- 5 Eylül 2011
- 15.585
- 9.594
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #61.561
söylediklerine o kadar çok hak veriyorum ki
yazacak bişey bulamıyorum canım
kendim ettim kendim buldum
kendimi hiç affetmeyeceğim bu adama bu kadar çok taviz verdiğim için..
Senin o göbeğini ve içindekini yerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
günaydın kızlar
dün akşam işten çıkınca annemlere gittim
ailemin herzaman arkamda olduğunu düşünürdüm ama yanılmışım
annem ve ablama önceki akşam olanları da anlattım
aynen beklediğim gibi oldu.
ailem bu defa beni desteklemiyor hatta üzerime bile geldiler.
nikah meselesi için nikahın düşmüyor falan dediler,ama ben bunu sordurmaya devam edicem.
bana vurdu deyince e sende vurmuşsun,sende konuşup hakaret etmişsin gibisinden konuştular.
hatta eşime acıdıklarını falan söylediler.yazık onun psikolojisi bozuk,sen niye kavga edip olayı büyütüyorsun,o anda sus sakinleşince al karşına konuş,sende karşılık verince birbirinize giriyorsunuz dediler.
babama anlatılsa konu oda anlayışlı olmayacaktır,benimde karşılık verdiğimi duyarsa hatta çıldırabilirmiş..
bende sinirlenip çıktım evden..
annem bu kadar anlayışsızken babamdan ve diğerlerinden de çok bir anlayış beklemiyorum artık..
haklıyken haksız olmak en korktuğum şeydir.ama tamda bunu yaşadım dün akşam..
sonuç olarak üzerini kapat,babana bişey söylemeyeceksin,tek yapacağın konuşma değer verme vs. gibisinden sözler oldu.
zaten tüm hesaplarımı kapatmıştım
burayada girmeyeceğim artık
başıma kalkacak şey bulamaz belki o zaman
böyle nasıl gidecek bilmiyorum bana dua edin
hakkımda hayırlısı neyse o olsun..
başkası olsa yazık sana,gençliğine güzelliğine der kesinlikle ayrılmasını önerirdim.
ama ben yapamıyorum işte
gerek ailem yüzünden gerek eşim yüzünden ve diğerleri yüzünden hep kahır çeken kadın oluyorum.
bunların başıma gelebileceğini asla düşünemezdim..
büyük mü konuştum,beddua mı aldım,büyü mü var üzerimde bilmiyorum..
Allahım hayırlı kapılar açsın inşallah......
üzerine konuşacak şey kalmadı artık isyan
ailem beni haklı bulmadı
sende onun yüzünü parçalamışsın
senin yüzünden 2 gündür okula gitmiyor
doktora gitmiş dr krem yazmış
o sana bir vurduysa sen ona 10 vurmuşsun diye konuşup durdular.
ve bunu babam hariç hepsi söyledi çünkü babam bilmiyor.
bilse oda öyle der yaa neyse
velhasıl haklıyken haksız oldum
ben kendimi savundum desemde böyle savunma olmaz dediler.
eniştem ben o adamı dövdürecem diye yeminler etti
böyle yani karmakarışık bişey..
evet bende öyle biliyorum...deniz kuzum dün akşam bende eşime sordum 3 kere boş ol oalyını
dediki, nikah düşer oda ve kadının başka biri ile evlenip tekrar ayrılıp eşine dönemsi geerekiyoırmuş gibi birşeyler söyledi
ama sen diyaneti ara bir sor oradan tam cevap verirşer
yani senin eğer öyle bir durumun cvarsa canım dinen haram aynı evde bile olmanız
hatta yakınlaşışırsa zina bile olabilirmiş
evet bende öyle biliyorum...
isyannnnnnnnnn kuzummm maaşallah çok kilo almadın canım
birde o kırmızı rujda pek seksi anacım
deniz kuzum dün akşam bende eşime sordum 3 kere boş ol oalyını
dediki, nikah düşer oda ve kadının başka biri ile evlenip tekrar ayrılıp eşine dönemsi geerekiyoırmuş gibi birşeyler söyledi
ama sen diyaneti ara bir sor oradan tam cevap verirşer
yani senin eğer öyle bir durumun cvarsa canım dinen haram aynı evde bile olmanız
hatta yakınlaşışırsa zina bile olabilirmiş
ayy Allah korusun zinaya girer yaaaevet canım çok tehlikeli
iyice araştırıp öğrenmek gerekiyor
günaydın kızlar
dün akşam işten çıkınca annemlere gittim
ailemin herzaman arkamda olduğunu düşünürdüm ama yanılmışım
annem ve ablama önceki akşam olanları da anlattım
aynen beklediğim gibi oldu.
