- 13 Haziran 2011
- 12.657
- 7.696
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #61.581
annem kalacak canım evet..
bende aptamil almayı düşünmüyorum tatlım..
mama konusu cidden sıkıntılı..
süt sağma makinem yokki napsam alsammıki.. yoksa manuel olanlardan alıp idaremi etsem..
bu arada sana hastane çantamıza koydklarımı yazayım eksik varsa söle bana..
bebek için;
1 tane 10 lu hastane çıkışı
2 tane 5 li hastane çıkışı
3 tane iç zıbın
3 tane çıtçıtlı kısa kollu zıbın 1 tane uzun kollu zıbın
3 tane çorap
1 tane pijama takımı
3 tane içine alt pantolonu patikli
1 paket bebek bezi
1 paket ıslak mendil
1 rula peçete
2 tane ağız silme bezi
1 tane önlük
1 tane biberon 1 tane emzik
2 tane penye battaniye
1 tane fermuarlı polar battabiye
1 tane örgü battaniye
kendim için
1 gecelik
1 pijama takım
2çorap
3 kilo
2 tane emzirma atleti
1 patik
1 şal
1 sabahlık
peçete, kolonya
1 paket orkid
1 terlik
bunlar yetermi canım
kız bunlar ne bebekle bır aymı kalacaksın sankı ılahıbebgınkınler cok fazla ısyancım en fazla bı kere ustunu degıştırırsın okadar.abartmışsın cnm
bu arada ıslak mendıl kullanma ılk gunler hatta 3 ay bebışın altını pamukla al cnm.çok hashas oluyolar.
3 tane battanıyemı göturuyon hastaneye ay ısyan
bıberon kullanma.sonra göğsunu almayabılır mama gerekırse bıle kaşıkla ver
kendın ıcın tamam .sanırım sen emzırme sutyenı almadın atletımı aldın.ben sutyenı almıştım rahat oluyo baya
bende olmadı ama doğumdan sonra kanaması cok olan arkadaslarım olmuştu yanına hasta bezı al dedıler aldım ama gerek duymadım sanada hatırlatayım olabılır cunku
canım yaa gebelik topiğinde herkez böle koydu..
hastanedende 3 takın koy çok kaka yapıo dışına çıkar dediler..
ben koyayımda olmazsa eve getiririm geri..
hasta bezini evet biliyorum canım ama bebek bezinin yan cırt cırtlarını keserek hasta bezi yapılabiliyor..
sıkışırsam öle yaparım..
valla doldurdum gidiom bakalımm hehehehe
ay ısyan...neyse sen oyle koy hadı ıcın rahat etsın
bızımkı bı kere yaptı sadece....daha beslenemedıklerı ıcın çok sık yapmıyolar dogdukları gun.ama sonrakı gnlr sıklaşıyo tabı
hadı bakalım hayırlısyla o gunde gelır ınş
benım gene aklıma gelenler olursa yazarım cnm
ısyan bu ne len boyle hastane setımı boyle bu cok cok fazla
ben egedeyken sadece 1 tane hastane cıkısı goturdum
emzık bez ıslak mendıl bunlara gırmıyorum
hastane cıkısınıda tulle sardık seker gıbı kurdeleledık cam sekerı gıbı altın astık hemsıreye verdık.
karı altını alıp gerısını vermıstı
hastane kendı takımını gıydırmıstı
yanı acıkcası bebeın zaten gobek mandalı olacak pıjema fılan cok gereksız ınan getırıp goturursun ancakcanım 3 takım koydum yahuu..diğer zıbın dediklerim bildiğin atlet..
3 tane batteniyee kirlenir eder diye..
aman kafam karıştı be yaaa
kız 3 takım koydum sadece diğerleri içine atlet..
şimdi fazlamı diosunn..
bende öle yaptım canım bohçaladım bir güzel mavide kurdela yaptım..nazar boncuğuda taktım öle vericem hemşirelere..
altın maltın veremem valla..
ıslak mendili kullanmam zaten pamuk kullanırız ama olurda acil lazım olursa diye aldık canım yanımıza..
yanı acıkcası bebeın zaten gobek mandalı olacak pıjema fılan cok gereksız ınan getırıp goturursun ancak
pamukla bende egeyı temızledım ama malum onumuz kıs
cocugu usutmenın manası yok
o sebebten unı baby yenı dogan ıslak mendıl onerıyorum ben sıze
atlet fılan zaten bı zıbın kullanırsın o yanı
ısyan bu ne len boyle hastane setımı boyle bu cok cok fazla
ben egedeyken sadece 1 tane hastane cıkısı goturdum
emzık bez ıslak mendıl bunlara gırmıyorum
hastane cıkısınıda tulle sardık seker gıbı kurdeleledık cam sekerı gıbı altın astık hemsıreye verdık.
karı altını alıp gerısını vermıstı
hastane kendı takımını gıydırmıstı
yanı acıkcası bebeın zaten gobek mandalı olacak pıjema fılan cok gereksız ınan getırıp goturursun ancak
pamukla bende egeyı temızledım ama malum onumuz kıs
cocugu usutmenın manası yok
o sebebten unı baby yenı dogan ıslak mendıl onerıyorum ben sıze
atlet fılan zaten bı zıbın kullanırsın o yanı
son mesaimide bitirdim..
