- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.610
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
- #61.761
ben olsam o altın paraları gösteriridim eşime..oldu canımm ben çocuğumun rızkından vereyim onlar altın biriktirsin yok öle yağmamecburen yapıyosun sibel eşimde vardı ustelik ama hiç acımıyorum aynen bende benim beddularım tuttu gorsun ya daha nicelerini görsunde benden uzak dursunnnn dedimm işte bana boyleydin böyle oldun içimden kanatları yok bi bana karşıı allah gosteriyo dahada gorcekkk para yok şu borç var deyip duruyolar işte kıyafet istemşlerdi kıyafetlerin arasında birde ne goreyım kuçuk altınlar ve bayada bi para vardı eşime söleedim keşke gosterseydim hanı para yoktu bunlar ne dicektim neyse boşver dedim koydum ama bişey olsun sölücem eşime seni kendilerine acındırıyolar işte dıcemm o gun hastalandığında apar topar gıttık beş kuruş para yoktu eniştemden aldık babası adam cebinde para var faturamı öde benzşn al sunun parasını ver para koymamamış dunde maaş almış eşim sabah aldı gitti hepsini goturyodu param yok dedşm birazını bıraktı borçları yatırda gel dedim yoksa annesigile yamayıp gelir o parayı dımdızlak kalırız biray çok sinirlenryorum yok yok deyip saklamalarını sankı para istetyen var onlardan sizinkilerde böyle yapıyolarmı kızlar
denizcim seni adınıa sevindim kurtuldun o adamdan borç uzulmek senin için değil sen iyiy birisin adam seni 2 senedir sömürüyo artıkk belki hayırlı başka bir insanla karşılarsırsın nereye kadar devam edecekti babanda en ıyısını yaptı sonunda adam araba olayınıda eşinin numarasını ver onu arasınlar ondan aldınız parayı ondan isteyınde mahkemede de belirt benm olan arabayı gıttı başkasına sattı hakeretleri darpları anlat hepsini her hakkını daaa donuna kadar çekinme