- 13 Haziran 2011
- 12.657
- 7.696
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #61.701
Slm aksam dokuz bucukta ucak var sukurler olsun donuyoruz ankaraya ama saatler gecmek bilmiyor gece evimde uyuyacagim cok mutluyum...
Citl nasil verdin kiz o kilolari hicbiseyin kalmamis masallah..
banada hep tutmaz kilo ve boy dediler .. ama çok şaşırdım benim kızım 51 cm 3850 kiloydu son kontrolde.. doğum yaptığım gündü gerçi .. 51 cm 3800 doğdu.. isyancım inşallahh seninde öyle olur.. kilosu tutar yani.. ben 16 kilo aldım.. yeni gitti hamilelik öncesi kilomdayım fakat göğüslerim büyük bayağı..boşver cnm saglıklı olsun onemlı olan o zaten tutmuyokı ultrason.bana 2 hastanede 52-53 cm haftaya 55 olur dedı kılo 4 e yakın olur 3500 da dedı sonuç : 47 cm 3050varya mınıcık dogdu şu anda uzun baya ,eğer kısa kalsaydı amma gulerdım ha baba 2 mt ana 1.75 bılmıyom artık .
Slm şekerler...
T
Yok be sibelim.burdayim daha günü var sanirin..
Halama gittim.net yoktu evde yazamadim...
Buradada yağmur fena valla
banada hep tutmaz kilo ve boy dediler .. ama çok şaşırdım benim kızım 51 cm 3850 kiloydu son kontrolde.. doğum yaptığım gündü gerçi .. 51 cm 3800 doğdu.. isyancım inşallahh seninde öyle olur.. kilosu tutar yani.. ben 16 kilo aldım.. yeni gitti hamilelik öncesi kilomdayım fakat göğüslerim büyük bayağı..
perşembe günü adanaya gidioruzz.. 3 günlüğüne eşimi iş için çağırdılar bende aile ziyaretine gidicem.. kızlar tupperware satıyo komşumuz bende evde boşboş duruyorum bu işe giriyim dedimm.. bugün toplantılarına gittimm.. resmen kandırıldım zaten pahalı ürünlerii.. üyelik için en az 250 tllik alışlveriş yapıcam.. 1 ay içinde 80 tl vercekmişim falan da filan vaz geçtimm
canlar hepinize hayırlı günler olsun...
ben ablamdayım dün geldim çok güzel geçiyor
akşam avmye g,tt,k mağazalara gittik baktık,çok güzel geldi...
bugüğnde sosyete pazarına gidicez ordanda akşam yemeğe gidicez inş
eşimde bugün çalışömıyor evde
ark ile takılsın biraz
özlesin beni değil mi ama:)
tünaydınn canlaromm..hala doğurmadım hhehehehe...
birazdan eşimle yürüyüşe çıkıcz..,
eflinam kız eşin tatilse sen niye gittin ablana başka gün gitseydin ya kuzum
Nasılsınız kızlar burası iyice kış uykusuna yatmış :) kaynanam bugün aşure getirdi çok sevindim çok severim aşureyi denemek istiyordum ama böylesi daha iyi oldu : ))
Denizden hala haber yok sanırım diye? Aklım onda kaldı ne yaptı ki acaba?
aynen ısyana dönmedı galıba bende merak edıyorum
tünaydınn canlaromm..hala doğurmadım hhehehehe...
birazdan eşimle yürüyüşe çıkıcz..,
eflinam kız eşin tatilse sen niye gittin ablana başka gün gitseydin ya kuzum
canım belli değildi tatil olacağı sonradan ortaya çıktı
valla bende istemedim ama yapacak bişi yok artık
ısyana katılıyorum baska gun gıtseydınya kız
gene tutturamadım ay bıttı ısyan doğurmadı
bızde akşam kızımla Cumhurıyet yururşumuze gıdecegız. babamız orda görevlı bızde eşlik etcez.annem kızıma kırmzıı beyaz şapka örmuş tamda gününr denk geldı takcaz gıtcez
biz bir yere gidemedik
maden faciasından dolayı etkinlikleri iptal etmişler
çok üzüldük 18 aile daha yandı
ne biçim ülke ne biçim kanunlar ne biçim vicdansız yöneticiler ne gözünü para hırsı bürümüş patron müsveddeleri...
allaım şehit mertebesine erdirsin inş
aynen cnm ALLAH ailelerıne sabır versın umut kalmadı
bızdede konserı ıptal ettıler ama yuruyuş ıptal olmadı o mutlaka olur.bu ılçede katılım çok farklı ılk defa katıldım çok şaşırdım bu kadar ızdıham beklemıyordum.kızıma bayrak verdık sıkı sıkı sarıldı hıç elınden bırakmadı.mıllete baka baka kucakta eglendı sıpam çok guzeldı
aynen cnm ALLAH ailelerıne sabır versın umut kalmadı
bızdede konserı ıptal ettıler ama yuruyuş ıptal olmadı o mutlaka olur.bu ılçede katılım çok farklı ılk defa katıldım çok şaşırdım bu kadar ızdıham beklemıyordum.kızıma bayrak verdık sıkı sıkı sarıldı hıç elınden bırakmadı.mıllete baka baka kucakta eglendı sıpam çok guzeldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?