• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
hiçbir baba evladının boşanmasını istemez sibel ama kıza yazık ya neler etti borçlar yukledi kızaa ameliyat oldu altını pulu hepsi gitti evini değiştirdi neler neler yazık ya kızın çektiği sibel yaaaaa belim ağrıyo biraz kadın demişti spiral bel ağr ısı yapar azcık gecer demişti azcık ağrıyo bugun inş kazaya kurban gidip doğurmam:KK48::KK48:

emzik doğar doğmaz ben verdim valla benmkı çok fena emzik oldan uyutmak sıkıntııı sibel kız

isyan yatıyonmuuuuuuuuuuuuuuuu nirdesinnnnnnn:KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:

aynen yazık babasının sahıp çıkması gerekır kız babası olmak kolay dgeıl
kız ne cekcem o cıleyı be ben korktum taktırmadım eşim korunuyo.ben korkarım muayene bıle olmaktan korkuyom:KK43:

sıcacık yatağımdan yatarak size yazıorumm günaydınnn kardeşlerimm..
düm bohçalarımızı hazırladık...
ama mavi ve kırmızı şerit almayı unutmuşuz
bebeğin eşyaşarını mavi ile annemin bize koyduğu bohçayıda kırmızı kurdelalıcaz..
bunlar bohçalar..
,açılırken c.tesi foto çeker atarım..
Eki Görüntüle 1271981 Eki Görüntüle 1271982 Eki Görüntüle 1271983

ALLAH gule gule kullandırsın cnm.eee ben içindekılerı merak ettım:KK22:

canım şu anda sancı çıkmaması normalmi peki daha zamanı varmıymış dr ne diyo

sancı olmaması ıyı mouse.sancı olsaydı gizlı sancı hanı ısyan bılmıyo ama sancı var doğum yaklaşıyo olabılırdı.nst den dırek doğuma gıdenler oluyo anıden

isyan kuzum resmen kız çeyizi gibi olmuş maaşallah
benim o kadar çeyizim yoktu anacım
maaşlalh rabbim güle güle kullanmayı ansip etsin inş
sende evdesin değil mi şu an yat dinlen valla bol bol

kızlar çarşamba akşamı eşim aradı eski müdürü işyeri açmış
iş güvenliği üstüne elemana ihtiyacı varmış aklına eşim geldmiş
benim için neyse eşim dedi gidleim görüşmeye gittik
yeni bir binanın alt katı 300 m2 biryer ama resmen buzluk gibi
adam dediki kışın sanırım burası çok soğuk olur ufo var ama yeter mi bilmem
15 dk oturuduk benim ayaklar resmen buz tuttu kışın hiç düşünemiyorum
bird eyeni bina olduğu için nem vardı birde soğuk...
sonra işte buraya çok gelen olmaz işleri dışaran takip ediyourum dedi ben tüm gün tek başıma koca ofiste olacağım
adam dediki sonra bana sıkıldım burda deme dedi
çünkü ofis mahalle arasında bir binanun altında ve hani işlek bir yerde değil
bir bayan girmiş ben skılıdım demiş çıkmış
tüm gün orada olacaksın ve kimse olmucak
maaşta benim aldığımın yarısı kadardı hadi nyese dedim
ama sonra düşündüm dedim eşime ben orada kışın dınarım iltihap falan kaparsam ne yaparım
ki ben normalde donan bir insnaısın eşimde dedi sen orada hasta olursun diye
bende hayur dedim ama sorna dedim acab gitsemiydim
ama işte üşürsem canım skılırsa ne yaparım ayıp olmaz mı adam tanıdık sonuçta
işte böyle kızlar istediğim gibi bir iş denk gelmedi ama rabbim büyük oalcak inş

dünde arkadaş geldi kahvaltıya bebeği var 1 yaşında maaşallah baya hareketli ellenmedik yerim kalmadı
akşamda eşi geldi aldı gittiler ev baya kirlendi annesi eline kraker verdi döküldü hep
süpürmem lazım ama hiç isteğim yok

sizde ne var ne yok

canım şu anda sancı çıkmaması normalmi peki daha zamanı varmıymış dr ne diyo
Canim normal dedi doktorum sanci ciktigi zmn doğum artik çok yakin demek..benim 2-3 haftam daha var sanirim
kız ne cekcem o cıleyı be ben korktum taktırmadım eşim korunuyo.ben korkarım muayene bıle olmaktan korkuyom:KK43:

ALLAH gule gule kullandırsın cnm.eee ben içindekılerı merak ettım:KK22:

sancı olmaması ıyı mouse.sancı olsaydı gizlı sancı hanı ısyan bılmıyo ama sancı var doğum yaklaşıyo olabılırdı.nst den dırek doğuma gıdenler oluyo anıden
Hepsinin fotosuni çekerim canim.eklerin.içindekileri...
isyan kuzum resmen kız çeyizi gibi olmuş maaşallah
benim o kadar çeyizim yoktu anacım
maaşlalh rabbim güle güle kullanmayı ansip etsin inş
sende evdesin değil mi şu an yat dinlen valla bol bol