ailem bu defa beni desteklemiyor hatta üzerime bile geldiler.
nikah meselesi için nikahın düşmüyor falan dediler,ama ben bunu sordurmaya devam edicem.
bana vurdu deyince e sende vurmuşsun,sende konuşup hakaret etmişsin gibisinden konuştular.
hatta eşime acıdıklarını falan söylediler.yazık onun psikolojisi bozuk,sen niye kavga edip olayı büyütüyorsun,o anda sus sakinleşince al karşına konuş,sende karşılık verince birbirinize giriyorsunuz dediler.
babama anlatılsa konu oda anlayışlı olmayacaktır,benimde karşılık verdiğimi duyarsa hatta çıldırabilirmiş..
bende sinirlenip çıktım evden..
annem bu kadar anlayışsızken babamdan ve diğerlerinden de çok bir anlayış beklemiyorum artık..
haklıyken haksız olmak en korktuğum şeydir.ama tamda bunu yaşadım dün akşam..
sonuç olarak üzerini kapat,babana bişey söylemeyeceksin,tek yapacağın konuşma değer verme vs. gibisinden sözler oldu.
zaten tüm hesaplarımı kapatmıştım
burayada girmeyeceğim artık
başıma kalkacak şey bulamaz belki o zaman
böyle nasıl gidecek bilmiyorum bana dua edin
hakkımda hayırlısı neyse o olsun..
başkası olsa yazık sana,gençliğine güzelliğine der kesinlikle ayrılmasını önerirdim.
ama ben yapamıyorum işte
gerek ailem yüzünden gerek eşim yüzünden ve diğerleri yüzünden hep kahır çeken kadın oluyorum.
bunların başıma gelebileceğini asla düşünemezdim..
büyük mü konuştum,beddua mı aldım,büyü mü var üzerimde bilmiyorum..
Allahım hayırlı kapılar açsın inşallah......
deniz Allah yardımcın olsun canım sen bişeyleri zaten kabullendin ailenden duydyn ve tastiklettin üzgünüm ama ben sana artık üzülemiyorum çünkü bunlara bile bile göğüs gerdiğini düşünüyorum. dün sana dediğim dimdik duracaksın tavrını sergileyememişsin senin hakkınnda söz sahibi sadece sensin ailen değil ama sen kim nereye çekerse oraya gidiyosun. rabbim sana hayırlı kapılar açsın eşine de hidayet versin artık dicek bişe yok..
bu arada son günün ulennnn benim işteeee...
biraz buruk biraz sevini biraz endişe karmakarışı duygular içindeyimmm..
annuvvvv yaaa bitti 9 ay valla ne hızlı geçti yaa
sen neden bunu yapıosun peki deniz..
o adam ne isterse yapıosun yaptıkça tepne biniyor..
tamam ailen destek değil ama sen kendine destek ol yaa..
evde biraz hükmün sürsün köle hyatı yaşamakmı istiosun..
ailem bunu istedi bunu yaşamılıyım..
eşim bunu istedi bunu yapmalıyım..
ya sen senin düşüncelerin ne olacakk denizzz
denız ben sendekı babayı yanlış anlamışım senın babanında benımkınden farkı yokmuş.bence her baba boyle bır durumda kızını çekıp almalı boyle pıslıklerın elınden.annene ıse dıyecek kelıme bulamıyorum.
ama iş sende bıtıyo gene dıyorum.yazık edeceksın gençlığıne,guzellığıne...
bırde netı kapatacaksın eee tam köle ol o zaman denız....ah denız ne dıyeyım sana
ısyancım çok tatlı olmuşsun ınş guzel habrler alırız senden.bak sana tavsıyelerım var unutmadan yazayım
1----bol bol uyuuuuuuuuuuuuuuuu
2---uyumaya devam et
3----gene uyu bence hep uyu sıpa doğana kadar
4----göğüslerıne lansolın surmeye basla doğumdan sonra ınş sıkıntı cekmezsın
5----doğuma gıderken emzık unutma .....benım gbı bebişin şapkasınıda unutma
ıstedıgın her zaman arayabılırsn.ınsanın sorusu çok oluyo o gunlerde.malum ben artık tecrublı bı anne oldum hıhher zaman yanındayım
canımm çok tşk ederim..
kız uyuyamıyorumki fellik fellik etrafa baınıyorum...
belki evde kalında miskinlikten uyurummm
göğüs uçlarıma zaten bebe yağı sürüyordum lansolinde alıcam artık başlayayım onada..
