- 10 Aralık 2010
- 6.563
- 9.457
- 398
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #61.841
günaydınn canlarımm..sabah kalktım namazımı kıldım duamı ettim Allah kabul eder inşş..
birde birk kağıda tüm duaları yazdım sancı sırasında okucam inşş..
hepinizi kocaman öptümmm
korkma cnm hyırlısıyla alacaksın kucagına inş. bnde aynı sen gıbıydım rapor bıttı yatırmışlardııı.suni sancı felaket bişey yaa 3 doz verdiler bana çıldırdım resmen o anı hatırlmak istemıyorum
sibel sarhoş gıbı sabaha kadar kac kere klktıgımı hatırlamıyorumhasretım uykuya
kuzum aradım ama telin kapalı. rabbim hayırlısıyla kurtarmayı nasip etsin sağlıkla sıhhatle. işe gelirken yol boyunca dua ettim sana inş bugün bebişini alırsın kucağına..günaydınn canlarımm..sabah kalktım namazımı kıldım duamı ettim Allah kabul eder inşş..
hepinizi kocaman öptümmm
ısyan sunı sancıyı almaya baslamıs 1 saat once pek bı degısıklık yok dıyordu
az önce konuştum yine isyanla hepinize selamı var. hiç zorlanıyomuş gibi gelmedi sesi valla gayet iyi sancı durumu yok şu anda bekliceklermiş akşama kadar ondan sonra ne yapacaklarına karar vericeklermş. rabbim hayırlısıyla kurtarsın inşş
günaydınn canlarımm..sabah kalktım namazımı kıldım duamı ettim Allah kabul eder inşş..
hepinizi kocaman öptümmm
korkma cnm hyırlısıyla alacaksın kucagına inş. bnde aynı sen gıbıydım rapor bıttı yatırmışlardııı
sibel sarhoş gıbı sabaha kadar kac kere klktıgımı hatırlamıyorumhasretım uykuya
benım ılkı sezeryankız daha son ra veriyolar 2 3 dozz o zmn çok kötu oluyoooo benim sancılar fay hattı gibidi felaket bişi cute son normalmi doğurdun sezeryanmı
inş. hayırlısıyla kurtulur isyannn
ısyanın 2 cm acılması varmıs agrılar baslamıs
valal ben aramıyorum korkuyorum sesını fılan duyarım dıyeay kıyamam ya bende en son 2 saat once mesajlaştım aramadım musaıt olmaz dıye .....dogumu beklıyorum
ınş normal dogurur hayırlısıyla
valal ben aramıyorum korkuyorum sesını fılan duyarım dıye
bu aksam olurmu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?