Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

oyyy ne guzel görmuşsun oyle cnm...gelsın gelsın artık
arabasızlık ne zor kızlar ya...dun markete alışverışe gıttık 1 durak oteye.yarısını alamadık şimdi annem kızıma bakarken alcam...taşıyamadık hem Duru hem poşetler...taksı desen gülerler bır durak sadece....hakketen insnaın elı ayagıymış

isyan fazlalıklarından kurtulsan artık dıyorum
bızıde paranoyak ettın
ben zıra telefondan cok mesajları kontrol etmem genelde bankalardan gelır
senden mesaj gelmstır dıye her gelenı acıyorum

isyan fazlalıklarından kurtulsan artık dıyorum
bızıde paranoyak ettın
ben zıra telefondan cok mesajları kontrol etmem genelde bankalardan gelır
senden mesaj gelmstır dıye her gelenı acıyorum

kız valla bende istiyorummm ama olmuo gelmio sıpa napayımmm...
herkes aynı durumda gelen telefona ahada isyandan diye bakıolarmışşş

oyy sibelimm yaaa arabasızlık cidden zor birde çocuk varsa..
şöle ucuz yollu 10 bine falan denk getiemezmisiniz..
bizim araba 2 kapılı 10 bin ama şükür ayaüımızı yerden kesiyor eksik etmesin inş

oyy sibelimm yaaa arabasızlık cidden zor birde çocuk varsa..
şöle ucuz yollu 10 bine falan denk getiemezmisiniz..
bizim araba 2 kapılı 10 bin ama şükür ayaüımızı yerden kesiyor eksik etmesin inş

cnm cok zor alamyız yanı....şu kaynanamın maaşı bı cıksa esım bır dakka durmaz alır beklıyo çıkmasını.bende karısmıyom artık onlar ödesınler banane...sıfır arabaya bınerım ne ala....bızden para gıtmesınde

Selam kizlar bugun tüm gün resim kursum vardi hic giremedim nete
Isyancim bence keyfini çıkart inşallah kolayca doğurursun Rabbim kolaylık versin:)
Bu sene bi sürü kursa yazıldım yoğunum ama iyi geliyor bana
Isyancım bana da dua edersen çok sevinirim sıkıntılarımı biliyorsun,, aklından geçersem ne güzel olur....
deniz_1988 canım tazminat nafaka alabildiğin herşeyi al ihtiyacın olmasa bile..
Rahat ettirme ya o kadar paranı harcadı maaşı ona mı kalsın uğraş al tabii ki
Insallah kanun izin veriyordur

Iyi geceler kızlar öpüyorum hepinizi....

Üf yazdıklarım gitmemiş : (

Selam kızlar..

Denizcim Allahim hayırlisiyla bu beladan kurtulmani nasip edecek inşaAllah.. dualarimdasin..

Isyancim en son kalp atisi düsük cikmisti hersey yolundami inşaAllah pazartesiye karnindan kucagina alirsin yavrunu.. sende dualarımdasin canim..

günaydın kızlar çok uykusuz ve yorgunum...
malum eşim seyahatte dün iş yerinden arkadaşlarla balık yemeğe gittik ordan çıktık karaokeye gittik çok eğlendik. eve gittiğimizde saat 1 di arkadaşta kaldım. gece hiç uyuyamadım yerimi yadırgadım sanırım. bu akşamda kız arkadaşlarımlma buluşucaktım ama nasıl olucak bilmiyorum

selam şekerlerimmm..
bugün yoğundu ve çok kötü bel ağrım vardı aha sanırım doğurcam dedim..
kontrole gittim nst dede çok az sancı çıktı..bebek kanala girmrmiş...
pazartesi doğmazsa doktorum geç doğum raporu vericem raporunu uzatcaz dedi..
10 gün kadar beklicez pazattesi itibari ile ve kontroller sıklaştı..
pazartesi tekrar gideceğimm..
artık çok sıkıldım ama nırmal doğumdanda vazgeçemiyorum sıkıntı yok diyeee..
off

İsyancım geç olsun güç olmasın canım benim
Bebişini kucağına almak için sabırsızlanıyorsun biliyorum ama yine de şükret başka şeyler düşünmemeye çalış canım..
Yani senin durumunda olup da sadece doğumu beklemek için çok uğraşan insanlar var sen şanslı sayılırsın isyancım....
Allahın gücüne gider diye korkarım o yüzden söyledim yanlış anlama beni sakın nolur
Allah hiç birimizi evlatlarıyla sınamasın,,, amin....
Geç olursa normal olur gibime geliyor benim nedense böyle doğuyor içime :)

o ne güzel işte ptesi ye kadar beklesin o zaman velet biraz daha uzasın iznin o kadar beklemiş
canım sıkma canını bak kanalada girmiş artık hafif sancıda çıkmış bence normale doğru gidiyosun sen

Kizlar cok fena hastayim yatiyorum dunden beri esim hastaydi sonunda bana da gecti gece uykud tutmadi sünizitim var ya...

o ne güzel işte ptesi ye kadar beklesin o zaman velet biraz daha uzasın iznin o kadar beklemiş
canım sıkma canını bak kanalada girmiş artık hafif sancıda çıkmış bence normale doğru gidiyosun sen

canım kanala girmemiş bebek kanala girse doğum başlıo demek oluo..
aman napayımm yaa çıkacak bu sıpa oradan bir şekilde bakalım keyfi ne zaman yetecekk

Kizlar cok fena hastayim yatiyorum dunden beri esim hastaydi sonunda bana da gecti gece uykud tutmadi sünizitim var ya...

tatlım ççok geçmiş olsun..
1 barak ıhlamur ve limon iç bol meyve yee kuzumm

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine
canım kanala girmemiş bebek kanala girse doğum başlıo demek oluo..
aman napayımm yaa çıkacak bu sıpa oradan bir şekilde bakalım keyfi ne zaman yetecekk
aynen öyle canım bak çizelgende son 5 gündesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…