emziğini falan koyduk teyzesi çantaya...
saol canım muhakkak yardıma ihtiyacım olacaktır..
ararım rahatsız ederim sizi.
zaten buradayım kuzucum sadece işten gidiyorum..
bana bak ısyan hemen uyuyosun kızsonra cok ararısn bu gunlerı
cnm ınş lansolın ışe yarar bende yaramadı ama genelde o yarıyo.bıçok yontem var çoğunu bılıyorum boyle bı sıkıntı yasarsan haberım olsun.
he bırde bebegın sarılık olmaması için serum içiroyolar bebege yada sekerlı su.ben yenı doğan bebege sekerlı sumu verılır dedım yapmadım serumda vermedım doktora sormadan ama sezeryan oldugumıcın sutum gec geldı sarılıktan 2 gun yattık.sen buyuklerın bazı laflarını dıkkate al.benım kadar burnu dikine gıtme gercı sen gıtmezsın ama ben genede dıyeyım
kundak meselesı.....buyukler derdı hayır asla kundak yapmam ben dedım.meğer yarım kundak yapınca bebek ne rahat uyuyomuş bunuda tecrubeyle oğrendım nıce uykusuz gecelerden sonra
bunları konuşmak ıcın tabıkı erken ama aklında olsun dıye ben aklıma geldıkçe tecrubelerımı yazıcam cnm.uygulayıp uygulamamak sana kalmış
canım sen şimdiden yaz..o an belki bende zorlancam şimdiden öğreneyim..
şekerli suyu annem söledi birde asidi iyice çıkmış maden suyu hem ben hem bebek içecekmiş bunuda asistanımız söedi..
kundağı kesinlikle yapıcam..özellikle uyurken..
elini yüzüne deyip uyanır yoksa..
benim göğüs uçlarım çok hassas en büyük korkum o vallahi..
soğan çok iyi geliyor dediler..
soğanda alıcam doğuma giderken yanıma
maden suyunu gaz ıçın duydum sarılık ıçın bılemıyorum cnm
evet göğüsler emzıren annelerın ortak derdı zaten.benım lansolınle degıl garmastaon pomatla ıyıleştı.patronuma profesor doktoru e vıtamını kapsulu al eczaneden del göğsüne sur dedı onun oyle ıyıleştı.soğanıda duydum badem yağınıda.....ALLAH ne verdıyseınş kısa zamanda atlatırsın cnm
bu arada bebek doğar dogmaz her yemege kımyon atıyosun hergun rezene cayı ıcıyosun bebegde 2 kasık verıyosun gazı kesıyo doktor tavsıyesı
rezene çayı bebeğedemi verilecek canımSibelim84
evet cnm ama bı on günlük olsun nasıpse bebege vermeye o zaman basla.bızde bır aylıktık gaz problemımız basladıgında dr hergun bır bardak sen ıceceksın 2-3 kaşıkta kızına vereceksın dedı.humananın rezene cayı
yemeklere kımyon atmayı unutma.bu 2500 lkg doğan prensesınde gazı cok oldu kımyon sayesınde pıtpıt cıkarıyomuş sıpa
ayy çok saol canım yaa valla süper oldu kesin uygularım ben bunları..
keşke birde normal doğum yapsaydınn onuda sorardım..
ama sezeryanda da yapmam gereken şey varmı..belkide öle olacak
ınş normal olur cnm ama hangısı hayırlıysa o olsun.bırçok arkadasımın sezeryanı cok rahat gectı bakma benım zordu
sezeryanın sıkıntsı sütün hemen gelmemesı.çok sık emzırmek gerekıyo.zaten bebek aç kalmasın dıye arada mama verıyolar bebege hastanede kaldıgın gun. sutun olmazsa mama ver sarılık olmasın ılk gunler.ama her fırsatta emzırmeye calışkı sutun gelsın
mama olayınınada şu ılk gunlerı atlattıktan sonra dıkkat et.yanı dıkkat et derken aman ac kalıyodur bu cocuk dıye mama verme.benım yaptıgım hatayı yapma ben hep mama verdım sutum yok dıye.eee sagmadımkı nerden bılıyordum.sen sutunu sag bak bakalım ne kadar gelecek kafana göre mama verme.ama ılk bırkaç gun mecbur kalabılırsın vermekten korkma ama aptamıl alma derım.hem gaz yapıyo hemde dığer mamalarında gdo çıktı guvenmıyorum ben artık o fırmaya sma al
annen kalcak dımı yanında ılk gun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?