artık 4 ay yada 5 ay sonra işe gelirken bir anne olarak geleceğimmm..
hepinizi öptümm kuzucuklarımm..
ben yine burada kalırımm..hergün yazarım size merak etmeyin şekerlerimm..
neden tasındınız cnm ben kacırdım galıba....aynen dedııgn gbı herkesın ıyı yuzu doguma kadar.dogumdan sonra herkesın ıkı yuzunu göruyosun malesef
canım benim hayırlısıyla gülerek git gülerek gel inş kendine çok iyi bak ohhh iyice dinlen uyu bol bolson mesaimide bitirdim..
artık 4 ay yada 5 ay sonra işe gelirken bir anne olarak geleceğimmm..
hepinizi öptümm kuzucuklarımm..
ben yine burada kalırımm..hergün yazarım size merak etmeyin şekerlerimm..
selam kıslarr ara sıra gelip bişiler yazıp sonra geri gidiyorum farkındayım zamanım olmuyorr.. nasılsınızzz?? ben daha iyiiymm..kızımın diş sorunlarıyla uğraşıyoruzz huzursuzuz.. sibelcim.. eşimin işi dolayısıyla taşındık..kv uzak oldukça memnunum fakat geldikleri zamann sinir oluyorumm.. isyancımm oğluşuna maşalahhh... sağlıkla kucağına alırsın inşallahh.. bende sezeyan oldum hemde spinal çok memnunum.. hemen ayaklandm vallaahamileliliklerimin ve doğumumum tekrar böyle rahat geçiceğini bilsem hemen bir bebiş daha yaparım isyan hastneye götürmediğin kalmamışş canımm maşallahh.. bebeğine ilk gün mama vermen yeterli kaşıkla ..sık sık emzirirsen sütün geliyor.. benim kızım şuan 10. ayını bitirecek ben biberonla sadece su veriyorum ve halada emziriyorum.. emzikte vermedim biraz karşıyım .. inşallahh seninde bol bol sütün olurr.. herkese iyi geceler kızlarr tekrar gelmeye çalışıcam hoşçakalınn
kızlar napıyosunuz bugun doktora gıttım ve korkumu yendim spralı taktırdım yoksa bitane daha olck bu gidişle eşime bu konuda guvenemıyorum bıraz acıdı takarken ama gecti hemen.baya olaylar olmus okuyamadım
isyancım ne guzel olmussun sen öle kiloda az aldın hayırlısı ile kurtul .sezeryan bile olsan hasta bezi kullandırmıyolar bana hemşire kzıdı hasta bezi takmıstım buyuk ped tak dedi az kanamam oldu zaten benm kız tam dort kere kaka yapt doduktan sonra 3 zııbın yeterli ama pijamaya gerek yokk mama veririsin sutun gelmezse sarılık olmasın sık sık emzir uyuyo die bakmazsın dikkat et çocucga benim gogsumde yara oldu lanalin kullandım o geçirdi fena acıyodu zor gecti yaaa emzik kullandım benm kız çok cadı idi durmadı yaniii emzikle zor durdu kullanıyorumda bıraktırcm azcık daha buyusunde
denizle ilgili az çok şeyler biliyorum yasadıklarını kızın artık canına tak etti bu adamdan çıkış yoluda yok aileside geri çeviryo artık bide ailesinin apartmanında zor şeyler diyecek bişey bulamıyorum ancak bu adamdan boşanarak kurtulur .ama evinde bekle ailende yuz cevirmiş nereye gidebilir kız eşinde haksız ama yapcak bişey yok nikah hakkıbda bilgim yok denizin arkadaşlar daha iyi biliyo inan bende olayklar yasadım babam ağzını açıp tek laf söylemedi eşime keşke bi iki laf söyleseydi konusmaazdııı die dusunuyorum baban öğrensin bence deniz artıkkk annen kardeşin saklıyacaktır babana söle derimmm nereye kadar çekeceksin bu adamı
bızde azılaı cıkarıyoruz cok fenayız
emzık çok rahat oluyo benımkı almadı keşke alsaydı
onun babasıda oyleymış ya....boşanmamı ıstemez dıyo...ah bu kız babaları...agzını acıp laf etseler bu damatlar bu cesaretı bulmaz zaten
nesıcacık yatağımdan yatarak size yazıorumm günaydınnn kardeşlerimm..
düm bohçalarımızı hazırladık...
ama mavi ve kırmızı şerit almayı unutmuşuz
bebeğin eşyaşarını mavi ile annemin bize koyduğu bohçayıda kırmızı kurdelalıcaz..
bunlar bohçalar..
,açılırken c.tesi foto çeker atarım..
Eki Görüntüle 1271981 Eki Görüntüle 1271982 Eki Görüntüle 1271983
canım şu anda sancı çıkmaması normalmi peki daha zamanı varmıymış dr ne diyoBennn geldimmm..
Hasatimm cikti resmen..
Sabah nts te gittim sanci cikmadi.
Oradan annemle caesiya gittik bebeğe nevresim aldik dürü de tek eksik.oydu...
Sonra benim.evi twmizledik..
Şimdi de bebeğin esyalarini bohcalioruz..
Foto atarim size..
citl nerde yatmak yahu daha oturamadim bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?