- 21 Nisan 2012
- 6.349
- 1.667
- 198
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #61.501
Canim istemedigin bir seye kimse seni zorlayamaz.ama sonumuzu biliyorum ben kızlar
yine aileler girecek araya ve yine boşanamıcam
ve yine böyle bir adama katlanmaya devam edicem
bu böyle sürüp gidecek
kendime çok acıyorum gerçekten
ben o baba olsun diye o kadar çırpındım sonunda kısır damgası yedim onun tarafından yazıklar olsun..
eşlerinizin kıymetini bilin..
ama sonumuzu biliyorum ben kızlar
bu böyle sürüp gidecek
ben o baba olsun diye o kadar çırpındım sonunda kısır damgası yedim onun tarafından yazıklar olsun..
iyi yapmışınız canım..Kizlar biz dün yatak odasi balkonunu kapattirdik ardiye olarak kullanabiliriz orayi artik salonda ki fazlalik olarak gördügüm vitrini oraya alicam ivir zivir koycam icine.
evet canim salon balkonu acik ferah yatak odasi binaya bakiyor o yüzden öyle yapalim dedik bitince foto gösteririm insaAllah temizlik filan..iyi yapmışınız canım..
balkonu kullanmıosunuz en iyisi ardiyeye çevirmek..ıvır zıvırı atarsın oraya
evet canim salon balkonu acik ferah yatak odasi binaya bakiyor o yüzden öyle yapalim dedik bitince foto gösteririm insaAllah temizlik filan..
Senin kv olaylarini da okudum canim hic kafana takma.. illa ki kv oldugu icin gicik taraflari oluyor ama yine Allah razi olsun maddi anlamda büyük destek olacak.. hem 1 aya kalmay oglusun olacak ondan sonra zaten tamamiyle hayatin degisecek bir adim daha olgunlasacaksin ve kv yi kendi haline birakacaksin odak noktan oglun olacak o yüzden bosver sen su son günlerin keyini cikar..
Allahin izniyle insaAllah canim..bunu o zamanalr sölesen pek uygulayamazdım canım ama kızlardan herkzden destek alarak güçlü durdum..
şimdi iyiyim çok şükür..
oğluma odaklandım yarında işte son günüm zaten..
inş herşey güzel olacak
aynı şeylerin tekrarlanmasının sebebi senin kararsız olman canım sen dimdik durup ben boşanacağım dediğinde kimse bişey diyemez korkma yanlış yapan sen değilsin kocan olmaayan o adam..ama sonumuzu biliyorum ben kızlar
bu böyle sürüp gidecek
benim nikahım düşmüş mmouseeaynı şeylerin tekrarlanmasının sebebi senin kararsız olman canım sen dimdik durup ben boşanacağım dediğinde kimse bişey diyemez korkma yanlış yapan sen değilsin kocan olmaayan o adam..
benim nikahım düşmüş mmouseeaynı şeylerin tekrarlanmasının sebebi senin kararsız olman canım sen dimdik durup ben boşanacağım dediğinde kimse bişey diyemez korkma yanlış yapan sen değilsin kocan olmaayan o adam..
araştır canım bunu..benim nikahım düşmüş mmousee
bu kadarını düşünmemiştim
canım çok üzgünüm ama eşin boşol dediği anda nikahınız düştü zaten Allah katında o artık senin kocan değil. bence bunu kendine dert değil avantaj olarak düşün ailene o adamın zaten seni boşadığını söyle. emin ol herşey çok daha güzel olucakbenim nikahım düşmüş mmousee
bu kadarını düşünmemiştim
bende öyle biliyorum hatta çalıkuşunda adam karısını boşamıştı bi sinirlede sonra evlendiricek adam aramıştı..3 talakla boşanan kişilerin geri dönüşünü emin değilim bir ayet yasaklamış ancak bunun ıcın sart kosmus kadın tekrar bırıyle gercek bır evlılık yasadıktan sonra evlenmelerıne musade varmıs.
denız netten arastır ıstersen
bende öyle biliyorum hatta çalıkuşunda adam karısını boşamıştı bi sinirlede sonra evlendiricek adam aramıştı..
araştır canım bunu..
ama sorduğum herkez düşer diyor..
fakat bunu gerçekten dini alim biri bilir..
canım çok üzgünüm ama eşin boşol dediği anda nikahınız düştü zaten Allah katında o artık senin kocan değil. bence bunu kendine dert değil avantaj olarak düşün ailene o adamın zaten seni boşadığını söyle. emin ol herşey çok daha güzel olucak
kızlar ağlayamıyorum biledeniz Allah korusun böyle bir olay benim başıma gelseydi sen benim için ne yapmamı düşünürdün ne akıl verirdin bana.
araştıramıyorum elim gitmiyor yazmaya bile3 talakla boşanan kişilerin geri dönüşünü emin değilim bir ayet yasaklamış ancak bunun ıcın sart kosmus kadın tekrar bırıyle gercek bır evlılık yasadıktan sonra evlenmelerıne musade varmıs.
denız netten arastır ıstersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?