynı sen gıbıydım rapor bıttı yatırmışlardııı.suni sancı felaket bişey yaa 3 doz verdiler bana çıldırdım resmen o anı hatırlmak istemıyorum

sibel sarhoş gıbı sabaha kadar kac kere klktıgımı hatırlamıyorumhasretım uykuya:KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:

günaydınn canlarımm..sabah kalktım namazımı kıldım duamı ettim Allah kabul eder inşş..
hepinizi kocaman öptümmm
kuzum aradım ama telin kapalı. rabbim hayırlısıyla kurtarmayı nasip etsin sağlıkla sıhhatle. işe gelirken yol boyunca dua ettim sana inş bugün bebişini alırsın kucağına.. ;)

Isyancım Rabbim hayırlı sağlıklı bir doğum nasip etsin inşaAllah dualarımdasın..

Ben daha iyiyim ama son günler çok kötü geçti..

İsyannn kuzum aldim mesajini yeni gorfum
Rabbim hayirlisi ile kucaginiza almayi nasip etsin ins
Bol dua et bizlere ve kendine
İyi haberlrrinizi bekliyotuz bitanem
Anne oluyorsun maasallah ya
Darisi tum isteyen bizlere

ısyan sunı sancıyı almaya baslamıs 1 saat once pek bı degısıklık yok dıyordu

kız daha son ra veriyolar 2 3 dozz o zmn çok kötu oluyoooo benim sancılar fay hattı gibidi felaket bişi cute son normalmi doğurdun sezeryanmı

inş. hayırlısıyla kurtulur isyannn

az önce konuştum yine isyanla hepinize selamı var. hiç zorlanıyomuş gibi gelmedi sesi valla gayet iyi sancı durumu yok şu anda bekliceklermiş akşama kadar ondan sonra ne yapacaklarına karar vericeklermş. rabbim hayırlısıyla kurtarsın inşş

az önce konuştum yine isyanla hepinize selamı var. hiç zorlanıyomuş gibi gelmedi sesi valla gayet iyi sancı durumu yok şu anda bekliceklermiş akşama kadar ondan sonra ne yapacaklarına karar vericeklermş. rabbim hayırlısıyla kurtarsın inşş

iyi olmasına sevindim mouse sende hiç gorukmuyosun duruma göre sezeryan yapcaklar herhalde valla özelde rahatca doğurur devlette rezil oluyosun o kadar insanın içinde ben korktum onları gorunce benimde ondan olmadı bence sonra sezeryana aldılarrr çok zorr allah yardım etsin

hepinizi kocaman öptümmm

bız seneye beklıyorduk:KK70:
dualarımız senınle ALLAH yardımcın olsun.hıç korkma hepsı gececek prensını kollarına aldıgında....
guzel haberleını beklıyoruz
korkma cnm hyırlısıyla alacaksın kucagına inş. bnde aynı sen gıbıydım rapor bıttı yatırmışlardııı

bu gece agladım düşün babas aldı gecenın ucunde o uyuttu oyle uyudum

kız daha son ra veriyolar 2 3 dozz o zmn çok kötu oluyoooo benim sancılar fay hattı gibidi felaket bişi cute son normalmi doğurdun sezeryanmı

inş. hayırlısıyla kurtulur isyannn
benım ılkı sezeryan
gecen senekı bebek normal sunı sancıyla alınmıstı 8.30 saat
canımdan can cıkmıstı

dün konuştuğumda normal olmazsa 2 gün daha bekledikten sonra sezeryana alacaktı dr. ama bencede o sancıyı çektikten sonra tekrar eve göndermez. bana sezeryan olacak gibi geliyor. rabbim hayırlısıyla kurtarsunda hiç önemli değil gerisi.
bende pek giremiyorum kızlr deli gibi bir yoğunluk var her akşam baş ağrısıyla eve gidiyorum. hafiflicek gibide durmuyo. arada siz ne yapıtosunuz diye giriyorum hemen çıkıyorum işte.
öpüyorum sizleri ;)

banada normal olcak gıbı gerlıyor yanı acıklık bır anda olmus bence ve cok agrı hıssetmıyor
ama agrı hıssetmedıgı ıcın bebegı ıtebılırmı bılmıyorum

Isyan normal sms lere cevap verebiliyormu? Konturum yok ancak whats app tan yazabilirm ama internetim olmaz demisti disarda diyr hatirliyorum. Gorusen olursa benimde selamimi iletsin. Nasil olursa olsun kucaginda nefes alsin yeter.

Cute hayir korunmuyoruz.

Back