Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
ah deniz ah belliydi zaten ama bunu seninde artık görmüş olmana sevindim açıkçası. dünde fikrimi söylemiştim biliyosun barıştık deyince hiç mutlu olmamıştım. ben senin hakkında bu durumun daha hayırlı olacağını düşünüyorum. eşin çizgisini çok kere aşmıştı ortada evlilik kalmamıştı şimdi dik durma zamanı...

Bu sefer yine ne yaptı? Samimi söylüyorum senin adına hiç üzülmedim aksine inşaAllah kurtulacağın için sevindim. Her şerde bir hayır vardır. Hayatını zindan etme daha fazla kendine. Yoluna devam et inşaAllah tüm güzellikler seninle olsun. Haberdar et gelişmelerden. Güçlü ol.

valla canım üzüldüm diyemem..baban sonunda yapması gerekeni yapmış canım..
hakkıda hayırlısı artık

kızlar ben geldim bir haftadır evde yoktum kayınvalide hastalndı hastaneye yatırdılar eşinde beni oraya goturdu suan hastanede yatıyor bende evde yemek çamaşırları filan yıkadım insanlık bende kalsın yınede bana bir iyi davranıyo ben o gunleri unutmadum gozu insanlık gorsun ben hasta iken eşime diyodu at bunu dıyodu ben yatakta kıvranırken allah onada gosterdı işte nasıl oluyomus anlıyımu bilmyorummmm

gecmişi okuycm ev baya dağılmış eşim tek kaldı kuzucum uyanmadan okuyum hemencık sizleride özledimmmm

senın ıcın daha ıyı olmuş cnm sonunda baban gerekenı yapmış bence
bundan sonra hersey senın ıçın cok guzel olaun ınş

benımkı o olaylardan sonra 1 ay hatanede yattı artık dıyalz hastası.ALLAH yukarda uzulmedım sadece evlatlarına acırım okadar
çamaşırıymış bulaşıgıymış benı hıç ilgilendırmez

kızlar dün akşam durduk yere ayrılıcam bitecek bu evlilik demeye başladı
devri üzerime olan benden habersiz sattığı arabam için alan kişiler sıkıntı çıkardı devamlı hep sıkıştırıyordu devrini ver diye bense 1 senedir borcunu ödüyordum binmediğim arabanın
neyse bu dün akşam birden bire devrini vermezsen evi şimdi terkedicem deyip hazırlandı.
bende gidip yukarıda babama anlattım olanları çıldırdı
aşağıya indi buna tokat atıp defol git dedi
yani anlayacağınız bitti herşey kısaca anlattım size daha kötüydü tabi olaylar..
haftaya davayı açıyoruz.
görümce mesaj atmış bana hakaret ediyor bende karşılığını verdim.
pazartesi önce karakola sonra avukata gidicem.
arabamı geri alıp bu adi adamdan kurtulacam inşallah
dün gece sabaha kadar ağladım ama şimdi iyiyim
rahatım bile
zaten biteceği belliydi
günde bugünmüş..

ağlama canım ınan evlı kalsaydın bence hayatını mafedecektın.boylesı daha hayırlı ınan bana.gençsın guzelsın kendı ayaklarının ustıunde duruyorsun.ömrum borç ödemekle bır pisliğin elınde gececektı Ddenız....bırak ALLAH aşkına.....bundan sonra cok temız bır sayfa açılacak onunde....sadece boşanma surecı bıraz sancılı olabılır.sabret....ıllakı bıtecek...görumcenın kötu mesajlarına cevap yazma ( olurda sıkayet felan eder bıde para cezası ödersın)...sen pislikle pislik olma.....

en son mesajını görürsem ekranda seni şikayet ederim yazmış
bende aşağılık kadın köpek sen kimsin de beni şikayet edeceksin dedim cevap yazmadı
çok çektim kızlar allah biliyor
ben çok fedakarlıklar yaptım dün akşama kadar mücadele ettim ama artık bitti
tek dileğim hayırlısıyla ailemin ve benim çok yıpranmadan bitmesi bu işin

canım güçlü olan emin ol o kötü günler arkada kaldı..
bu adamdan kurktulmak senin için en hayırlısı..
artık onuna hiç muhatap olma teline cvp verme bırak avukatın halletsin

keşke o adam bunları yapmadan önce sen defedebilseydin şimdi mahkemede babanın hareketini koz olaak kullanmak isteyecektir. her hakkını sonuna kadar iste sana çektirdiklerinin bedelini bir şekilde ödemeli o adam. birde sakın muhattap olma canım seni kışkırtmak isteyecektir muhakkak kimseye prim verme bu konuda olurmu ve tabiki üzülme artık