Saolsun annem.doldurdu canim..az öncede mont kadife tulum ceket gömlek aldik geldik..
Evdeyim.tatlim anneannemize geldik kahvalti yaptik

Buda bugünkü halimiz anneanneye gelirken

IMG_20141017_092459-1.jpg

kızlar çarşamba akşamı eşim aradı eski müdürü işyeri açmış
iş güvenliği üstüne elemana ihtiyacı varmış aklına eşim geldmiş
benim için neyse eşim dedi gidleim görüşmeye gittik
yeni bir binanın alt katı 300 m2 biryer ama resmen buzluk gibi
adam dediki kışın sanırım burası çok soğuk olur ufo var ama yeter mi bilmem
15 dk oturuduk benim ayaklar resmen buz tuttu kışın hiç düşünemiyorum
bird eyeni bina olduğu için nem vardı birde soğuk...
sonra işte buraya çok gelen olmaz işleri dışaran takip ediyourum dedi ben tüm gün tek başıma koca ofiste olacağım
adam dediki sonra bana sıkıldım burda deme dedi
çünkü ofis mahalle arasında bir binanun altında ve hani işlek bir yerde değil
bir bayan girmiş ben skılıdım demiş çıkmış
tüm gün orada olacaksın ve kimse olmucak
maaşta benim aldığımın yarısı kadardı hadi nyese dedim
ama sonra düşündüm dedim eşime ben orada kışın dınarım iltihap falan kaparsam ne yaparım
ki ben normalde donan bir insnaısın eşimde dedi sen orada hasta olursun diye
bende hayur dedim ama sorna dedim acab gitsemiydim
ama işte üşürsem canım skılırsa ne yaparım ayıp olmaz mı adam tanıdık sonuçta
işte böyle kızlar istediğim gibi bir iş denk gelmedi ama rabbim büyük oalcak inş

dünde arkadaş geldi kahvaltıya bebeği var 1 yaşında maaşallah baya hareketli ellenmedik yerim kalmadı
akşamda eşi geldi aldı gittiler ev baya kirlendi annesi eline kraker verdi döküldü hep
süpürmem lazım ama hiç isteğim yok

sizde ne var ne yok

bende cok üşüyen bırıyım senı anlıyorum cnm.şartlar cok ıyıse gir derım maaş vs senı tatmın etmedıyse boşver bıde hastalnırsın sıkılırsın kötu olur
1 yas bbege krakermı verdı.ya ben cok kızıyorum bebışlerını bakkal gıdalarıyla buyutenlere.cok dıkkat edıyorum.benım kuzenımın eşide çoçuğuna bayramda sekerler,çıkolatalar,danoneler neler neler yedırmış.bana göre cahıllık ya...el kadar bebege ne şekerı ne çıkolatası ne krakeri.....
benım sıpada hareketlı hele bır sarkı duysun dırek oynamaya kalkıyo.dun parkta cocuklar sarkı soyluyo kalktı oynuyo benımkı:KK9:

Canim normal dedi doktorum sanci ciktigi zmn doğum artik çok yakin demek..benim 2-3 haftam daha var sanirim

Saolsun annem.doldurdu canim..az öncede mont kadife tulum ceket gömlek aldik geldik..

Eki Görüntüle 1272194

Eki Görüntüle 1272194

kıs ısyan bu dürüde anladıgım kadaroıyla yokyok.eee babaanne ne alıyo???? besıgı bebek arabasınıdamı anneanne aldı

Eki Görüntüle 1272194

maaşallah canım benim
tacını yesinler senin anacım tam kokoş ya bu

bende cok üşüyen bırıyım senı anlıyorum cnm.şartlar cok ıyıse gir derım maaş vs senı tatmın etmedıyse boşver bıde hastalnırsın sıkılırsın kötu olur
1 yas bbege krakermı verdı.ya ben cok kızıyorum bebışlerını bakkal gıdalarıyla buyutenlere.cok dıkkat edıyorum.benım kuzenımın eşide çoçuğuna bayramda sekerler,çıkolatalar,danoneler neler neler yedırmış.bana göre cahıllık ya...el kadar bebege ne şekerı ne çıkolatası ne krakeri.....
benım sıpada hareketlı hele bır sarkı duysun dırek oynamaya kalkıyo.dun parkta cocuklar sarkı soyluyo kalktı oynuyo benımkı:KK9:

ya evet canım tam 1 yaş kreker verdi döktü oda hep
bebek çok iştahlı maaşaşşlah hiç durmadı gidene kadar yedi
aslında o danoneler çok tehlikeli vermemek lazım ama işte bazen insan kolaya kaçıyor galiba

maaşallah canım benim

aslında o danoneler çok tehlikeli vermemek lazım ama işte bazen insan kolaya kaçıyor galiba

valla ben 1 yasına kadar hıçbır corbasına tuz bıle katmadım.şeker yerınede pekmez kullandım.ama koruyamıyoruz kı babası bıle aman nolcak bı krakerden dedıkten sonra.....
her gıdışımde kv de soruyo yemıyomu daha bıskuvı dıye.vermıyorum ben meyve verın dıyorum.yıyo desem koşcaklar bakkala.hayır zaten gun gelcek kendı ıstıcek koruyamıcam ben şimdi önlemımı alayımda ....
benımkı ekmek delısı.tok karnına bıle olsa elınızden ekmeği görürse alır:kk77:

