- 5 Ağustos 2011
- 8.420
- 1.247
- 248
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #61.741
ah deniz ah belliydi zaten ama bunu seninde artık görmüş olmana sevindim açıkçası. dünde fikrimi söylemiştim biliyosun barıştık deyince hiç mutlu olmamıştım. ben senin hakkında bu durumun daha hayırlı olacağını düşünüyorum. eşin çizgisini çok kere aşmıştı ortada evlilik kalmamıştı şimdi dik durma zamanı...kızlar dün akşam çok kötü olaylar oldu
eşim evi terketmek istedi olay çıktı babam da ona vurdu.
defoldu gitti haftaya dava açıyorum..
zaten biteceği belliydi.
Rabbim yardımcım olsun
kolayca kurtulurum inş. bu pislikten
bu defa geri dönüşü yok
hayatımdan bıktım bu adam yüzünden çok şükür kurtuluyorum
bana dua edin ne olur..
Bu sefer yine ne yaptı? Samimi söylüyorum senin adına hiç üzülmedim aksine inşaAllah kurtulacağın için sevindim. Her şerde bir hayır vardır. Hayatını zindan etme daha fazla kendine. Yoluna devam et inşaAllah tüm güzellikler seninle olsun. Haberdar et gelişmelerden. Güçlü ol.kızlar dün akşam çok kötü olaylar oldu
zaten biteceği belliydi.
Rabbim yardımcım olsun
bu defa geri dönüşü yok
bana dua edin ne olur..
kızlar dün akşam çok kötü olaylar oldu
zaten biteceği belliydi.
Rabbim yardımcım olsun
bu defa geri dönüşü yoka
bana dua edin ne olur..
kızlar dün akşam çok kötü olaylar oldu
zaten biteceği belliydi.
Rabbim yardımcım olsun
bu defa geri dönüşü yok
bana dua edin ne olur..
kızlar ben geldim bir haftadır evde yoktum kayınvalide hastalndı hastaneye yatırdılar eşinde beni oraya goturdu suan hastanede yatıyor bende evde yemek çamaşırları filan yıkadım insanlık bende kalsın yınede bana bir iyi davranıyo ben o gunleri unutmadum gozu insanlık gorsun ben hasta iken eşime diyodu at bunu dıyodu ben yatakta kıvranırken allah onada gosterdı işte nasıl oluyomus anlıyımu bilmyorummmm
gecmişi okuycm ev baya dağılmış eşim tek kaldı kuzucum uyanmadan okuyum hemencık sizleride özledimmmm
kızlar dün akşam durduk yere ayrılıcam bitecek bu evlilik demeye başladı
devri üzerime olan benden habersiz sattığı arabam için alan kişiler sıkıntı çıkardı devamlı hep sıkıştırıyordu devrini ver diye bense 1 senedir borcunu ödüyordum binmediğim arabanın
neyse bu dün akşam birden bire devrini vermezsen evi şimdi terkedicem deyip hazırlandı.
bende gidip yukarıda babama anlattım olanları çıldırdı
aşağıya indi buna tokat atıp defol git dedi
yani anlayacağınız bitti herşey kısaca anlattım size daha kötüydü tabi olaylar..
haftaya davayı açıyoruz.
görümce mesaj atmış bana hakaret ediyor bende karşılığını verdim.
pazartesi önce karakola sonra avukata gidicem.
arabamı geri alıp bu adi adamdan kurtulacam inşallah
dün gece sabaha kadar ağladım ama şimdi iyiyim
rahatım bile
zaten biteceği belliydi
günde bugünmüş..
en son mesajını görürsem ekranda seni şikayet ederim yazmışağlama canım ınan evlı kalsaydın bence hayatını mafedecektın.boylesı daha hayırlı ınan bana.gençsın guzelsın kendı ayaklarının ustıunde duruyorsun.ömrum borç ödemekle bır pisliğin elınde gececektı Ddenız....bırak ALLAH aşkına.....bundan sonra cok temız bır sayfa açılacak onunde....sadece boşanma surecı bıraz sancılı olabılır.sabret....ıllakı bıtecek...görumcenın kötu mesajlarına cevap yazma ( olurda sıkayet felan eder bıde para cezası ödersın)...sen pislikle pislik olma.....
en son mesajını görürsem ekranda seni şikayet ederim yazmış
bende aşağılık kadın köpek sen kimsin de beni şikayet edeceksin dedim cevap yazmadı
çok çektim kızlar allah biliyor
ben çok fedakarlıklar yaptım dün akşama kadar mücadele ettim ama artık bitti
tek dileğim hayırlısıyla ailemin ve benim çok yıpranmadan bitmesi bu işin
keşke o adam bunları yapmadan önce sen defedebilseydin şimdi mahkemede babanın hareketini koz olaak kullanmak isteyecektir. her hakkını sonuna kadar iste sana çektirdiklerinin bedelini bir şekilde ödemeli o adam. birde sakın muhattap olma canım seni kışkırtmak isteyecektir muhakkak kimseye prim verme bu konuda olurmu ve tabiki üzülme artıkkızlar dün akşam durduk yere ayrılıcam bitecek bu evlilik demeye başladı
devri üzerime olan benden habersiz sattığı arabam için alan kişiler sıkıntı çıkardı devamlı hep sıkıştırıyordu devrini ver diye bense 1 senedir borcunu ödüyordum binmediğim arabanın
neyse bu dün akşam birden bire devrini vermezsen evi şimdi terkedicem deyip hazırlandı.
bende gidip yukarıda babama anlattım olanları çıldırdı
aşağıya indi buna tokat atıp defol git dedi
yani anlayacağınız bitti herşey kısaca anlattım size daha kötüydü tabi olaylar..
haftaya davayı açıyoruz.
görümce mesaj atmış bana hakaret ediyor bende karşılığını verdim.
pazartesi önce karakola sonra avukata gidicem.
arabamı geri alıp bu adi adamdan kurtulacam inşallah
dün gece sabaha kadar ağladım ama şimdi iyiyim
rahatım bile
zaten biteceği belliydi
günde bugünmüş..
Canım sen cok direndin evliliğin için elinden geleni yaptın herseyin hayırlısı herseyin en güzelini hakkediyorsunkızlar dün akşam çok kötü olaylar oldu
zaten biteceği belliydi.
Rabbim yardımcım olsun
bu defa geri dönüşü yok
bana dua edin ne olur..
Sagol canimDenizcim biz de yanindayiz kendini kötü hissetme hiç bir zaman Rabbim yardimcin olsun sana dua edecegim
kıssslar nasılsın isyan dogum yapmadın mı sibelim mouse citl eflinam efulim cute herkes nasıl yawww
Sagol canim
Allah razi olsunn
senın ıcın daha ıyı olmuş cnm sonunda baban gerekenı yapmış bence
bundan sonra hersey senın ıçın cok guzel olaun ınş
benımkı o olaylardan sonra 1 ay hatanede yattı artık dıyalz hastası.ALLAH yukarda uzulmedım sadece evlatlarına acırım okadar
çamaşırıymış bulaşıgıymış benı hıç ilgilendırmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?