Canım sen cok direndin evliliğin için elinden geleni yaptın herseyin hayırlısı herseyin en güzelini hakkediyorsun

deniz_1988 canim konuna yorum yazamadim kapaliydi herşeyde bir hayir vardir bariştiginiza hiç sevinmemiştim zaten
Boşanmaya pek sevinilmez ama başka çaren yoktu bu evliligin devami da senin için iyi olmayacakti,,

Şunu da söyleyeyim barişip devam etseydin ve bir gün yaşin ilerleyip de boşandiginda şunu demenden korkuyordum; ben bu adami niye yillarca çekmişim de gençligim güzelligim elinde harcanmiş deseydin pişman olmanin geri dönüşü olmayacakti

Allah sana bu süreçte yardim etsin su gibi kolayca aksin geçsin inşallah canim

Selam kizlar direk denizin olaya daldim sizler de iyisiniz inşallah
Erzurum olayindan sonra kendime gelmeye çalişiyorum bi kaç gündür

Sagolun kizlar bi aglayip bi guluyorum
Karmakarisik bi psikolojideyim
Ama gececek hersey insallah
Allaha siginiyorum o biliyo nasil seylere katlandim..
Evimde kaliyorum kardeslerim yanliz birakmiyo sagolsunlar
Bi kac gun ise gitmeyebilirim aslinda gitmem iyi olur ama nedense evde daha iyiyim..butun gun is yerinde agladim eve gelincede agladim ama evde olunca daha iyi hissediyorum..tum ailem arkamda sukur..
Herkes yavas yavas duyuyor saatlerdir yanimdalardi yeni gittiler..Her duyan benim adima seviniyor..
Durum bu iste..desteginiz ici sagolun canlarim..

kıssslar nasılsın isyan dogum yapmadın mı sibelim mouse citl eflinam efulim cute herkes nasıl yawww

oo canımm hoşgeldinn bir gittin pir gttin yahuu nerelerdesinn senn..
ben daha doğurmadım canım bekliorum artık..

Sagol canim
Allah razi olsunn

kuzum tabiki yanndayızz..
sen ne karar alırsan a yanındayız zatenççç
ama aldığın bu karar hepimizce en doğrusu

mecburen yapıyosun sibel eşimde vardı ustelik ama hiç acımıyorum aynen bende benim beddularım tuttu gorsun ya daha nicelerini görsunde benden uzak dursunnnn dedimm işte bana boyleydin böyle oldun içimden kanatları yok bi bana karşıı allah gosteriyo dahada gorcekkk para yok şu borç var deyip duruyolar işte kıyafet istemşlerdi kıyafetlerin arasında birde ne goreyım kuçuk altınlar ve bayada bi para vardı eşime söleedim keşke gosterseydim hanı para yoktu bunlar ne dicektim neyse boşver dedim koydum ama bişey olsun sölücem eşime seni kendilerine acındırıyolar işte dıcemm o gun hastalandığında apar topar gıttık beş kuruş para yoktu eniştemden aldık babası adam cebinde para var faturamı öde benzşn al sunun parasını ver para koymamamış dunde maaş almış eşim sabah aldı gitti hepsini goturyodu param yok dedşm birazını bıraktı borçları yatırda gel dedim yoksa annesigile yamayıp gelir o parayı dımdızlak kalırız biray çok sinirlenryorum yok yok deyip saklamalarını sankı para istetyen var onlardan sizinkilerde böyle yapıyolarmı kızlar

denizcim seni adınıa sevindim kurtuldun o adamdan borç uzulmek senin için değil sen iyiy birisin adam seni 2 senedir sömürüyo artıkk belki hayırlı başka bir insanla karşılarsırsın nereye kadar devam edecekti babanda en ıyısını yaptı sonunda adam araba olayınıda eşinin numarasını ver onu arasınlar ondan aldınız parayı ondan isteyınde mahkemede de belirt benm olan arabayı gıttı başkasına sattı hakeretleri darpları anlat hepsini her hakkını daaa donuna kadar çekinme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…