kıs ısyan bu dürüde anladıgım kadaroıyla yokyok.eee babaanne ne alıyo???? besıgı bebek arabasınıdamı anneanne aldı
Arabayi kardeşim akdi canim..
KV dede yatak uyku seti 6-7 kiyafet 4-5 bebek yeleği aldi..birde hastane parasini ödeyecek
.bebek şekerini falan akdi iste..ha birde mama sandalyesi alacak

maaşallah canım benim

Kiz hamis olmak.kokoslugumuza engel degill

Arabayi kardeşim akdi canim..
KV dede yatak uyku seti 6-7 kiyafet 4-5 bebek yeleği aldi..birde hastane parasini ödeyecek
.bebek şekerini falan akdi iste..ha birde mama sandalyesi alacak

Kiz hamis olmak.kokoslugumuza engel degill

kız ısyan kaynananlar bılezık takcak mı dersın...gercı hastane parası odedım dıye takayabılırler
benım ıçımde kaldı sanırım bırşey takmadılarya bana...gercı yasananlardan sonra gerdanlık taksalar nafıle....

kız ısyan kaynananlar bılezık takcak mı dersın...gercı hastane parası odedım dıye takayabılırler
benım ıçımde kaldı sanırım bırşey takmadılarya bana...gercı yasananlardan sonra gerdanlık taksalar nafıle....
Canom hastane medicana oldu zaten 2000 falan tutacak o yüzden altin beklenen artik..dediğin gibi bana bulasmasinda gerisi önemli degil

Canom hastane medicana oldu zaten 2000 falan tutacak o yüzden altin beklenen artik..dediğin gibi bana bulasmasinda gerisi önemli degil
oy kokoş seni sana hamilelik çok yakıştı kuzum herşey yolunda gidiyo demekki ben anlamadığım için (:
dürü hafta sonumu olacak şimdi. maşalah aileler size bi masraf bırakmadı bebiş için nasibiyle gelir dedikleri doğru demek :D

oy kokoş seni sana hamilelik çok yakıştı kuzum herşey yolunda gidiyo demekki ben anlamadığım için :-)
dürü hafta sonumu olacak şimdi. maşalah aileler size bi masraf bırakmadı bebiş için nasibiyle gelir dedikleri doğru demek :D
Evet canim daha 1 kurus harcamadik bebeğe sanirim..
Herkes ayni şeyi söylüyor canim hamilelik bence herkese yakisiyor ya...
Dürü yarin bakalim.kismetse

valla sibel eşim korunuyo ama allahlıgına anıı hiç alakasu yok pre sevmıyooo bende elinden bi kaza çıkcak aertık die göze aldım canım yandı azcıkk ya takarken ama geçiyo hemen eşimede guvenemiyorumm bu konudaaaa

isyan gule gule kullansın mıstıkkk ne annane yaaaaaaaaaaaaaaa

Selam kızlar denizden haber var mi?
Isyancim maşAllah size ♡
Dikiş kursundan geldim baktım kitap siparişlerim gelmiş çok sevindim okumak çok iyi geliyor bana..
Eteğimde az bi işlem kaldı bitsinde foto eklerim inşaAllah yalnız fermuar kısmı deli etti beni : )
Komşularla sohbet grubunuda baslattık perşembe günü..
Temizlikte yapmam lazım balkona halı alınca salondan iki parça oraya koycaz..
Salonda genişlemiş ferahlamiş olur..
Iyi hafta sonları ♡♡♡

kızlar bıraz once kapım çaldı genç bı kadın" merhaba ben yan komşu hanı yaslı bı annem bı bebegım var o benım" dedı. 2 yasında bır kızı var bırkaç kere bebegı ve anneannesını gördum .yaslı kadın dedıgını yanı.merhabalaştım bır ıkı kere okadar.ama kendısını hıç görmemıştım.neyse dedıkı" akşam kızımın yasgununu yapacagız sızde uygun tepsı varmı " dedı.ınsanlık hali olabılır komşuyum sonuçta ısteyebılır.bende bırkaç tane var göstereyım uygunsa alırsınız dedım.mutfaga gırdım.bır baktım buda arkamdan gırmış. çok şaşırdım.sonuçta BENİ İLK DEFA GÖRUYO BENDE ONU .tanımam etmem tamam yardım ıstemışsın olabılırde mutfaga gırmekte neyın nesı.neysekı mutfagımda bulaşıklarım yıkanmıştı çok duzenlı olmasada temızdı.ama olmayabılırdı bebeklı bı anneyım sonuçta Duru durdugu muddetce bulaşık yıkayabılıyorum.tuhafıma gıttı çok.sonra bı tanesıne olur dedı yasgunune davet ettı gıttı
tuhafıma gıttı daha once hıç görmediği komşunun mutfagına dan dıye gırılırmı kızlar benmı abartıyorum:KK43:

Back